Prima data cand ma intorc bianca ionel blogger iasi

E prima data când mă întorc

Paradoxal, e prima data când mă întorc. Nici tu nu credeai că mă voi întoarce. Sincer, nici eu nu credeam asta. Dar, m-am întors liberă și hotărâtă să rămân.

Întoarcerea mea a fost la fel ca plecarea mea, fără premeditare. A fost o surpriză și pentru mine, dar asta mi-am dorit. În fiecare zi simțeam că lipsește ceva din mine. Am căutat în jurul meu acel ceva, am căutat un sens, am cautat liniștea. O parte din sufletul meu rămăsese agățat într-un loc pe care m-am încăpățânat în fiecare zi să-l uit, lângă tine.

Vrei să râzi de planul meu de a te uita? În fiecare dimineață îmi propuneam să nu mă gândesc la tine, iar seara mă întrebam dacă m-am gândit la tine. De fapt, erai primul gând dimineața și ultimul seara. Erai un gând frumos, erai un gând pe care nu doream să-l fac să dispară, deși îmi repetam asta cu voce tare de prea multe ori. Am ținut-o așa mult timp, până într-o dimineața când m-am trezit cu un dor nebun în suflet și mi-am dat seama că rezolvarea era alta.

Era timpul să mă întorc!

Plecarea mea a însemnat un mare pas în trecut, în locul și timpul în care tu nu existai. Întoarcerea mea a fost un mare pas în prezent, un prezent cu sau fără tine. Un prezent asumat și lipsit de regrete.

Am încetat să mă supun chinului de a te uita și am decis să-mi las sufletul liber. Nu m-am gândit la ce vei spune, nu m-am gândit la ce vei crede despre mine. Am lăsat orgoliile, raționalul, nevoia de control și ți-am spus tot ce simt, iar asta m-a eliberat.

Știi jocul acela în care trebuie să te lași pe spate și să ai încredere că cel din spatele tău te va prinde? N-am avut niciodată încredere să mă las prinsă de cineva, dar întoarcerea mea a fost la fel ca acel joc. Pentru prima dată am avut curaj să cad și încredere că mă vei prinde. Și m-ai prins!

***

– De ce ai plecat?

Pentru că nu eram eu.

– De ce te-ai întors?

– Pentru a rămâne.


Alătură-te și tu celor 4000 de abonați la blog

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Ultimele postari ale lui Bianca Ionel - Digital Marketing Iasi (vezi toate)

13 thoughts on “E prima data când mă întorc”

  1. Pfoaa…mi-ai transmis acea emoției puternică. Am fost cândva pe punctul de a mă întoarce la același om la care m-aș fi întors oricând fără doar și poate, mi-am dat seama că ar fi o greșeală mult prea mare și am plecat definitiv. A fost cea mai bună decizie pentru mine. Și da, jocul acela cu căderea e preferatul meu.

  2. Si cand le scrii, le scrii cu patos! uneori imi vine greu a crede ca intr-o persoana pasionata de date se poate ascunde un om sensibil. Ma refer la date datorita articolelor tale utile dedicate informatiilor tehnice.

Lasă un răspuns