gerlinea slab sau gras blogger iasi

Tu ai slăbit cu Gerlinea?

Înainte de a vă povesti despre experiența mea cu Gerlinea vreau să vorbim despre cum ne împarte lumea în categorii. Unii ne sortează după financiar, alții după IQ, dar cei mai mulți după kilograme. Slab sau gras?

Dacă ar fi să sortez eu lumea după kilograme ar fi așa:
1. Cei cu metabolism de super eroi care mănâncă orice și arată bine. Aveam o colegă de cameră în facultate care mâncă o pâine pe zi și avea 48 kg. Nu făcea sport și mai mânca și altceva pe lângă acea pâine. Dacă aș fi mâncat cât ea într-o săptămână nu mai intram pe  ușă.
2. Cei cu metabolism bunicel care mai merg și pe la sală să se mențină, dar tot arată bine.
3. Cei care au fost grași și au slăbit și acum au o viață echilibrată cu mult sport.
4. Cei care se luptă cu kilogramele în plus în fiecare zi și se îngrasă cu aer.
5. Cei care sunt indiferenți.

Slab sau gras, unde mă aflu?

Cândva eram în categoria 3, acum am căzut în categoria 4. Am zile când ajung și în categoria 5 și acele zile sunt cele mai triste și lipsite de speranță. Nu mă consider grasă, pentru că sunt la normal când vine vorba de indicele de masă corporală. Teoretic sunt ok, practic eu mă simt altfel.

Acum 6 ani aveam 73 kg, eram grasă și frumoasă cum ar spune mama la un 1.72 ai mei. Într-o zi m-am enervat și am început să fac curățenie în alimentație. După diete nereușite cu varză, morcov, apă plată și lămâie și alte nebunii am spus STOP. Eram sătulă de cereale cu lapte și de toate prelegerile legate de mâncare și stil de viață sănătos.
Am găsit în mine motivația să îmi aranjez alimentația și am ajuns la 60 kg în timp record. N-am făcut nimic wow, doar sport și am încetat să mai combin alimentele între ele. Nu m-am înfometat.
N-am mai mâncat snițele, sarmale, pui cu smântână, pui la grătar cu cartofi natur. În schimb am mâncat pui la grătar cu legume, cartofi natur cu legume, sarmale de post, ardei copți cu smântână și tot așa. Un aliment de bază și legume.
N-am renunțat nici la dulciuri. O dată la patru zile mă răsfățam cu desertul meu preferat. Vreți rezultate! Aveți mai jos.

Before&After stil de viata sanătos slab gras
Before&After stil de viata sanătos

Vă întrebați cum arăt acum de simt că sunt în categoria 5? Acum am vreo 69 de kilograme, cu vreo 10 în plus, față de poza din 2012. Curios era că încă mai intru în hainele de la 58. Nu în toate, dar nu mi-am schimbat garderoba pentru ce am pus în plus.

Mai 2017
Mai 2017
Am continuat stilul de viață început acum 5 ani?

Nu în fiecare zi. Am reînceput să combin mâncarea, am renunțat la sport suficient de mult încât să ajung în categoria 5. Unii mi-ar spune că sunt doar pufoasă și netonifiată, alții că mi-ar trebui regim. Dincolo de ce e în jur vine ce simt eu și cum mă simt eu. Am zile când mă simt foarte bine, dar am și zile în care parcă 2 cm în minus pe șolduri ar face să arăt mai bine în blugi.

Ar fi și cei care mi-ar spune că sunt femeie măritată și n-ar trebui să mă mai preocupe această problemă. Pe aceea nu-i suport. Măritișul nu are treabă cu felul în care mă simt eu. Dacă sunt măritată, nu înseamnă că trebuie să am 80 de kilograme, că deh, oricum m-a luat cineva.

Eu vreau să arăt bine pentru mine, nu pentru cei din jurul meu!

Care e scopul postării? E un pic de reclamă, e un pic de terapie, e un pic din viață mea.
Am primit de la BuzzStore exact după sărbătorile de Paște un colet cu produse Gerlinea. Gândul meu nu a fost să dau jos cu el kilogramele puse de Paste, că n-am pus nimic în plus. Gândul meu a fost să îmi ofer săptămâna de acomodare la stilul de viață sănătos.

