Web Analytics
Grafică personalizată pentru cutie carton și cartonașe afirmații pozitive
Grafică personalizată pentru cutie carton și 30 de cartonașe cu afirmații pozitive

Grafică personalizată pentru cutie carton

Fiecare proiect pe care îl realizez are în spate o poveste pe care aleg să o împărtășesc, aici, cu tine, iar astăzi este vorba despre o grafică personalizată pentru cutie carton și pentru 30 de cartonașe cu afirmații pozitive.

Din 2009, de când am pășit încrezătoare în lumea programării web până în 2019, aproape că am uitat despre cât de important e să ai un portofoliu organizat. Am pierdut de mult numărul site-urile realizate de atunci și a proiectelor ce îmi poartă semnătura. Recunosc, mi-ar fi plăcut acum să răsfoiesc fiecare proiect precum un album cu fotografii, să văd cum am crescut și unde mai am de muncă, dar niciodată nu e prea târziu să încep să fac acest lucru. Din acest motiv, pe lângă pagina de portofoliu, pe care o actualizez – prea rar dar știe toată lumea povestea croitorului care n-are timp de hainele sale, am ales să realizez și o serie de articole pe site în care să povestesc despre proiectele la care lucrez/am lucrat, de la ce am pornit, care au fost cerințele și bineînțeles cum am ajuns rezultatul final.

Până ajung să povestesc despre cele de acum mulți ani, mi-am trecut în agendă să scriu cât mai des despre proiectele din ultimul an și din prezent. Te invit să descoperi povestea din spatele proiectului dezvoltat pentru Diana Pîrje psiholog și inițiator a unor programe de feminitate și stil dedicate femeilor, o grafică personalizată pentru cutie carton și pentru 30 de cartonașe cu afirmații pozitive.

Acesta a fost primul proiect pe care l-ar realizat pentru Diana, pentru că a noastră colaborare nu se oprește aici. Am conturat pentru ea grafică pentru postări pe Facebook, cover pentru Facebook și am i-am oferit și servicii de actualizări a conținutului pentru magazinul sau online de pe site. Însă astăzi vreau să-ți vorbesc doar despre materiale grafice din colaborarea noastră.

Grafică personalizată pentru cutie carton și 30 de cartonașe cu afirmații pozitive

Prima etapa a proiectului a constat în realizarea cartonașelor cu afirmații pozitive, cu textul și indicațiile privind elementele grafice de pe ele, furnizate de către client. Ca punct de plecare pentru cartonașe cât și pentru grafica cutiei tip cufăr au fost următoarele modele.

Proiectul a fost gata în aproximativ o săptămână. Pentru partea de cartonașe lucrurile au mers fără modificări pe partea de grafică, în schimb două propuneri au existat pe partea de grafică pentru cutie tip cufăr personalizată.

Grafică personalizată pentru cutie carton propunere modele

Au existat două propuneri de modele, o varianta asemănătoare cu cea oferită drept model și o variantă în culorile brandului ce o definesc pe Diana Pîrje, precum și elemente grafice dorite de ea: lebăda, lună, stele și aripi de înger. Așa cum era de așteptat, varianta în culorile brandului a fost cea aleasă de către ea. Dimensiunile cutiei sunt standard, de 120 mm lățime și 40 mm adâncime, încât cartonașele să încapă perfect, fără să fie îndoite.

Rezultatul final a acestui proiect a adus foarte multă bucurie atât clientului cât și femeilor care au ales să comande produsul în diverse pachete oferite de către Diana. În prezent, cardurile de feminitate au ajuns la multe emisiuni televizate din București și Constanța, lucru care mă bucură enorm. Varianta printată a graficii realizate de mine o poți vedea mai jos.

Dacă îți dorești să te bucuri de cele 30 de cartonașe cu afirmații pozitive, te invit să le achiziționezi chiar de pe site-ul Dianei, aici. Am convingerea că te vor aduce mai aproape de tine și îți vor crește vibarația zilnică.


Ce spune Diana despre colaborarea noastră? Te invit să descoperi!

Despre colaborarea noastră poți citi și aici. Așa cum bănuiești, tipul acesta de proiect se încadrează la serviciile pe partea de grafică print dar și web pe care le ofer. Dacă îți dorești să colaborăm pentru un proiect similar, te invit să mă contactezi.

Sunt Bianca Ionel, the digital fairy, și abia aștept să lucrăm împreună pentru a transforma visul tău în realitate!

1 thought on “Grafică personalizată pentru cutie carton”

  1. Felicitari pentru conceptul grafic. Sunt bune de oferit cadou aceste cartoline.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: