GfK Research Lab, primul pas spre o carieră în cercetarea de piață bianca ionel

GfK Research Lab, primul pas spre o carieră în cercetarea de piață

GfK Research Lab, primul pas spre o carieră în cercetarea de piață

Am apreciat tot timpul companiile care vin în ajutorul studenților cu tot felul de oportunități pentru dezvoltare și încadrarea acestora pe piața muncii. Astăzi, am decis să vă scriu câteva rânduri despre inițiativa celor de la GfK Research Lab, un program de dezvoltare personală și profesională în domeniul cercetării de piață pentru 100 de studenți ieșeni.

Cei de la Gfk Research Lab își propun prin acest program o miscșorare a distanței dintre bagajul de cunoştinţe dobândite în cadrul facultăţii şi aptitudinile necesare unei cariere în cercetare. Pentru a își atinge acest obiectiv cu 100 de studenți ieșeni au realizat un program complet ce va ține 4 săptămâni ce va bifa următoarele puncte:

  • proces de învățare accelerat,
  • 4 zile de educație non formală și metode de învățare prin joc,
  • descoperirea valorilor personale, time management, asertivitate, comunicare, ascultare activă, organizare, planificare, proceduri, lucrul în echipă, etica în muncă,
  • adaptare la orice mediu de lucru,
  • trainingurile intensive de dezvoltare personală cu ore de pregătire pe instrumente specifice de cercetare de piaţă,
  • exploatarea celor mai complexe arii ale cercetării de piaţă,
  • dezvoltarea instrumentelor de colectare a datelor, prelucrarea şi analiza statistică a acestora şi compilarea lor în rapoarte.

Fiecare student va parcurge la alegere unul din cele 3 module Procesare de date (se va lucra cu softuri specializate de analiză de date de genul SPSS și Quantum, cu ajutorul cărora se realizează procesare de date, prelucrări statistice sau analize speciale), Scripting (se  dezvoltă, testează și lansează în platformele globale GfK instrumentele eficiente de colectare a datelor, folosind HTML/ JavaScript) şi Charting (transpunerea datelelor într-o formă grafică din care clienții pot evalua opțiunile si deciziile de business în raport cu produsele sau serviciile analizate. Pentru a activa în acest departament ai nevoie de gândire analitică, viziune și creativitate) sub îndrumarea profesioniștilor GfK.

La finalul programului, în funcție de modul în care fiecare student s-a descurcat va beneficia de joburi, internshipuri sau burse pentru a-şi transforma pasiunea pentru cercetare într-o carieră pe termen lung.

Proiectul GfK Research Lab se adresează studenţilor de anul 3 şi masteranzilor din domeniile: Economie și Administrarea Afacerilor, Matematică, Sociologie și Psihologie din Universitatea Alexandru Ioan Cuza Iași.

Așadar dacă vrei să îți depășești limitele timp de 4 săptămâni, te invit să te înscrii în acest proiect până pe data de 14 martie 2016 aici.

Dacă GfK Research Lab, primul pas spre o carieră în cercetarea de piață este visul tău, te invit să aplici acum dar să le spui și prietenilor tăi despre acest program.


Alătură-te și tu celor 4000 de abonați la blog

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Lasă un răspuns