Festivalul La Vie Iasi 2017

În septembrie hai La Vie!

Începutul lui septembrie vine cu o surpriză pentru toți pasionații de vin și muzică bună și mai precis cu a două ediție a festivalului La Vie. Dacă în 2016 festivalul a durat doar o zi, anul acesta își propune să fie alături de ieșeni și nu numai, timp de trei zile.  Evenimentul este organizat sub marca Oddity Events în parteneriat cu Crama Gramma, Camera Agricolă Județeană Iași și cu sprijinul Primăriei Municipiului Iași și Primăriei Comunei Bârnova.

Ce se întâmplă La Vie?

La Vie va aduce pe lângă ateliere de cultura vinului și activități sportive dar și culinare. Se va desfășura în Crama Gramma și peste 10 trupe vor aduce emoția toamnei mai aproape de noi.

  • Visite La Vie! – Tururi ghidate
  • C’est quoi La Vie? – Seminar oenologie
  • Sense de La Vie! – Ateliere degustare
  • C’est La Vie! – Workshopuri technice
  • La Vie est belle! – Invitați speciali
Cine cântă la festivalul La Vie din Iași 2017?
Cine cântă la festivalul La Vie din Iași 2017?

Eu am adus mereu lângă o carte un pahar cu vin, dar nu m-am gândit niciodată să asezonez muzica bună tot cu vin. Din acest motiv pe 8, 9 și 10 septembrie voi fi în vie! Dacă vă întrebați ce m-a atras cel mai mult la acest festival, am să vă dezvălui că am rămas impresionată de cauza nobilă din spatele lui.

10% din încasările realizate din vânzarea de bilete vor fi direcționate către proiectele Fundației Comunitare Iași

De unde puteți achiziționa biletele?
  1. De la Libăria Cărturești din Palas Mall și Cafeneaua FIKA din zona Piața Unirii puteți lua abonamente pentru toate cele 3 zile (de 90 lei/ persoană sau 35 lei/ zi);
  2. De pe platforma Myticket.ro;
  3. Din magazinele Diverta.

De ce ar trebui să-ți iei biletul din timp? Din 8 septembrie biletul va costa 50 lei/zi și nu vei mai putea achiziționa un abonament pentru toate cele trei zile.

Întâlnirea noastră în cadrul festivalului va sublinia și ne va reaminti de frumusețea naturii și de comuniunea cu acesta. Vor fi trei zile în care puteți uita de griji, de probleme și vă puteți bucura într-un mod responsabil și educat de muzică bună, de vin și mai bun și puteți fi parte a unei comunități dornice de informație, calitate și trai sustenabil. Ne vedem la festival?


Alătură-te și tu celor 4000 de abonați la blog

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Ultimele postari ale lui Bianca Ionel - Digital Marketing Iasi (vezi toate)

Lasă un răspuns