Femei de Afaceri cu Stil 2017

Femei de Afaceri cu Stil, ediția a VIII-a

În decembrie 2016 vă invitam la Femei de Afaceri cu Stil și vă ofeream o serie de motive pentru care să participați. Acum, revin cu invitația pentru ediția a VIII-a a acestui eveniment, atât de așteptat și iubit. Atât în 2014 cât și în 2015 a primit premiul JCI Best Development Economic Program. În cele șapte ediții desfășurate a reușit să aducă împreună sute de femei.

Anul acesta, tema evenimentului este „creativitate, pasiune, impact”. Speakerii vin din arii diferite dar sunt inspirați de pasiunea pentru ceea ce fac.

Mihaela Spiridonescu – antrenor de viață sănătoasă

De peste 10 ani se dedică cu pasiune studiului, practicii și împărtășirii stilului de viață sănătos autentinc, creând concepte originale pentru seminariile și conferințele pe care le susține în țară. O parte din ele sunt cuprinse și în cartea „IMUN la nefericire”, pe care a scris-o în 2015. Am convingerea că în cadrul evenimentului ne va oferi o serie de sfaturi prețioase pentru a deveni și noi imuni la nefericire.

De multe ori ne lăsăm umbriți zâmbetul și sufletul de evenimente ce au loc în viața noastră. Mereu mi-am dorit să știu cum pot dezvolta o imunitate în fața acestor stări mai puțin pozitive. Cred că la Femei de Afaceri cu Stil voi reuși să aflu cum pot face acest lucru.

Alin Neacşu –  sculptor, restaurator și artist plastic

Spune că îi place să admire frumuseţile naturii şi să trăiască fiecare clipă din viaţă. „Îmi place să mă rog lui Dumnezeu, iar El să mă răsplătească cu îndeplinirea dorinţelor, dar şi să mă joc cu copilul meu”. Când vine vorba de artă, toți știm că ai nevoie de o stare de echilibru cu tine. Cu siguranță și momentele nefericite te pot inspira. Totuși, nu îți poți construi opere decât cu pasiune.  Aceasta o asociez indubitabil cu emoțiile pozitive și trăirile cele mai intense ale unui om.

Ilie Dercaci –  business trainer

Pe Iie Dercaci am avut plăcerea de a îl cunoaște la un training de Time Management unde mi-a distrus toate concepțiile eronate despre organizare. Mi-a oferit acele sfaturi de care agenda mea avea nevoie și mi-a reamintit să fac în fiecare zi ceva pentru „visul meu”. Are 8 ani de experienta în antreprenoriat, Trainer Public Speaking și Time Management de 9 ani. Cofondator Professional Speaker și cu un activ de peste 2000 de persoane instruite. Misiunea sa în viață: „Îmi doresc ca să ajung la inimile fiecărui om de pe planetă cu mesajul că e timpul să investim în noi. Tot ce obținem și avem este efectul investițiilor în noi de până la moment. ”

Gabriela Zboiu – psihoterapeut și business coach

Gabriela crede că oamenii pot fi ajutați să înțeleagă și să accepte că viața nu este un traseu lin și garantat spre succes. Viața nu este o firmă, o afacere din care obligatoriu trebuie să avem profit. „Capitalizarea” vieții este adevarata problemă a individului în societatea contemporană. Și asta ne îndepărtează de la „a trăi”. Pe Gabriela am cunoscut-o în primul an de facultate la un workshop legat de cele 5 limbaje ale iubirii. Vă pot spune că este un om extraordinar care îți poate schimba ușor concepția despre viață și te poate face să devii un om mai bun.

Felicia Stoica – Senior Trainer, Professional Coach, Psiholog adlerian, Co-Fondator Humans

Felicia Stoica vine la Femei de Afaceri cu Stil pentru a oferi din experiența sa participanților. Ea consideră că nu putem controla circumstanțele, dar ne putem alege atitudinea cu care interacționăm cu cei din jur.

Daniela Coman – administrator Jassyro

Daniela sau Comănica, după cum o știu prietenii ne va o oferi o parte din experiența sa ca antreprenor. Ne va împărtăși din secretele din spatele unei afaceri și despre pasiunea ce îi conduce acțiunile în fiecare zi. Dragostea pentru oameni și pentru ceea ce face au ajutat-o să inspire și să fie inspirată în fiecare alegere. Este un om pozitiv, energic, o mămică plină de entuziasm și pasionată de tot ceea ce face.  Cafeaua de la Jassyro este mai mult delicioasă, iar dacă vreți să vă răsfățați simțurile acolo e locul ideal pentru așa ceva.

Am să îmi păstrez obiectivitatea deși e dificil mai ales din perspectiva unui om implicat și în organizarea evenimentului. Vă pot spune că la Femei de Afaceri cu Stil vă așteaptă foarte multe surprize din partea sponsorilor. Am să spun doar câteva nume: Gerovital – Farmec, Yves Rocher, The Mirror makeup school & hair studio, Perne pentru Gravide, Victoria Barladeanu Personal Trainer etc.


Dacă încă nu te-ai înscris, te invit să faci pe site-ul Femei De Afaceri cu Stil și să te pregătești pentru o zi de sâmbătă unică, elegantă, creativă  ce te va inspira și îți va aduce pasiunea de care ai nevoie în fiecare pas al vieții. Aruncă și o privire peste pozele de anul trecut, realizate de Paul Pădurariu, fotograful de suflet al JCI Iași, a evenimentelor frumoase din Iași și nu numai. Despre Paul v-am povestit și cu alte ocazii, dar vă invit să vă lăsați sufletul surprins în fotografiile lui la Femei de Afaceri cu Stil, pe 17 iunie începând cu ora 09:00 la Ristretto.

Ia-ți atitudinea de cucerit lumea și vino să cunoști și alte doamne elegante în gândire și în fapte!


Alătură-te și tu celor 4000 de abonați la blog

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Lasă un răspuns