Bianca Ionel - Web Developer Iasi Romania

Telefon

0745489566

Program

08:00 - 20:00

Email

contact@biancaionel.com

Întrebări Frecvente

O listă cu întrebări frecvente și răspunsuri

Ce este un site de prezentare?

O pagină web sau mai multe, în funcție de designul dorit, în care se prezintă o persoană, un serviciu sau un produs fără posibilitate de cumpărare. (Exemplu: site-ul acesta :) )

Ce este un magazin online?

Un site cu un număr de produse, preț, caracteristici, dar și informații despre firma care deține site-ul, ce are ca scop comercializarea acestora în mediul online alegând diferite metode de plată, de la cea ramburs, până la cea cu cardul sau sms.

Ce este un domeniu?

Un domeniu este o adresă virtuală ce are următoarea formă numedomeniu.extensie, de exemplu biancaionel.com

Ce înseamnă hosting sau găzduire web?

Un serviciu prin care se permite publicarea unui site pe Internet prin închirierea sau cumpărarea unui spațiu pe un server cu acces la Internet.

Ce să aleg Prestashop sau Magento?

Răspunsul la această întrebare diferă în funcție de ceea ce își dorește fiecare client, de numărul de produse care îl are în portofoliu și de viziunea lui pentru afacerea online în 5 ani. Obișnuiesc să le ofer posibilitatea de a testa ambele soluții și de a îi lăsa să aleagă ceea ce le place mai mult.

De ce nu am pachete fixe pentru serviciile oferite?

Prețul pentru realizarea unui site variază de la un client la altul, în funcție de cerințele acestuia, de numărul de pagini, produse, platforma folosită, customizările făcute, etc.