Web Analytics

MENTENANȚĂ WEB

De ce ai nevoie de mentenanță?

95% dintre cei care își fac un site ignoră acest pas! Eu îmi doresc ca TU să fii în acel procent de 5%. Tu vrei?

Securitate

Cu un singur click oricine poate depista versiunea de WordPress, Magento, Prestashop sau OpenCart pe care e construit site-ul și dacă are update-urile la zi. Dacă te întrebi ce e cu asta, îți voi spune că majoritatea site-urilor hackuite sunt cele care nu au update-uri făcute.

Experiența utilizatorului

Experiența utilizatorului pe site este esențială și vine la pachet cu o rată de conversie mai mare sau mai mică. Dacă site-ul nu este actualizat, există posibilitatea ca anumite funcționalități să nu ruleze corespunzător. De exemplu, formularul de contact să nu fie funcțional ori butonul de adaugă în coș/finalizare comandă. Sunt convinsă că ai pățit asta pe alte site-uri. Ce ai simțit atunci? Ce ai gândit despre acel business?

Economisești bani

Chiar dacă, pe moment, un pachet de mentenanță îl poți considera o cheltuială fără sens, pe termen lung, te poate salva de mai mulți bani cheltuiți în cazul în care site-ul este hackuit sau nefuncțional.

Un site este exact ca o mașină sau ca propriul tău corp.
Dacă nu investești în întreținere, costurile reparațiilor vor fi mult mai mari. Tu ce alegi între prevenție și tratament?

Mentenanța site-ului bianca ionel pasul 7
PACHETE MENTENANȚĂ WEB

*orele neconsumate într-o lună nu se raportează

**modificările în site ce depășesc limita de ore stabilită în contract se facturează suplimentar