În brațele tale

Învață-mă să mor, în brațele tale, în intensitatea unui moment și să renasc din el

Mi-am adunat ultimele zvâcniri și am ieșit răvășită din lanțurile pe care aleg să le ignor prea des. Căldura ta m-a făcut să conștientizez frigul. Mi-am aproximat greșit timpul pentru a mă reconstrui, dar când te-am privit am simțit cum mă eliberez de mine.

Nici nu aveam nevoie să mă regenerez și totuși m-am încăpățânat să o fac. Prea multe setări automate și prea multe teorii ce complică dimensiunile în care mă învârt.

Dacă am fi pe o tablă de sah, am fi doi nebuni? Am lupta pentru aceeași regină, viața, sau am lupta unul împotriva celuilalt? Sunt în căutarea unui cuvânt care să definească încrederea instinctivă în tine. I-aș spune joc. Un joc în care mă câștig din ce în ce mai mult pe mine. Mă simt egoistă și totuși am putea fi orice, inclusiv nimic, dar niciodată pioni.

Anticipez mișcări, caut răspunsuri fără să am întrebări și tânjesc după momentele ce îmi taie respirația, momente lipsite de control.

Vreau să te degust de la conștiință până în adâncul sufletului. Vreau să-ți simt amarul alb și zâmbetul negru în răsuflările ce îmi accelerează pulsul. Vreau să-ți înțeleg zbuciumul și calmul și dincolo de tot, vreau să renasc dintr-o secundă lipsită de control. Vreau să curgi prin mine, să mă tulburi, să mă liniștești, să te simt efervescent și prea calm.

Preia tu controlul! Apasă accelarația și gonește prin integritatea agățată în stări antagonice. Anulează-mi identitatea ce îmi sufocă sufletul, dezgolește-mi gândurile cele mai ascunse, taie-mi suflul și nevoia de confirmare a realității.

Nu am nevoie de culori, lumină, nici măcar de gravitație. Am nevoie doar să te simt, să mă ancorez în caruselul de stări și să îmi desprind tălpile goale de pe marginea prăpastiei. Sterge-mi fiecare scenariu scris și învață-mă să mor în intensitatea unui moment și să renasc din el, în brațele tale.


Alătură-te și tu celor 4000 de abonați la blog

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Ultimele postari ale lui Bianca Ionel - Digital Marketing Iasi (vezi toate)

15 thoughts on “Învață-mă să mor, în brațele tale, în intensitatea unui moment și să renasc din el”

  1. Pe zi ce trece realizez cat de importanta este prezenta acelei persoane speciale in viata mea! Dupa cum spuneai si tu, lumina sau culorile nu ar reprezenta nimic pe langa simpla prezenta a lui 🙂

  2. Oriunde te vei duce nu poti sa scapi de propria persoana. Daca te dezvolti pentru a deveni o persoana de succes, cu putere de caracter si cu putere a mintii, este normal sa ai succes in orice domeniu, indiferent ce ai face. Vei castiga puterea alegerii absolute. Vei castiga puterea interioara de a alege orice slujba, afacere si vei stii ca va fi un succes. Constientizarea faptului că eşti Fiinţa din spatele gândirii, liniştea din spatele zgomotului mental, iubirea şi bucuria din spatele durerii, înseamnă, de fapt, libertate, salvare, iluminare.

Lasă un răspuns