Kit Gerovital Stop Acnee - tratament - bianca ionel blogger iasi romania beauty blogger

Gerovital Stop Acnee – Kit Tratament Cosmetic #GataDeSelfie

Astăzi am să vă povestesc cum puteți fi #GataDeSelfie folosind o serie de produse din gama Gerovital Stop Acnee, toate cuprinse într-un kit tratament cosmetic. Cu siguranță există foarte multe aplicații ce pot transforma orice selfie în unul mai mult reușit, dar mulți ne dorim să nu avem nevoie de ele.

Eu m-am luptat cu acneea de la o vârstă foarte fragedă. Am încercat sute de creme, soluții și am căzut chiar și în depresie din cauza ei. Acneea e poate cea mai urâtă boală a adolescenților. Urmele pe care le lasă nu sunt doar la nivelul feței, ci cel mai des la nivel emoțional.

50% din adolescenți se luptă cu acneea. Din păcate, acneea o găsim și la adulți, în special la femei.

Și acum, la 25+ ani am perioade când mă lupt cu acneea. În general aceasta apare în momentele în care în alimentația mea se află foarte multe produse lactate sau ciocolată. De asemenea și în perioadele stresante din viața mea își face apariția. Cum o țin sub control? Cu Gerovital Stop Acnee!

Gerovital Stop Acnee – Kit Tratament Cosmetic

Din perspectiva unui om care s-a luptat cu acneea aproximativ 10 ani din viața sa, vă spun că aveam prostul obicei să îmi curăț tenul foarte des, lucru deloc benefic. În mintea tuturor celor care se luptă cu acneea e sentimentul acela că nu ne curățăm destul tenul și de asta avem tot felul de monstruleți pe față.

Ei bine, în prezent, lucrurile s-au schimbat față de cum erau acum 10 ani. Dacă acum 10 ani un spălat al tenului de minim 2 ori pe zi facea secreția de sebum mai abundentă, în prezent, cu produsul corect acest lucru nu va mai produce dezastre la nivelul pielii.

Așadar, primul pas în lupta cu acneea este curățarea tenului cu un gel spumant purifiant din gama Gerovital Stop Acnee. Acesta se recomandă să fie folosit atât dimineața cât și seara.

Gel spumant purifiant Gerovital Stop Acnee
Gel spumant purifiant Gerovital Stop Acnee

Pasul doi este reprezentat de aplicarea unei creme gel-control Gerovital Stop Acnee ce va ține sub control excesul de sebum. Aceasta va reduce până la 58,24% secreția de sebum și va reda pielii senzația de confort.

Dozaj Cremă gel Sebum Control – Gerovital Stop Acnee
Dozaj Cremă gel Sebum Control – Gerovital Stop Acnee

În cazul în care avem „monstruleți” pe care simțiți nevoia să îi faceți să dispară și mai repede, e recomandat să folosiți și crema ultra-activă Gerovital Stop Acnee. Eu aplic această cremă exact pe „monstruleț” înainte de a aplica crema gel control.

Cremă ultra-activă Gerovital Stop Acnee - dozaj
Cremă ultra-activă Gerovital Stop Acnee – dozaj

Ce produse cosmetice folosim în cazul unui ten acneic?

Cei care au o formă avansată de acnee un tratament punctual al acesteia nu va fi suficient. Pe lângă produsele din gama Gerovital Stop Acnee se recomandă o atenție sporită și asupra produselor de make-up. Pentru a veni în ajutorul celor care își doresc să fie #GataDeSelfie în câteva minute, echipa Farmec a lansat și crema CC matifiantă.

Cremă CC matifiantă Stop Acnee Gerovital Farmec
Cremă CC matifiantă Stop Acnee Gerovital Farmec

Tenul cu acnee are nevoie de produse speciale pentru el. În momentul de față sunt foarte multe astfel de produse. Indicat este să le găsiți pe acelea care se potrivesc tenului vostru.

O recomandare ar fi să alegi produse de la același brand. În acest fel produsele se vor ajuta între ele, iar rezultatele vor apărea mai rapid.

Gerovital Stop Acnee - Kit Tratament
Gerovital Stop Acnee – Kit Tratament

Acneea cere răbdare și mai presus de orice, putere pentru a înfrunta privirile societății. Dacă și tu suferi de acnee ai încredere în tine și în faptul că va fi ceva trecător. Trebuie să ai mai multă grijă de tine și de tenul tău. Din experiență vă spun că un ten cu probleme, e un ten mai iubit și în timp acest lucru se va observa.

Kit-ul Stop Acnee îl găsești aproape tot timpul la un preț redus pe site-ul celor de la Farmec, aici! Ultima dată avea un preț foarte bun, aproximativ 37 RON toate cele 3 produse.

Tot din gama de produse Farmec am testat și am scris despre următoarele:

  • Posts not found

Pe mine m-a salvat kitul tratament Gerovital Stop Acnee, pe tine ce te salvează în lupta cu acneea?


Alătură-te și tu celor 4000 de abonați la blog

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

18 thoughts on “Gerovital Stop Acnee – Kit Tratament Cosmetic #GataDeSelfie”

  1. Aluculesei Brindusa

    nu am avut eu asemenea probleme insa ma uit ca multi tineri nu vor sa isi rezolve problema si folosesc alte metode sa isi acopere asa ceva!

  2. Avem tenuri diferite dar se pare ca aceeasi problema: monstruletii:) Eu folosesc alte game pentru ca am tenul sensibil, chiar uscat, iar local folosesc crema de la La Roche Posay Effaclar. Imi aduc aminte ca acum multi ani am incercat si gelul spumant de la Gerovital si am fost multumita de el la acel moment 🙂

  3. Din fericire nu am avut probleme niciodata cu acneea, adica aveam, in anumite perioade ale lunii, 🙂 dar cosurile apareau pe fese, nu pe față. Avantaj eu, nu? Doar ca uneori imi produceau mancarime si neah! 😛 era jenant sa te tot scarpini in bombeurile poponetului cand iti era lumea mai draga!

  4. Am auzit numai lucruri bune de aceasta gama, insa nu am incercat o inca. Din fericire ma bucur de un ten cat de cat curat, dar e bine sa ai un astfel de produs la indemana.

Lasă un răspuns