Coletul a venit și cu o broșură în care se oferă sfaturi despre alimentație. Sfaturile pentru alimentație sunt sfaturi și nu reguli. Anii de luptă cu mine, m-au învățat că trebuie să-mi ascult corpul înainte de orice. Ce funcționează pe mine e posibil să nu funcționeze pe tine și invers.
Poate tu ai slăbit dacă ai ținut dieta cu varză. Eu nu. Eu m-am balonat, pentru că organismul meu nu se împacă bine cu varza și l-am obligat 5 zile să mănânce varză. N-a fost o alegere înțeleaptă.

Să revenim la produsele Gerlinea. Pachetul primit cuprinde următoarele:

 • o cutie Shake Ciocolată – pudră cu 5 plicuri și un 1 shaker 330ml,
 • 2 cutii Gerlinea Shake Cafe Frappe 330ml,
 • 2 Shake Gerlinea Aroma de fructe exotice 330ml.
Pachet Gerlinea blogger iasi dieta
Pachet Gerlinea
Cum am integrat în stilul meu de viață produsele Gerlinea?

Toată lumea știe că sunt o persoană activă, ce pleacă dimineața la 7:30 de acasă și ajunge seara pe la 18:00 în zilele mai libere, pe la 21:00 în cele pline. Mi-a fost foarte ușor să integrez în alimentație produsele Gerlinea. Gerlinea Shake Cafe Frappe a luat rapid locul cafelei în două dimineți în care m-am trezit prea târziu. Shake Gerlinea Aroma de fructe exotice l-am savurat tot dimineața, în loc de mic dejun alături de un fruct.

Shake-urile de ciocolată, pe care le-am preparat singurică acasă, le-am lăsat pentru cină. Nu știu voi, dar eu seara sunt mai predispusă la tentații și uneori vreau să mă răsfăț cu ceva dulce după o zi lungă și obositoare.

Ce am mâncat în cele 6 zile de stil de viață cu Gerlinea?

Ziua 1 – 24.04.2017 – 1050 kcal

 • mic dejun – Gerlinea Shake Cafe Frappe + 1 măr – 300 kcal
 • prânz – salată de legume cu 2 ouă fierte și 45 grame pâine – 500 kcal
 • cină – shake de ciocolată Gerlinea și căpșuni – 150 grame – 250 kcal

Ziua 2 – 25.04.2017 – 1550 kcal

 • mic dejun – Gerlinea Shake Cafe Frappe – 250 kcal
 • prânz – 2 felii de pizza – 500 kcal
 • cină – preparate libaneze – 800 kcal

Ziua 3 – 26.04.2017 – 900 kcal

 • mic dejun – 1 măr – 50 kcal
 • prânz – cartofi cu legume la cuptor – 650 kcal
 • cină – shake de ciocolată Gerlinea – 200 kcal

Ziua 4 – 27.04.2017 – 1050 kcal

 • mic dejun – Shake Gerlinea Aroma de fructe exotice și 1 măr – 300 kcal
 • prânz – struguri și înghețată – 550 kcal
 • cină – shake de ciocolată Gerlinea – 200 kcal

Ziua 5 – 28.04.2017 – 1070 kcal

 • mic dejun – Shake Gerlinea Aroma de fructe exotice – 250 kcal
 • prânz – foietaj cu doveleac și înghețată – 620 kcal
 • cină – shake de ciocolată Gerlinea – 200 kcal

Ziua 6 – 29.04.2o17 – 750 kcal

 • mic dejun – 1 măr – 50 kcal
 • prânz – 1 felie de pizza și înghețată – 500 kcal
 • cină – shake de ciocolată Gerlinea – 200 kcal

Dacă ați aruncat o privire peste ceea ce am mâncat în aceste zile, cu siguranță nu vă pare un regim alimentar. Pe 25 aprilie a fost ziua mea, de aceea alimentele nu sunt tocmai ceva mai indicate unei diete. Așa cum am precizat și mai sus, eu mi-am format un stil de viață și nu tocmai o dietă. Țin foarte mult la a nu combina alimentele la o masă și la numărul de calorii consumate într-o zi.

În perioada în care am consumat produsele Gerlinea am avut un stil de viață sedentar, din acest motiv ceea ce am consumat a fost mai mult decât suficient. Mi-a fost foame? Nu!

