Web Analytics
Mentenanța site-ului în 33 de pași

Mentenanța site-ului în 33 de pași

Mentenanța unui site este un subiect foarte important și aproape deloc discutat, motiv pentru care am ales să realizez un material, de aproximativ 20 de pagini, complet gratuit, pentru cei care doresc să afle mai multe despre acest subiect.

Foarte multă lume are senzația că după lansarea, în special a unui site de prezentare, pentru că magazinele online se bucură în general de mai multă atenție, poți să îți vezi liniștit de treabă și abia după 2-3 ani să mai intervii asupra site-ului.

Din perspectiva mea, ca programator web, un site reprezintă o investiție ce are nevoie de atenție și îngrijire constantă, monitorizare, actualizare și optimizare pentru a rula la capacitate maximă și pentru a evita neplăcerile.

În acest material am să-ți ofer 33 de pași pentru mentenanța site-ului. Cei 33 de pași sunt structurați astfel:

  • Pasul de aur
  • Mentenanță conținut
  • Mentenanță link-uri
  • Mentenață platformă/temă/plugin-uri/module
  • Mentenanță SEO
  • Mentenanță securitate

Hai să-i descoperi! Tot ce trebuie să faci este să-mi scrii aici și în maxim 24 de ore vei primi materialul pe email. Înainte de toate, citește și 3 motive pentru care un site are nevoie de mentenanță.

Amintește-ți în fiecare zi cine ești, ce oferi și încotro vrei să ajungi, cu suflet, cu o gândire clara, cu alegeri asumate și cu autenticitatea ce te caracterizează!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *