Fiecare fotografie pe care am făcut-o e specială pentru mine și face parte din mine, din viața mea, din ceea ce am simțit și trăit în acel moment în care am ales să apăs un buton pentru a păstra un moment de suflet mai mult de o fracțiune de secundă. 🙏🏻

Fotografia m-a transformat de fiecare dată într-un om mai prezent și mai atent la micile bucurii ale vieții. M-a făcut să zâmbesc, să cânt, să țip, să plâng, să țopăi prin zăpada de 1 metru, să hoinăresc prin locuri noi și chiar să mă stresez și să-mi doresc să învăț mai multe despre ea. Treptat mi-am dat seama că făcea parte din mine încă din copilărie și a reprezentat mereu momentul meu libertate, momentul meu de a fi aici și acum, momentul în care trăiesc și aleg cum să trăiesc, momentul în care îmi construiesc fiecare cadru după sufletul meu.

Am sentimentul că știu atât de puține despre ea și ea, fotografia, știe atât de multe despre mine! De asta o las să facă parte din viața mea și o las să mă descopere și mă redescopere, o las să pună în lumină sau în întuneric rolurile pe care le joc zilnic, pentru ca la final de zi să zâmbesc fericită pentru că m-am lăsat să fiu parte din ea și am lăsat-o să fie parte din mine.

Minimalism alb negru
La pas prin România 2019-2020
Momente la Iași 2019 - prezent
Autoportret
Veneția în Carnaval 2020
Vama Veche 2019-2020
Portret 2019
Bianca Ionel - Digital Marketing Iasi