Știu că foarte multă lume îmi va spune că am consumat foarte puține calorii. Pentru mine a fost suficient. Dacă nu am activitate și consum mai mult de 1200 kcal pe zi mă îngraș. Din acest motiv aleg să consum între 1000-1150 kcal zilnic pentru a mă menține și sub 1000 kcal pentru a slăbi.

Lucrurile acestea le-am învățat pe parcursul a 6 ani de studiu al propriul meu corp și a modului în care acesta reacționează. Am învățat că pot mânca îngheța și pizza și pot slăbi, atâta timp cât mă aflu într-un deficit caloric.

Ce a spus cântarul?
Gerlinea rezultat după 6 zile
Gerlinea rezultat după 6 zile

Din punctul meu de vedere, 1,7 kilograme în 7 zile e mai mult decât decent. Acum să vorbim strict de produsele Gerlinea. Inițial am fost un pic sceptică în privința shake-urile, deoarece nu cred în prafuri. Când am început să citesc ingredientele produselor, lucrurile s-au schimbat.

Gerlinea Shake Cafe Frappe ingrediente

Lapte degresat, apă, zahăr, proteine de lapte, ulei de floarea-soarelui, aromă, colorant e150c, inulina, agenți de îngroșare: celuloza, carboximetilceluloza sodică și caragenani, citrat de potasiu, vitaminele A, C, E, B1, B2, B5, B6, B9, B12, PP, H si D, lactat de fier, săruri de potasiu ale acidului ortofosforic, hidroxid de sodiu, hidroxid de magneziu, îndulcitor: acesulfam – k, sulfat de zinc, selenit de sodiu, sulfat de cupru, sulfat de mangan, iodura de potasiu.

Cafe Frappe Gerlinea
Cafe Frappe Gerlinea
Shake Gerlinea Aroma de fructe exotice ingrediente

Lapte degresat, apă, zahăr, proteine de lapte, suc de mango și de ananas pe baza de concentrați 2%, ulei de floarea-soarelui, inulina, agenți de îngrosare: pectine, acidifianți: acizi lactici si citrici, aromă naturală, citrat de potasiu, vitaminele A, C, E, B1, B2, B5, B6, B9, B12, PP, H si D, lactat de fier, hidroxid de magneziu, îndulcitori: acesulfam – k și zaharină sodică, sulfat de zinc, selenit de sodiu, sulfat de cupru, sulfat de mangan, iodura de potasiu.

Shake fructe exotice Gerlinea
Shake fructe exotice Gerlinea
Shake de ciocolată praf Gerlinea ingrediente

Zahăr, cacao pudra degresata (emulsifiant: lecitina de soia), proteine din lapte, ulei de floarea soarelui, sirop de glucoza, grasime de palmier, emulsifiant (esteri acetici ai mono si digliceridelor acizilor grasi), agent de ingrosare (caragenan), agent de ingrosare (carboximetil-celuloza sodica), arome (din care colorant: caramel amoniacal), minerale (calciu, sodiu, potasiu, fier, zinc, iod, magneziu, cupru, seleniu, mangan), emulsifiant (esteri citrici ai mono si digliceridelor acizilor grasi), lapte pudra degresat, maltodextrina, vitamine (C, E, PP, A, D, B6, B2, B1, B5, B9, H), indulcitori (acetsulfam de potasiu, aspartam), antioxidanti (esteri ai acizilor grasi al acidului ascorbic, extract bogat in tocoperoli, acid ascorbic).

Shake de ciocolată Gerlinea
Shake de ciocolată Gerlinea

Nu sunt la prima mea utilizare a produselor de la Gerlinea și încă de la început mă așteptam să văd rezultate. Pe parcursul timpului am mai folosit din gama lor de produse biscuiți și batoane dietetice. Batoanele dietetice făceau parte din alimentația mea și le consumam cam o dată la două săptămâni. Ele au fost înlocuitor rapid al meselor în care îmi doream să mănânc ceva dulce, sațios și cu puține calorii.

Concluzii după utilizarea produselor Gerlinea

În cazul shake-urilor am rămas surprinsă de faptul că nu am simțit foame. Mulți ar spune că bei o apă cu aromă de cafea, fructe exotice sau ciocolată. Pentru mine au fost mese cu puține calorii ce au ținut de foame. Am să iau ca exemplu shake-urile pe care le-am consumat dimineața, fie cu fructe, fie fără. Acestea le-am băut în jurul orei 8:00-9:30, iar prânzul l-am servit în jur de ora 13:00-13:30. În intervalul dintre mic dejun și prânz nu am simțit foame și nevoia de a ronțăi ceva.

