Hangariada 2019 - festival de arta si zbor la Iasi

Hangariada 2019 din pasiune pentru artă și zbor

Am zburat… am zburat cu planorul pentru prima dată în viața mea la singurul festival de artă și zbor din România, la Hangariada! Vezi aici cum a fost!

Și acum hai să zburăm împreună printre rândurile acestui articol și să-ți povestesc de la decolare până la aterizare tot ce poți să simți, să iubești și tot ce te va face să zâmbești între 24 și 26 mai, la Iași, la a 9-a ediție Hangariada.

Primul zbor al acestui proiect a fost prin 2012 când o echipă frumoasă a ales să aducă la înălțime dar și la sol muzică bună, spectacole de teatru, show-uri aviatice și multe alte activități ce ar scoate pe orine din zona de confort.

Treptat proiectul a crescut și a adunat în jurul pasiunii pentru artă și zbor tot mai mulți oameni, tot mai multe idei și o energie superbă. Ediția cu numărul nouă vine și cu o suflare nouă: 9 bloggeri oficiali – printre care mă număr și eu, un ambasador local și echipa de organizare – oameni energici și frumoși de la Teo’s Cafe.

Și acum, dacă am făcut introducerile, am să vă invit să vă puneți centurile de siguranță pentru că urmează să vă povestesc ce vă așteaptă între 24-26 mai la Hangariada.

Înainte de a vă lăsa purtați printre tot ce oferă ediția de anul acesta, am să subliniez faptul că intrarea este liberă. Pe tot parcursul celor 3 zile se vor desfășura și evenimente contra-cost, despre care am să vă spun un pic mai jos, dar majoritatea activităților vor fi gratuite.

La Hangariada sunt așteptați toți iubitorii de artă și zbor, indiferent de vârstă. Pentru mămici și picitici organizatorii vor avea spații special amenajate. Pentru cei gurmanzi vendorii locali vor aduce cele mai bune preparate. Pentru iubitorii de animale, accesul cu acestea este permis și va fi și o zona special amenajată pentru animăluțe. Singurele condiții sunt ca animăluțul să fie în lesă și cu botniță (pentru cei agresivi). În rest, toată lumea a liber la relaxare și distracție.

Hangariada 2019 e despre zbor
 • Pe 25 și 26 mai vor fi show-uri aviatice organizate de Hawks of Romania;
 • În toate cele 3 zile de festival norocoșii care au ocupat deja cele 70 de locuri vor sări cu parașuta;
 • Zborurile cu planorul sunt și ele pe lista – momentan s-au ocupat toate locurile, dar posibil să se suplimenteze aceste locuri. Pentru curioși prețurile pentru un zbor variază astfel: 300 m – 100 lei, 600 m – 350 lei, 1000 m – 400 lei.

Hangariada show aviatic

Hangariada 2019 e despre artă
 • Echipa Kaps Crew te provoacă sa te bucuri de tot ce înseamnă Artă Urbană;
 • Sâmbătă, 25 mai, de la ora 15:00, Trupa Introspect te așteaptă la Experiențe Senzoriale (detalii și înscriere aici);
 • Trupele de teatru pentru copii și adulți nu vor lipsi din hangar;
 • Sâmbătă seara va fi muzica live – trupele ce ne vor încânta urechile o să le aflăm în curând, iar vineri și duminica muzica va fi asigurată de DJ;
 • Vineri seara va fi o super petrecere „Booha at Hangariada”, iar biletele pot fi achizionate de aici.
 • Ziua de duminică aduce și două spectacole de stand up comedy. Sergiu Floroaia, Cristi Popesco, Toma Alexandru și Sorin Pârcălab vor ține două show-uri, unul de la 18:00 (bilete aici) și altul de la 20:30 (bilete aici).

Stand Up Comedy Hangariada 2019

Hangariada 2019 e despre tine!
 • La Hangariada sunt și activități care te vor scoate din zona de confort. Zero Gravity te așteaptă cu un panou de cățărat de 8 metri și cu o triolină lungă de 100 m (contra-cost). Pe lângă aceste provocări, vor fi și multe activități sportive și mișcare în aer liber.
 • Pentru pasionații de TedTalk va fi și o sesiune de discursuri motivaționale – Vorbe în Hangar.
 • Dacă ești părinte, te așteaptă foarte multe activități pentru tine și cei mici. De asemenea, în cadrul Hangariada, va fi și un spațiu de joacă, de peste 1300 metri pătrați, pentru copii. (30 lei/copil/zi – fără limită de intrări/ieșiri).

Echipa Hangariada actualizează în fiecare zi site-ul, pagina de Facebook și contul de Instagram cu noutăți despre festival, de aceea am să te invit să urmărești și aceste pagini pentru a nu rata nimic!


Așadar, ne vedem cu mic și mare la Hangariada pe 24, 25 și 26 mai, la Aeroclubul Alexandru Matei.


Alătură-te și tu celor 4000 de abonați la blog

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Ultimele postari ale lui Bianca Ionel - Digital Marketing Iasi (vezi toate)

Lasă un răspuns