Web Analytics
Interviu Alexandre Eram - lansare Ruj Lichid Blood Collection Melkior -

Interviu Alexandre Eram – lansare Ruj Lichid Blood Collection Melkior

Eu cred că astăzi nu mai vindem un produs, vindem un concept, o poveste care încânta oamenii, o idee care le face plăcere, care le da o speranța, un lucru despre care ei pot să vorbească„ – Alexandre Eram.

La sfârșitul lunii octombrie 2019, Melkior a lansat un nou ruj lichid Blood Collection, iar Alexandre Eram dezvăluie cum a creat acest ruj într-un mini-interviu.

Interviu Alexandre Eram – lansare Ruj Lichid Blood Collection Melkior
Cum v-a venit ideea să creați acest produs?

Alexandre Eram: Tot căutând și căutând, ne-am oprit la un lipstick roșu pentru că orice femeie, indiferent de vârstă, își dorește un ruj roșu. Rujul lichid roșu este că sângele, apoi am văzut un flacon în care se colectează sângele și așa ne-a venit ideea unui recipient de formă unei eprubete.

Care este povestea din spatele sloganul campaniei?

Alexandre Eram: “Pasiunea pentru ruj este în sângele tău.” Perfect adevărat! Și am creat tot conceptul în jurul acestei idei. Și am mers mai departe; pentru că suntem diferiți, acest lucru este foarte important, așa că am vrut să personalizăm un produs pentru fiecare, să simtă fiecare că rujul sau e unic.

În funcție de cele 4 grupe sanguine, am creat 4 rujuri lichide: 0, A, B, AB. Le-am dat astfel oamenilor posibilitatea de a alege ce tip de ruj vor ei în funcție de dorința lor, nu în funcție de ce hotărâm noi. Suntem într-o perioada când oamenii trebuie să aleagă produsul lor, exact ce se potrivește pentru ei.

Eticheta se personalizează?

Alexandre Eram: Da, face parte din concept. Am creat o eticheta exact cum se găsește la spital. Dacă cineva vrea să-și personalizeze rujul, în Magazinele Melkior se poate scrie numele persoanei pe eticheta. Este un lipstick amuzant pe care poți să-l porți în geantă, are un design drăguț și sigur prietenele tale și-l vor dori.

De ce ați ales lansarea acestui ruj în octombrie?

Alexandre Eram: Am ales lansarea în octombrie, totul se potrivește cu perioada această de Halloween, când oamenii se mascheza și se machiază tematic, așa că este exact perioada bună pentru noul Melkior Blood Lipstick.

Care sunt atributele acestui Ruj Lichid Blood Collection?

Alexandre Eram: În afară de concept, design și trend, produsele Melkior trebuie să fie la cel mai înalt standard, calitate, performanță, ingrediente. Este cazul și noului ruj, de aceea este un produs excepțional. De ce este excepțional? Știți că rujul mat a tot evoluat în ultimul timp, există pe piață ruj mat care usca buzele și Melkior a inventat un ruj mat hidratant astfel încât să nu simți buzele uscate. Noul Ruj Lichid Blood Collection este ultima versiune și ultima generație de ruj mat care a devenit catifelat și satinat. Efectul pe buze este senzațional. Bineînțeles că este un ruj rezistent, hidratant, cu o formulă îmbunătățită.

Ruj Melkior Bloos lansare octombrie 2019

Dacă îți place povestea din spatele acestui produs, îl găsești aici la 49.99 RON în cazul în care cei de la Melkior nu o promoție activă.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.