Farmacia Secom Iasi

Magazinul Secom Iași

Am tot scris zilele acestea despre produsele Secom și m-am gândit să vă prezint un pic și magazinul Secom din Iași și să vă împărtășesc din experiența mea. M-am numărat printre norocoșii care au testat produsele Secom prin intermediul BuzzStore și a fost prima dată când nu am primit un colet cu produse ci am făcut progrămare la magazinul Secom din localitatea de care aparțin și am mers acolo pentru a ridica produsele.

Magazinul Secom din Iași se găsește pe Str. Piața Unirii, nr. 2, iar programul este următorul:

  • Luni – Vineri 8:00 am – 20:00 pm
  • Sâmbătă: 9:00 am – 14:00 pm
  • Duminică: închis

Am primit un voucher de la BuzzStore în valoare de 250 RON, l-am printat și la data stabilită telefonic m-am prezentat la Magazinul Secom. Am fost primită cu amabilitate de doamna sau domnișoara din magazin, mi-a plăcut faptul că purta halat, magazinul era în culorile din logo Secom, produsele aranjate frumos pe raft, alb, curat și mult soare și spațiu.

interior secom iasi bianca ionelMi s-au prezentat produsele din magazin, am fost întrebată de tipul de ten și pe măsură ce primeam detalii despre fiecare produs, primeam și recomandări cu privire la ce aș putea alege. Mi-a plăcut mult deschiderea și interesul cu care am fost tratată, nu mă așteptam ținând cont că am fost acolo cu un voucher, am pus întrebări, am primit răspunsuri pertinente și m-am simțit bine, relaxată și încrezătoare în alegerile pe care urma să le fac.

magazin secom iasi review bianca ionelMi-a fost un pic greu să aleg, din prezentarea făcută aveam impresia că am nevoie de toate și dincolo de impresia mea, simțeam că le vreau pe toate. Raftul din care puteam alege îmi făcea cu ochiul și totuși am reușit să mă limitez la 3 produse, Salicylic Acid Spray, Pure Grapeseed Oil și French Green Clay.

produse secom magazin iasi bianca ionelLa final am primit și cutiuța de la BuzzStore, alături de două mărțișoare, pentru că era chiar începutul lunii martie când am ales să merg după produse.

produse secom review bianca ionelÎn cutia de la BuzzStore se afla un castronel în care îmi pot prepara maștile pentru față, 10 vouchere în valoare de 25 lei și 10 cataloage pe care să le împart celor apropiați. Mi-a plăcut foarte mult faptul că am putut să îmi aleg singură produsele și am primit explicațiile necesare pentru fiecare produs în parte, mi-a plăcut deschiderea pe care am găsit în magazinul Secom și dedicarea celor de acolo pentru client. Am să revin cu drag în magazinul Secom, mă bucur că există un astfel de magazin în Iași, îmi plac produsele, îmi plac oamenii de acolo, îmi place să aleg locații în care mă simt respectată ca și client și mai ales în care sunt ascultată și ghidată spre cele mai bune alegeri.

E plăcut să testezi produse de care ai nevoie cu adevărat, e plăcut să ai libertatea în a alege ce vrei să testezi. Dacă vrei să testezi și tu produse prin intermediul BuzzStore, te invit să îți faci cont aici.


Alătură-te și tu celor 4000 de abonați la blog

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Ultimele postari ale lui Bianca Ionel - Digital Marketing Iasi (vezi toate)

1 thought on “Magazinul Secom Iași”

  1. Pingback: Masca de față cu produse Secom - Review by Bianca Ionel - Adevăruri nespuse

Lasă un răspuns