Web Analytics
3 site-uri cu imagini de stock gratuite - Digital marketing
3 site-uri cu imagini de stock gratuite bianca ionel iunie 2022 digital marketing

3 site-uri cu imagini de stock gratuite

🔑 Se spune că o imagine valorează cât 1000 de cuvinte și asta te blochează în flow-ul tău creativ în fiecare zi. Te întrebi cum poți să atragi atenția și din punct de vedere vizual pentru a îți promova business-ul online și în același timp cum te poți diferenția?

Hai să-ți ofer câteva idei ⬇️

🇦 Cu o ședință foto de branding personal

Bine, bine… apelezi la un fotograf profesionist, faci o astfel de ședință însă nu poți folosi mereu doar imagini cu tine, nu-i așa? Atunci… 👇

🅱️ Merg la un curs de fotografie cu telefonul

Pare a fi o soluție minunată și crede-mă pe cuvânt că așa este. Personal urmez cursuri de fotografie, merg la ateliere de fotografie și workshopuri. Știi deja despre mine că iubesc fotografia și ea mă susține când vine vorba de digital marketing. Chiar și așa, nu găsesc mereu timp pentru a îmi realiza fotografiile pentru postări.

Așa ajung la următoarea soluție 👇

🇨 Apelez la imaginile de stock

Da, știu… nu-ți convine ideea pentru că vezi cum multă lume folosește același site pentru fotografii de stoc și nu ai vrea ca imaginea ta să fie confundată cu a altor branduri. Nu dispera!

🖼️ Sunt mai multe site-uri cu fotografii de stock gratuite ce nu sunt folosite. Îți ofer 3 astfel de exemple care am convingerea că te vor susține în comunicarea ta online. ⬇️

1️ picography.co

2️ focastock.com

3️ stocksnap.io

🪄 Tu ce site-uri cu imagini de stock folosești pentru a te diferenția vizual în online?

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.