Fika Iasi bianca Ionel blogger iasi romania

Vrei să vezi cărui loc aparțin? Hai la Fika!

Te-aș lua de mână și te-aș duce la Fika, la Fika Iași!

***

E decembrie, e un pic nins și tu în prea multe gânduri prins…

Mă rotesc în jurul timpului ce trece prea repede. M-aș agăța de minutar și l-aș trage în direcția opusă doar pentru a prelungi timpul alături de tine. Când ești în locurile dragi și lângă oamenii ce te fac să te simți vie timpul trece prea repede. E deja un clișeu, știu!

Uneori aș vrea să fugim, alteori aș vrea doar să te privesc în timp ce savurăm o cafea, o cafea suedeză. Ne-am putea aseza într-un colț al cafenelei și am putea privi pe geam la luminițele ce par să dea mai mult farmec acestor zile. Tu poate ai fi stingher și nu mi-ai înțelege relaxarea din gesturi, dar Fika e locul în care mă simt ca acasă. De ce?

Hai să-ți povestesc! Am mai bine de un an de când pașii m-au adus de multe ori în acest loc. Întâlniri cu bloggerii, întâlniri cu JCI Iași, lecții de scris pe blog și workshop-uri tot dedicate blogului, FILIT și sâmbete târzii pierdute într-o cească de cafea.

Acum un an era doar o cafea la Fika. Treptat s-a transformat în locul în care alături de alți oameni dragi mie găsim liniștea, inspirația și suficiente motive să fim. Să ne bucurăm de noi, de viață, de provocări, de tot ce ne aduce împreună și de tot ce ne-ar putea face să devenim mai buni.

Fika e locul în care aparțin sau poate el mă posedă?

Oricum ar fi e locul meu și locul în care te-aș duce de fiecare dată când aș vrea să te privesc, să te ascult, să fiu cu tine, lângă tine. Se spune că oamenii îi cunoști cel mai bine în mediul lor. Cred că ar mai fi ceva de descoperit la noi, nu? Am avea o #AltfelDeSeara la Fika și nu doar o seară învăluită în cafea și emoție.

Hai să privim beculețele și să savurăm un vin, tu sec, eu demidulce, un roze! Avem și vin aici, nu doar cafea. Avem de toate și pentru fiecare dintre noi. Dacă ai crede că e prea romantic în doi, putem să venim toți. Toată gașca adunată la Fika! Rezervăm o masă sus, o masă doar a noastră și stăm la povești.

Unii vin și lucrează și la proiecte aici. Știai asta? Și eu am lucrat. E liniștea și energia de care ai nevoie. Uneori îmi aleg locul de la geam, de sus. Îmi place să privesc în gol și să alerg după o idee sau după o amintire. Alteori mă așez lângă tabla ce mereu are alt desen și altă invitație la a fi copil, măcar o secundă.

Desen la Fika Iasi
Desen la Fika Iasi

Dacă ar putea vorbi, locul acesta ar scrie mai multe povești decât toți. Poate într-o zi îmi voi scrie cartea aici. Poate am început să scriu la ea deja, dar încă nu mi-am dat seama. Poate ar trebui să mă iei de mână și să-mi spui că îți place aici și n-ar trebui să plecăm prea repede, nicăieri.


Tu ai un loc cărui aparții?


Alătură-te și tu celor 4000 de abonați la blog

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Ultimele postari ale lui Bianca Ionel - Digital Marketing Iasi (vezi toate)

7 thoughts on “Vrei să vezi cărui loc aparțin? Hai la Fika!”

  1. Da, am un loc caruia ii apartin, dar nu cred ca e ceva de spus public, e un strop de lumina a sufletului meu. As merge la Iasi, dar anul asta a venit Iasi-ul (var’mea cu barbatu-sau 🙂 ) la mine.. Un an nou fericit si realizat!

Lasă un răspuns