Același lucru s-a întâmplat și după shake-ul de ciocolată servit seara. Pentru mine e un adevărat răsfăț să mânânc ceva dulce seara. Shake-ul cu aromă de ciocolată a înlocuit nevoia mea de dulce cu o masă cu doar 203 kcal.

În general seara sau dimineața avem tendința de a face excese culinare. Dimineața pentru că se spune că micul dejun e cel mai important, iar seara pentru că oboseala adunată pe parcursul zilei se transformă într-o foame dificil de controlat. Cu ajutorul shake-urilor Gerlinea, am putut să controlez excesele și am obținut și rezultate.

Gerlinea a fost doar primul pas spre ceea ce îmi doresc. În funcție de feedback-ul vostru voi continua să împărtășesc cu voi mesele mele sau stilul de viață pe care îl am. Am să mai subliniez încă o dată că organismul meu reacționează foarte difierit, metabolismul meu e destul de leneș și nu reușesc prea ușor să dau jos kilograme.

Dacă ați folosit și voi produsele Gerlinea pentru un control mai bun al greutății vă invit să îmi împărtășiți din experiențele voastre. Dacă vrei să achiziționezi produsele Gerlinea le găsești în supermarketuri sau online pe Emag. Keep in touch!


Alătură-te și tu celor 4000 de abonați la blog

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Ultimele postari ale lui Bianca Ionel - Digital Marketing Iasi (vezi toate)

11 thoughts on “Tu ai slăbit cu Gerlinea?”

 1. Ce articol bine documentat si argumentat ai scris!
  Nu este prima data cand ma surprinzi in mod placut si ma bucur mult ca am descoperit blogul tau.
  Shake-uri am incercat (nu de la Gerlinea) si stiu ca sunt foarte satioase.
  De la Gerlinea am incercat batoanele si mi-au placut mult.
  Eu am avut perioade in care greutatea a oscilat enorm o data la 5 ani din cauza schimbarilor, stresului etc.
  Dupa ce am slabit, apoi m-am ingrasat…am inteles ca este mai important sa imi schimb regimul alimentar decat sa tin diete nebunesti (da, am incercat inclusiv pastile de slabit!).
  Arati foarte bine.

  1. Prima săptămână mereu se duc kilogramele mai ușor, greul vine după. Regimul cu Gerlinea nu e recomandat mai mult de 3 săptămâni fără acordul medicului. Din aceste motive mă voi opri la o săptămână, dar voi mai înlocui mese cu diferite produse din gama lor.

 2. Am vazut produsele Gerlinea in magazine dar nu le-am incercat. Eu cred ca stai bine avand in vedere ca nu ai revenit la greutatea din 2011, ce-i drept odata cu inaintarea in varsta se pun si mai repede caloriile, eu am 58 la 1,73 si cel mai bine ma simt la 55-56kg.

 3. Nu am incercat produsele lor, dar par interesante!
  Eu incerc sa mananc la pranz cat mai light, dar totusi sa imi iau aportul ncesar de proteine si energie. Uneori aleg o salata, pe care mi-o prepar la Billa, alteori aleg ceva gatit…dimineata aleg cereale cu lapte, ori omleta, ori oua…incerc sa reduc painea si dulciurile…Paine am reusit sa o mai reduc, chiar bine as spune, insa la dulciuri mai am de lucrat! 😀

 4. Am citit articolul tau si m-am minunat un pic de cat de putin ai mancat in momentul in care te-ai apucat de gerlinea. Parca prea putin. Eu sunt o persoana care mananca mult, putin si totusi am luat proportii dar cu ceea ce ai scris in primele 2 zile nu cred ca imi era tocmai bine.
  In prezent folosesc si eu aceste produse de la gerlinea si sunt interesante. Sunt curioasa si eu cat slabesc la final

  1. Bianca Ionel

   Așa puțin mănânc de felul meu, doar că înainte mesele pe care le-am înlocuit cu Gerlinea erau compuse din alte alimente, salate, iaurturi sau ceva care ar fi depășit 200 de calorii.

Lasă un răspuns