Web Analytics

GRAFICĂ WEB&PRINT

Combin fonturi, culori, modele, ilustrații și texturi pentru a comunica cât mai precis mesajul unui brand.

Identitatea vizuală a unui brand este cea care ajută clientul să facă asocierea mai ușoară a brandului cu produsele sau serviciile oferite. Fiecare brand, în funcție de stadiul său de dezvoltare, poate fi conturat cu unul sau mai multe elemente de grafică web sau print.

Procesul de creație începe de la indentificarea strategiei și poziției brandului, identificarea culorilor care comunică valorile business-ului tău până la conturarea unui logo, materiale grafice și orice vizual pentru online și offline, printat sau web, prin care afacerea ta transmite un mesaj.

Creare logo - identitate vizuală
Design cărți de vizită
Vizualuri social media Facebook/Instagram
secretele aromaterapiei branding start pachet 2022
secretele aromaterapiei branding start pachet 2022 facebook cover

La cerere ofer și pachete de postări, cu strategie social media, atât pentru Facebook cât și pentru Instagram.

Pliant Trifold/BiFold
GRAFICĂ Roll-up
GRAFICĂ Bannere OutDoor
grafică publicitară și branding

Dacă ai nevoie de un pachet personalizat pe partea de grafică web sau print contactează-mă acum și o să construim împreună pachetul nișat pe nevoile afacerii tale.

Nu, însă pot să-ți ofer recomandări de furnizori pentru acest serviciu.

În funcție de tipul acestora, le vei primi în format vectorial export din Adobe Illustrator sau în format .psd export din Photoshop.

De asemenea, poți primi materialele și în format .pdf sau .png. La cerere și în alte formate (.tif)

Da, te invit să discutăm mai multe într-o ședință pe Zoom despre acest aspect.

Sunt aici să îți ofer serviciile mele și pe acestă direcție, de la grafică individuală pentru citate, postări de tip carusel, până la grafică pentru video (cu subtitrare) și story (Instragram&Facebook).

ce spun clienții
O recomand din tot sufletul pe Bianca pentru profesionalismul și pasiunea cu care își face treaba. Mi-a creat un site frumos care mă reprezintă perfect! Mersi pentru tot, Bianca!🤗🤗🤗
Cristiana Bacalu
Psiholog, Psihoterapeut, Supervizor
Mi-a placut enorm colaborarea cu Bianca si o recomand din suflet!! 🥰😍 Ador oamenii creativi, care stiu sa transpuna in grafica ideea ta - poate chiar mai bine ilustrata decat o vezi tu. Bianca mi-a creionat o grafica superba pentru niste cartonase cu afirmatii pozitive, dar totodata m-a ajutat si cu o grafica speciala pentru citatele din cartea mea. In continuare voi colabora cu ea datorita seriozitatii, a calitatii serviciilor pe care le ofera si a timpului foarte eficient de lucru. Eu rar am intalnit asa oameni, iar atunci cand ii intalnesc, ii pretuiesc si ii mentin in continuare pentru colaborari care sa aduca rezultate minunate! 😊 Felicitari Bianca pentru tot ce faci! Esti o profesionista adevarata in domeniul tau! 🔝
Diana Pîrje
Psiholog clinician
⭐O recomand cu drag pe Bianca Ionel! Deși i-am dat doar câteva indicații cu privire la ce îmi doresc, ea a creat un site absolut minunat, funcțional și intuitiv. Mulțumesc, Bianca Ionel! La cât mai multe proiecte în noul an îți doresc! Cu siguranță când voi avea nevoie tot cu tine vreau să colaborez! ⭐🤗🥳⭐
lorena tarus
Lorena Țăruș
Content Writer
O recomand cu mare drag pe Bianca Ionel, mi-a facut site-ul ioanachiriac.com, m-a ajutat cu implementarea diferitelor functii, a fost punctuala, o adevarata profesionista, imi place foarte mult cum a iesit. 🥰 A predat rapid si la timp de fiecare data, orice o rugam sa scoata sau sa adauge, m-a ajutat cu mare drag.😀 Foarte buna colaborare am avut.
ioana chiriac
Ioana Chiriac
Theta Healer
E o placere sa lucrez cu Bianca. Are mereu solutii la indemana si este foarte prompta in ceea ce face. Cel mai mult apreciez in colaborarea cu ea faptul ca simt ca am un partener, ca este proactiva si imi ofera informatii utile pentru afacerea mea.
Habit design Roxana Ichim
Roxana Ichim
CEO - Habit design