HR Summit Iasi 2017

HR Summit 2017 la Iași

Ediția cu numărul cinci HR Summit 2017, denumită generic The SuperHeRoes Conference ce reunește manageri și directori de resurse umane din zona Moldovei pentru a dezbate subiecte de actualitate și know how național și internațional din zona HR vă așteaptă la Iași pe 4 și 5 octombrie.

Care sunt ariile despre care se va discuta la HR Summit 2017?
  • Recrutare
  • Soluții software pentru HR
  • Dreptul muncii
  • Cultura organizațională
  • Managementul echipelor
  • Motivarea angajaților | retenție
  • Talent management
  • Coaching
  • Training

„Într-un mediu de business în care noile generații, de la junior la senior, sesizează carențe la nivel de management, este mai mult decât necesar să conștientizăm și acționăm pentru ca principiile de management să fie adaptate nevoilor actuale.

Structura evenimentului este așadar îmbunătățită cu o secțiune nouă de workshop-uri, dedicată exclusiv managerilor și directorilor de resurse umane. Secțiunea are ca scop crearea unui hub de business pentru top și middle management. Să împărtășești din bunele practici, să cauți soluții la situații problematice și să conștientizezi că doar prin educare și implicare activă contribui la un mediu de business sănătos.”, declară Iulia Pascal, PR Manager, Libero Events.

Cine vine la HR Summit 2017 Iași?

Pe site-ul oficial HR Summit 2017 Iași puteți găsi informațiile actualizate la zi despre eveniment, dar am să vă spun și eu cine vă așteaptă acolo.

Doru Dima, CEO @Great People Inside  – speaker HR Summit 2017

Doru Dima, CEO, Great People Inside, este doctor în Psihologia Muncii și Organizațională, antreprenor și manager de succes, cu o experiență de 20 de ani în domeniul Resurselor Umane (selecție și recrutare, evaluări psiho-aptitudinale ale angajaților, managementul performanțelor,programe de training și coaching).

Doru Dimi - HR Summit Iasi
Doru Dima – HR Summit Iasi

„Lumea în care trăim în prezent nu mai este așa predictibilă ca acum cinci ani, incertitudinea făcând parte din programul de zi cu zi, mediul de business devenind astfel mai complex și de aceea mai ambiguu, rezultând nevoia pentru un model de leadership care să ușureze integrarea angajaților în cultura organizației din care fac parte.”, declară Doru.

Mădălina Bălan, Managing Partner @HART Consulting – speaker HR Summit 2017

Mădălina vine cu 17 ani de experiență în consultanță în resurse umane și în psihologie organizațională (evaluare psihologică, selecție, training, coaching) și 11 ani de experiență ca și manager de oameni și business.

Madalina Balan - HR Summit Iasi 2017
Madalina Balan – HR Summit Iasi 2017

„Pentru a reține millenialii în companie trebuie ținut cont de faptul că aceștia caută un echilibru între viața personală și job și atunci angajatorii ar trebui să ia în considerare oferirea de programe flexibile pentru aceștia.”, declară Mădălina Bălan.

Monica Soare, Managing Partner & Senior Consultant, Artwin, cu 15 ani de experiență managerială în companii de top din domeniul farma sau bunuri de larg consum. Monica are o abordare pragmatică și analitică; aduce pasiune, energie și experiență vastă în înțelegerea și dezvoltarea business-ului, dezvoltarea oamenilor și înțelegerea comportamentului uman.

Andreea Suciu coordonează departamentul de dreptul muncii din cadrul Noerr și deţine o vastă experienţă în domeniul conflictelor de muncă individuale şi colective, elaborarea şi negocierea contractelor colective de muncă şi în acordarea de consultanţă juridică societăţilor în cadrul proceselor de restructurare precum şi în cadrul transferurilor de întreprinderi.

Adrian Sita este General Manager al companiei Gentlab și Head of IT Training, în cadrul Brain Concert, unul dintre principalii jucători de pe piața trainingului IT din România și partener de business oficial IBM. Până în 2014 a fost unic furnizor cursui IBM în România.

Elena Antoneac, Manager Operatiuni @GMS-T Nestlers Group – speaker HR Summit 2017
 
Elena Antoneac - HR Summit 2017 Iasi
Elena Antoneac – HR Summit 2017 Iasi

Atunci când aplică pentru interviu, tinerii sunt influențați de imaginea companiei în cadrul căreia și-ar dori să lucreze. Elena Antoneac afirmă că „pe o piață a muncii din ce în ce mai competitivă, păstrarea talentelor în companie poate să facă diferența între succes și eșec”. Conform studiului mai sus menționat, implementarea unui program de branding de angajator aduce cu sine câteva beneficii exprimate în procente: 32% constau în recunoașterea ca angajator preferat, în timp ce 28% reprezintă ușurința în atragerea candidaților, iar 25% reducerea costurilor de recrutare.

Cum poți să te înscrii la HR Summit 2017 la Iași?

Biletele de acces la eveniment, care includ participarea la workshop-uri, conferință, dezbateri și networking sunt disponibile pe site-ul oficial al evenimentului www.iasi.hrsummit.ro.

Eu voi fi prezentă la eveniment și vă aștept și pe voi acolo pentru a învăța de la cei mai buni cum putem coordona echipe, chiar dacă nu suntem oameni de HR. Din punctul meu de vedere evenimentul este pentru toți cei care doresc să-și îmbunătățească abilitățile de a lucra alături de oameni și pentu cei care se gândesc la poziții de management pe viitor.


Alătură-te și tu celor 4000 de abonați la blog

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Lasă un răspuns