Web Analytics

întrebări frecvente

E normal să se întâmple acest lucru, motiv pentru care avem pasul 2 în care stabilim scopul și structura site-ului iar în funcție de acestea un preț pentru ceea ce îți dorești tu.

Sunt alături de tine în fiecare pas pentru realizarea site-ului și poți avea convingerea că alegem sau construim de la zero pachetul potrivit pentru tine.

Stai liniștit! Am o echipă de 3 copywriteri care pot lucra la textul site-ului tău, pentru un cost între 300-400 Euro.

Dacă ești din Iași pot să îți realizez chiar eu fotografiile pentru site, în special dacă vorbim despre fotografii de brand personal sau de produs. Dacă nu ești din Iași, am o bază de date de fotografi profesioniști din toată țara din care poți alege.

Da, ofer și astfel de servicii, pe care le putem integra de la început în pachet sau le facem ulterior, după lansarea site-ului. Vezi aici pachetele pentru optimizare SEO.
Deși recomandarea mea este să alegi pachetul cel mai mic pe partea de mentenanță, dacă nu îți dorești acest lucru, îl pot accepta. Însă, te invit să citești aceste articole pentru a avea o imagine de ansamblu privind importanța mentenanței unui site.

Super, ofer servicii și pentru modificări punctuale în site, indiferent de platforma pe care a fost dezvoltat sau limbajul de programare (Joomla, OpenCart, WordPress, Drupal, PHP). Te invit să mă contactezi și să discutăm despre aceste modificări iar apoi îți voi face o ofertă și voi estima timpul pentru implementare.

Da, bineînțeles! Prețurile pentru implementarea unui landing page pleacă de 200 RON (textul și imaginile le oferi tu sau poți să faci alături de mine și copywriterii din echipa mea). Te invit să mă contactezi pentru mai multe detalii.

Super, ofer servicii și pentru modificări punctuale în site, indiferent de platforma pe care a fost dezvoltat sau limbajul de programare. Te invit să mă contactezi și să discutăm despre aceste modificări iar apoi îți voi face o ofertă și voi estima timpul pentru implementare.

Nu, însă pot să-ți ofer recomandări de furnizori pentru acest serviciu.

În funcție de tipul acestora, le vei primi în format vectorial export din Adobe Illustrator sau în format .psd export din Photoshop.

De asemenea, poți primi materialele și în format .pdf sau .png. La cerere și în alte formate (.tif)

Da, te invit să discutăm mai multe într-o ședință pe Zoom despre acest aspect.

Sunt aici să îți ofer serviciile mele și pe acestă direcție, de la grafică individuală pentru citate, postări de tip carusel, până la grafică pentru video (cu subtitrare) și story (Instragram&Facebook).

Dacă ai nevoie de optimizare doar pentru câteva pagini, e ok, discutăm un pachet personalizat pentru tine.

Da, sigur, optimizarea SEO o pot realiza pe orice site, nu doar pe cele dezvoltate pe WordPress, Magento, Prestashop, OpenCart, Joomla.

Da, sigur, optimizez orice tip de site, indiferent de platforma pe care este dezvoltat.

Magazinele online intră la pachetul destinat pentru acestea sau putem face un pachet personalizat în funcție de numărul de produse de pe site.

Domeniile sunt vaste, de la utiliaje prelucrare lemn, metal, tablă, zootehnie, imobiliare, produse medicale dar și produse horeca și servicii individuale (cursuri online, yoga, terapie).

În medie maxim 10 zile pentru un site de prezentare, și 20 pentru un magazin online, însă durata până la momentul lansării depinde de client, de implicarea sa în faza inițială a proiectului, de timpul de răspuns al acestuia când cer feedback și de materialele necesare pentru site (texte, fotografii).

Prețul pentru dezvoltarea unui site depinde de mai mulți factori precum:

1. tipul site-ului – site de prezentare sau magazin online
2. dimensiunea site-ului (număr pagini, servicii, categorii, produse)
3. funcționalități specifice (implementare plată card, sincronizare cu newsletter extern etc)
4. design custom, semi-custom sau personalizat
5. optimizare SEO
6. cine crează conținutul pentru site (texte, imagini, logo, manual de brand)

Din 2009, am putut contura oferte în funcție strictul necesar al unui site, pe care le poți descoperi aici.

Da, ofer pachete de mentenanță pentru site, ce includ back-up, actualizare, mici modificări de conținut (imagini, text), pe care le poți găsi aici.

Avem nevoie de tine pentru:

1. planificare: stabilim împreuna obiectivele;
2. design: avem nevoie de acceptul tău pentru propunerile trimise;
3. conținut site: poți să-mi oferi tu conținutul pentru site (text și imagini) sau poți apela la un membru al echipei mele pentru a externaliza acest lucru, însă atunci voi avea din nou nevoie de aprobarea ta pe conținut.
4. detalii tehnice site: avem nevoie de datele de găzduire (cPanel) și acces la alte conturi ce susțin implementarea modului de plăți online, dacă e cazul.

În funcție de proiectul dorit, sunt alături de tine cu sfaturi în alegerea domeniului și a firmei de hosting (găzduire site). Îți ofer suport gratuit pentru achiziționarea domeniului, a hostingului și setarea nameserverelor dacă este cazul.

Pentru fiecare proiect lucrez cu un contract ce are detaliat în anexe ce urmează să realizez pentru tine, termene de livrare și factură.

Ai întrebări care nu se regăsesc în lista de mai sus?

Programează  o ședință de 15 minute, telefonică sau pe Zoom, în care să povestim despre afacerea ta
și despre cum te pot susține pentru a atinge un nivel digital superior.

BLOG
Am scris recent despre...
Aceasta este titlul
Aceasta este titlul
Aceasta este titlul
Dincolo de rol...
Aceasta este titlul
Aceasta este titlul
Aceasta este titlul