Web Analytics
Webinar despre învățarea eficientă cu Marcus Victor Grant - Bianca Ionel - Digital Fairy Iasi - Site prezentare - magazin online - marketing - SEO

Webinar despre învățarea eficientă cu Marcus Victor Grant

Cu fiecare interviu conturat pe blog, am lăsat liberă și am provocat permanent pasiunea de a scrie povești și de a descoase oamenii de secretele din spatele unui profesional de succes și echilibrat cu personalul.

Recunosc, mi-aș dori o emisiune unde să povestesc live cu fiecare antreprenor care a spus da invitației mele și cu fiecare antreprenor care și-a dorit să devină o poveste pe al meu blog. Sunt convinsă că experiența vizuală ar transmite și mai mult decât cea scrisă. Într-o zi această dorință a mea se va materializa. Și în vara lui 2020 mi-am dorit să revin la radio și s-a întâmplat! Timp de 7 zile am înlocuit prezentatoarea locală și am transmis știrile orei, suficient cât să-mi treacă dorul de radio și să mai adaug noi experiențe de dezvoltare profesională la parcursul meu. Vezi aici articolul despre cum a fost la Radio NapocaFm.

Despre Marcus Victor Grant și învățarea eficientă

Revenind la pasiunea mea de a intervieva oamenii, Marcus Victor Grant, alături de care sunt implicată și în proiectul EU SIMT, mi-a propus să moderez un eveniment sau mai exact să îl intervievez live în cadrul unui webinar despre învățarea eficientă. Este vorba de un webinar dedicat doar comunității de profesori și părinți din grupul Școala Online, creat de psihoterapeutul Andrei Alexandrov, căruia îi mulțumim pentru deschidere și găzduire.

Pe Marcus Victor Grant (cunoscut până în 2019 ca Ștefan Alexandrescu), îl știu de mai bine de un deceniu și ar fi foarte multe de spus despre parcursul său profesional. Este trainer autorizat, specialist în învăţarea eficientă prin citire accelerată, memorare şi concentrare și din 2005 a lucrat cu sute de cursanţi în învăţare eficientă. De asemenea, e autorul unui audiobook pentru antrenamentul citirii rapide, are un master în comunicare managerială şi resurse umane, NLP practitioner (IANLP, 2005), cu dublă specializare (2006, 2007) și lista nu se oprește aici.

Pe scurt, acum 15 ani, când eu mă luptam cu provocările adolescenței, Marcus îmi povestea despre învățarea eficientă și despre cum L-a prins pe Dumnezeu de un picior. La acel moment, mi se părea fascinant ca un proaspăt student să aibă preocupări atât de intense vis-a-vis de dezvoltarea personală. Vorbim de anul 2005 când Windows lansa Vista și dezvoltarea personală era un subiect tabu și tot atunci Jurnalul Național scria despre Marcus că este campionul citirii rapide, fiind ieșeanul care la 19 ani citește 150 de pagini în 5 minute (click aici pentru articol). Între timp Marcus a ajuns să citească 10 000 de cuvinte pe minut și te invit să vezi un interviu din 2013 cu el.

Așa ajungem în prezent, când acest articol nu este doar o contorizare a activităților mele extra pe lângă antreprenoriat și programare, ci o prezentare pe scurt ceea ce urmează să se întâmple după webinarul intitulat „Cum ții minte 30 de pagini în 5 minute?”.

Webinarul are scopul de a explica pe larg ceea ce reprezintă învățarea eficientă și cei trei piloni din spatele acesteia: citirea rapidă, memorarea, concentrarea și felul în care oricine poate ajunge la performanțele atinse de Marcus, dacă alege să urmeze seminarul ținut de acesta și evident să-și facă temele. Așadar, după webinar va urma un seminar complet de învățare eficientă structurat pe 3 module.

Despre modulul de citire rapidă parte din seminarul de învățare eficientă

Majoritatea oamenilor citesc cu o viteză de maxim 150-250 de cuvinte/minut şi reţin mai puţin de jumătate. În urma seminarului ținut de Marcus, oricine poate ajunge să citească de 10 ori mai repede și să rețină de 2-3 ori mai mult.

Despre modulul de memorare parte din seminarul de învățare eficientă

Dacă urmezi acest modul din cadrul seminarului vei reține mai mult, mai bine și evident mai repede tot ceea ce citești. Pe lângă acestea, îți vei dezvolta creativitatea, intuiția și ghici ce? Îți vei consolida și coeficientul de inteligență.

Despre modulul de concentrare parte din seminarul de învățare eficientă

Cu siguranță îmbunătățirea capacității de concentrare ne-ar aduce beneficii în orice aspect al vieții, atât personal cât și profesional, și nu ne-ar mai fugi mintea pe câmpii în momentele în care învățăm ceva sau realizăm diferite activități profesionale.

Personal, consider acest seminar o adevărată mină de aur pentru elevi, studenți, profesori dar și profesioniști. Îmi doresc să pot reține în 5 minute, 30 de pagini de teorie când vine vorba de programare dar și să citesc 150 de pagini tot în 5 minute, mai ales că sunt o mare iubitoare de cărți.

De multe ori m-am întrebat cum reușesc prieteni și cunoscuți să citească o carte pe zi, și aici vorbim de cărți cu un număr măricel de pagini. Ei bine, nu au super puteri dar cu siguranță au parcurs seminarul de învățarea eficientă a lui Marcus înaintea mea.

Așadar, în timp ce eu mă pregătesc cu entuziasm pentru a adresa cele mai pertinente întrebări lui Marcus încât să inspirăm și să motivăm cât mai mulți participanți să urmeze cursul de învățare eficientă, sper că tu îți dorești să participi la webinar și bineînțeles la seminar. Dat fiind faptul că acestea sunt dedicate exclusiv membrilor din grupul de Facebook „Școala online” pentru a participa la ele te poți înscrie în grup aici.

Prețul seminarului este de 800 lei de participant, iar cine se înscrie aici și participă la webinarul din 21 ianuarie 2021 se va bucura de o reducere. Pentru mai multe detalii despre webinar și seminarul de învățare eficientă, te invit să citești și articolul de prezentare scris de Marcus pe blogul său, aici.

Să îți spun că la acest seminar afli cum îți poți îmbunătăți și vederea? Chiar dacă Marcus nu vrea să „vândă” și acest beneficiu, mi-am permis să arunc această „picanterie” la final de articol. Ne vedem online la webinar pe 21 ianuarie și la seminarul de învățare eficientă pe 6-7 februarie 2021?


Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.