Web Analytics
Magento Connect Manager 404 Page Not Found Error - Bianca Ionel - Digital Fairy Iasi - Site prezentare - magazin online - marketing - SEO

Magento Connect Manager 404 Page Not Found Error

Magento Connect Manager 404 Page Not Found Error

În articolul anterior, vă vorbeam despre un update la Magento 1.9.2.3 și v-am promis să revin cu erorile care apar în urma acestui update. Aceste erori le voi încadra în categoria „scary errors and quick fix„.

E a doua oară când mă confrunt o eroare în Connect Manager și deși e diferită de prima, care a apărut tot în urma unui update la versiunea 1.9.2.2 are aceeași cauză ca și prima, mai exact lipsa unor permisiuni corecte. Fără nici o glumă de natură bisericească, problema noastră se numește „666” și o poartă cu mândrie fișierul index.php din folderul din root downloader.

Cei care au citit articolul menționat mai sus, știu deja rezolvarea, și anume schimbarea permisiunilor din 666 în 644.

Acum că s-a rezolvat problema din Magento Connect, o să urmeze și cea din front end. Cred că după un timp, începi să intuiești toate erorile ce apar după un update și dacă le nimerești din prima, ai sentimentul acela de împlinire de parcă ai descoperit Parisul.

Dacă ai șters maintenance.flag din root și tot nu vezi home page-ul de la site-ul ce a trecut printr-un proaspăt update, următorul tău gând trebuie să începă tot cu „permisiuni” – cuvântul magic și să te ducă la fișieurl index.php, tot în root care necesită și el o mică intervenție din 666 în 664.

Doar din trei mișcări, poți rezolva mai mult decât rapid erorile de speriat care apar în urma unui update. Ca și completare, în urma unor teste, am observat că problema cu crearea unui cont nou de utilizator, despre care am vorbit aici, nu mai apare și nici cea pentru resetarea parolei.

Promit să vă țin la curent cu tot ce mai întâlnesc și să împart cu voi soluțiile aplicate pentru fiecare eroare nouă. Dacă articolul Magento Connect Manager 404 Page Not Found Error ți-a fost de folos, nu uita să îi dai un share și să lași un comentariu.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.