JobShop® 2019 evenimentul național de carieră la Iași

JobShop® 2019 evenimentul național de carieră la Iași

JobShop® este evenimentul național de carieră ce se desfășoară în fiecare primăvara la Iași și Cluj-Napoca. Aflat la a XIX-a ediție, la Iași, este unul din cele mai așteptate evenimente de carieră de pe piața forței de muncă, reunind companii precum Delphi, Preh, Arcelor Mittal, Coca Cola, SCC, Hilti, Prysmian, Azomureș, Comes, Ecolab, StreamUnlimited, Thinslices, E-ON, Codeless, Alten, Train2Perform și Crilia.

JobShop® își propune facilitarea colaborării dintre studenți, companii şi Universitate, cu scopul de a îndeplini nevoile profesionale ale studenților și absolvenților și de a-i aduce pe aceștia mai aproape de job-ul dorit!

Evenimentul JobShop® are loc la Iași în perioada 10-15 mai 2019. O parte din activătățile acestor zile le poți afla mai jos:

1. Cariere de succes la JobShop® – 10 mai 2019 la KraftPub

„Cariere de succes” aduce în fața participanților 3 oameni de succes din mediul de business ieșean care au cariera mult visată.

  • Filipeanu Dumitru, Lector Universitar Dr. Ec. Universitatea Tehnică Gheorghe Asachi din Iași,
  • Marius Alexa, CEO al companiei de media Arhipelago,
  • Alexandru Pavaloi, JavaScript Developer, Speaker & Trainer.
2. Workshop de CV-uri – 11 mai 2019 ora 10:00

La acest workshop vei învaţa de la echipa Train2Perform care sunt punctele cheie dintr-un CV, cum să structurezi informaţia şi care sunt informaţiile pe care trebuie să le conţină, în funcţie de job-ul pentru care vrei să aplici.

3. Training de inteviu susținut de Crilia – 11 mai 2019 ora 12:00

După workshop de CV-uri urmează un training de interviu în care vei descoperi:

  • cum să pregătești etapa premergătoare interviului;
  • cum să pregătești o scrisoare de intenţie;
  • impotanţa unei scrisori de recomandare;
  • tips&tricks pentru a te prezenta şi pentru a obţine job-ul dorit;
  • tips&tricks pentru a planifica o carieră de succes.
4. Zi de Stand – 14 mai 2019 la Palas Mall

O zi în care poți să discuţi cu reprezentanţii companiilor despre o posibilă angajare, ori despre un program de internship sau chiar practică.

5. JobShop Rally – 15 mai 2019

Ai posibilitatea să participi la prezentarea sediilor unor companii de top din zona Iașiului, să descoperi modul de lucru sau să interacționezi cu angajații și să afli despre locurile de muncă în cadrul companiei.

Așadar, timp de 4 zile echipa Best Iași ți-a pregătit o mulțime de activități pentru a te dezvolta și a te pregăti să devii candidatul ideal: un workshop de CV, un training de interviu, activitatea Cariere de Succes, zi de stand sau posibilitatea de a vizita sediul companiilor.

De ce să participi la JobShop®?

Pentru că este un eveniment ce răspunde nevoilor actuale: orientarea profesională, dezvoltarea continuă a competențelor cheie pentru primul pas în carieră, învățarea de la oameni de succes, dialogul direct cu angajatorii precum și o pregătire tehnică adaptată la cerințele și realitatea mediului economic de astăzi.

Dacă te interesează locuri de muncă cum ar fi inginer software, Junior DevOps inginer, specialist marketing, tehnician mecanic, tehnician electric, consultant vânzări, web developer și ești unul din tinerii cu experiență sau nu, care dorește să-și croiască drumul spre cariera mult visată, să-și descopere potențialul profesional sau, pur și simplu, să-și îmbogățească experiența personală, atunci aplică pe www.iasi.jobshop.ro


Alătură-te și tu celor 4000 de abonați la blog

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Ultimele postari ale lui Bianca Ionel - Digital Marketing Iasi (vezi toate)

Lasă un răspuns