Femei de Afaceri cu stil 2016, editia a VII-a, Blog Bianca Ionel

Femei de Afaceri cu Stil, ediția a VII-a

În 10 zile are loc Femei de Afaceri cu Stil, ediția a VII-a, un eveniment organizat de echipa JCI Iași, ce se va desfășura pe parcursul a șapte ore în Sala Mozart din cadrul Palas Iași.

Cu siguranță nu este prima oară când auzi de Femei de Afaceri cu Stil și sigur ai citit prin presă despre acest eveniment, motiv pentru care eu îți voi spune de ce să participi și ce te așteaptă pe parcursul celor 7 ore.

De ce să participi la Femei de Afaceri cu Stil?

În primul rând aș participa la acest eveniment pentru că este o șansă unică de a te întâlni cu femei de afaceri de succes, de a socializa cu ele și de a le afla secretele.

Speakerii de anul acesta vin din arii diferite, cu povești de viață diferite și cu siguranță te vor inspira și te vor face să pleci acasă cu o altă viziune asupra vieții tale personale, dar și profesionale.

Angela Aciobăniței speaker în cadrul Femei de Afaceri cu Stil, pe lângă faptul că este co-fondator Creatoria, este și trainer din 2009 pe domenii precum dezvoltarea personală, comunicarea, vânzările și nutriția. Pe Angela nu am avut ocazia să o cunosc personal, și nici nu am participat la traininguri ținute de ea, în schimb, soțul meu s-a bucurat de o sesiune de teambuilding cu LEGO pentru companii marca Creatoria, Fun Friday, de care a fost foarte încântat. Din punctul meu de vedere, Angela Aciobăniței este un exemplu de femeie care știe să-și gestioneze foarte bine timpul încât să se ocupe și de afacerea sa, dar și de viața ei personală. Motto-ul său este Învață. Aplică. Dă mai departe. și cred că la Femei de Afaceri cu Stil ea ne va oferi foarte multe din ceea ce a învățat și ne va invita să aplicăm și să oferim și noi celor din jur tot ceea ce acumulăm.

Angela Aciobăniței - speaker Femei de Afaceri cu Stil 2016
Angela Aciobăniței – speaker Femei de Afaceri cu Stil 2016

Un alt speaker în cadrul conferinței Femei de Afaceri cu Stil, este Mihaela Feodorof care timp de 16 ani a lucrat ca Director de Resurse Umane în cadrul BRD – Groupe Societe Generale și al cărui nume în prezent este asociat cu Yourway Life&Career Counseling.  Mihaela Feodorof este mamă a 3 băieți și la bazele sale a studiat filologia deoarece a avut o pasiune pentru scrierile lui Mircea Eliade. Din start vă puteți da seama că este o femeie care își urmează cursul în viața în funcție de ceea ce o pasionează și prin proiectele sale realizate prin intermediul Yourway îi ajută atât pe elevi, cât și pe studenți să își găsească vocația și să își valorifice potențialul. Și eu sunt genul de persoană care alege să facă ceea ce îi place în viață, și eu am ales programarea pentru că asta mi-a plăcut și cred că Mihaela Feoforof va rezona foarte mult cu valorile mele și gândurile mele.

Mihaela Feodorof - speaker Femei de Afaceri cu Stil 2016
Mihaela Feodorof – speaker Femei de Afaceri cu Stil 2016

Dacă încă nu ești convins că ai ales drumul profesional care te duce către împlinire, cred că ai un motiv în plus să participi la Femei de Afaceri cu Stil pentru că am convingerea că Mihaela Feodorof te va face să îți schimbi perspectiva și să alegi ceea ce te face fericit și împlinit atât profesional cât și personal.

Aș mai participa la Femei de Afaceri cu Stil pentru a o asculta și pe Georgiana Dragomir – General Manager Grapefruit, cu o experiență de 8 ani pe piața publicității românești. Și Georgiana este mamă și femeie de afaceri de succes la doar 33 de ani, motiv pentru care aș vrea să aflu care este cheia succesului în echilibrul dintre familie și serviciu. Am citit diferite interviuri oferite de către Georgiana și am aflat că și ea învață ceva nou în fiecare zi și se redescoperă și pune foarte mult accent pe inovație, performanță și satisfacția clientului. Dacă ai deja un business și simți că stagnează, cred că ar trebui să nu mai stai pe gânduri și să participi la Femei de Afaceri cu Stil!

Georgiana Dragomir - speaker Femei de Afaceri cu Stil 2016
Georgiana Dragomir – speaker Femei de Afaceri cu Stil 2016

În momentul de față, ultimul speaker din cadrul conferinței Femei de Afaceri cu Stil este Roxana Mogopet membru în echipa FAN Courier de 11 ani și în prezent Marketing&PR Manager. De la Roxana putem învăța cum putem avansa în cadrul un companii și cum putem aduce un plus valoare la locul de muncă. Și ea este mama a doi copii, unul de 2 ani și altul de 12 și reușeste cu succes să aibă o viață echilibrată atât profesional cât și personal. De la Roxana cu siguranță vom primi și o lecție de stil, ea fiind cea care a inițiat proiectul fashionFANatic o inițiativă care susține viitorii fashion designeri și le oferă șansa să își promoveze ținutele în calendarul FAN Courier.

Roxana Magopet - speaker Femei de Afaceri cu Stil 2016
Roxana Magopet – speaker Femei de Afaceri cu Stil 2016

Dacă mai ai nevoie de încă un motiv pentru a participa la Femei de Afaceri cu Stil, am să-ți spun că în anul 2014 și 2015 a primit premiul JCI Best Development Economic Program și cu singuranță îl va primi și anul acesta.

Pe parcursul celor 7 ore te vor aștepta foarte multe lecții de viață, sfaturi prețioase numai bune de aplicat în afacerea pe care o conduci, dar și motivația necesară pentru a nu mai amâna momentul și pentru a deveni o femeie de afaceri cu stil.

Din punctul meu de vedere, orice femeie ar trebui să participe la o astfel de conferință și să-și ofere șansa de a socializa și interacționa cu alte femei și bineînțeles de a se lăsa inspirată. Biletul la această conferință este mai ieftin decât o pereche de pantofi, iar ceea ce vei învăța aici te va ține toată viața și nu doar 1 an sau 2. Dacă nu ți-ai făcut încă un cadou pentru Moș Nicolae, acum ar fi momentul să ți-l oferi și pentru înscrieri poți accesa linkul acesta.

Eu voi fi prezentă la Femei de Afaceri cu Stil, ediția a VII-a, pe 10 decembrie 2016, în sala Mozart din cadrul Palas Iași și vă aștept acolo să ne răsfățăm și să ne oferim câteva ore pentru dezvoltarea noastră personală și profesională.


La conferință vă așteaptă și Paul Pădurariu, Delaco, The Mirror, Donna Alba, Aroma Zen, Madlene, dar și multe alte surprize oferite de JCI Iași. Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în cadrul Femei de Afaceri cu Stil te invit să urmărești evenimentul și pe Facebook.


Alătură-te și tu celor 4000 de abonați la blog

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Ultimele postari ale lui Bianca Ionel - Digital Marketing Iasi (vezi toate)

3 thoughts on “Femei de Afaceri cu Stil, ediția a VII-a”

  1. Pingback: Cum a fost la Hackathon JCI Iași 2017? | Blogger Iasi | Acorduri din Suflet

Lasă un răspuns