Gillette Venus Breeze Comfort Glide - review produs

Gillette Venus Breeze Comfort Glide [Review]

Am convingerea că acest articol va fi citit în mare parte de femei, pentru că după cum sună și titlul cu Gillette Venus, e clar că am să vorbesc despre secrete pe care nici zeițele nu le știau, dar pentru acei bărbați care ajung întâmplător aici, am să vă spun că o să găsiți și câteva recomandări de Gillette fără Venus în coadă.

Așadar, acum o lună am primit de la BuzzStore un colet cu ceva noutăți de la Gillette de testat, mai exact cu noul produs din gama Gillett Venus și anume Breeze Comfort Glide. Înainte de a primi coletul nu am să vă mint că aș fi apelat la magica ceară pentru a îndepărta părul de pe picioare, pentru că sunt o sensibilă și jumătate și nici în ruptul capului nu îmi pot imagina cum e epilatul cu ceară. Ca să ne înțelegem, de multe ori lăcrimez și când îmi pensez sprâncenele.

Așadar, subsemnata e fan lame de ras și până acum o lună eram fan Gillette Blue 3 simple și nici în ruptul capului nu aș fi renunțat la ele. Recunosc faptul că uneori mai ieșeam cu mici tăieturi după folosirea lor, dar mereu am dat vina pe neîndemânarea mea și mai puțin pe faptul că erau destinate bărbaților. Dar, bănduța verde și cele 3 lame pot să spun că își făceau treaba foarte bine. Și aici am să închei recomandarea mea pentru lamele dedicate bărbaților și o să vină povestea cu cele dedicate femeilor.

Gillette Venus Breeze Comfort Glide

Prima mea interacțiune cu Gillette Venus Breeze Comfort Glide a fost reprezentată de montarea capului aparatului pentru ras deoarece vine demontat și cu 2 lame de ras în set. Mi-a plăcut foarte mult designul, culoare mov deschis – m-am cam înconjurat de nuanțe de mov în ultima perioadă și începe să-mi placă din ce în ce mai mult. Dacă tot e anul Pantone Ultra Violet să fie până la capăt!

Gillette Venus Breeze Comfort Glide - set
Gillette Venus Breeze Comfort Glide – set

Revenind la aparatul nostru, mi-a plăcut designul, capul rotunjit al aparatului dar în același timp m-a pus pe gânduri faptul că era flexibil. Obișnuită cu lamele de care v-am povestit de mai sus, flexibilitatea acestora am simțit-o ciudată la prima vedere.

Gillette Venus Breeze Comfort Glide - cap flexibil
Gillette Venus Breeze Comfort Glide – cap flexibil

Când le-am pus la treabă, după prima mișcare în sus m-am oprit și am verificat dacă chiar părul nedorit a plecat sau încă e acolo pentru că efectiv am simțit totul ca o mângâiere. Și da, părul dispăruse pentru că deși are 3 lame extrem de precise pentru epilat, lateralele au 2 benzi lubrifiate cu unturi de corp ce îți oferă o senzație extraordinară și îți lasă pielea foarte catifelată.

Gillette Venus Breeze Comfort Glide - benzi lubrifiante cu unturi de corp
Gillette Venus Breeze Comfort Glide – benzi lubrifiante cu unturi de corp

Cam atât vă pot spune despre experiența mea, nu aș vrea să scriu povești vânătorești sau pescărești pentru că la final e vorba despre un aparat de ras pentru femei ce își face treaba foarte bine și pe care le recomand cu încredere. Dacă mai sunt iubitoare de aparate de ras de la bărbații ce ne suportă zilnic, vă spun că e timpul să trecem la cele dedicate nouă pentru că avem de unde alege. 🙂

Ce alte aparate găsiți în gama Gillette Venus?

În primul rând sunt cele cu rezervă:

  • Gillette Venus Swirl cu 5 lame și sistem revoluționar FLEXIBALL;
  • Gillette Venus Embrace Snap – o variantă de buzunar a aparatului de ras cu un minimâner, bandă lubrifiantă și cap pivotant;
  • Gillette Venus Original cu 3 lame și straturi protectoare pentru o piele catifelată.

Și mai sunt 2 modele de aparate de ras de unică folosință:

  • Gillette Venus Treasures cu 3 lame și ediție de designer;
  • Gillette Venus Sensitive tot cu 3 lame, capăt rotunjit pivotant și straturi protectoare moi.

Cam atât vă pot spune despre Gillette Venus și vă recomand cu încredere din colecția lor pe cele Breeze Comfort Glide.

Voi ce aparate de ras folosiți? Aștept cu interes părerile voastre în comentarii. Keep in touch!

 


Alătură-te și tu celor 4000 de abonați la blog

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Ultimele postari ale lui Bianca Ionel - Digital Marketing Iasi (vezi toate)

Lasă un răspuns