momente pe repeat bianca ionel

Momente pe repeat

Astăzi vorbim despre momentele din viața noastra, momentele pe care am vrea să le retrăim și sunt convinsă că oricine ar alege momentele de maximă fericire. Totuși, aș vrea să vă întreb cum ar fi să alegem un moment trist?

Eu aș alege un moment care nu l-am putut aprecia suficient și care deși nu e în top momente fericite m-a ajutat să mai urc o scară spre visul meu. Uităm de fiecare dată, că toate momentele mai puțin fericite ne-au dus spre acele momente pe care mulți am vrea să le retrăim.

Din punctul meu de vedere, nu momentele fericite au fost cele care ne-au trecut prin foc și ne-au transformat în oameni mai puternici, mai înțelepți, mai buni, ci acele momente ce nu am vrea să le mai retrăim. Ei bine, eu azi aș vrea să vă invit să vă gândiți bine la un moment de acel gen, un moment în care ați fost copleșiți, un moment în care ați simțit că pământul fuge de sub picioarele voastre. Ce ați făcut? Cum ați reacționat?

Mi se pare o lecție interesată pe care o putem învăța din propriile momente critice și eu obișnuiesc să țin o evidență a acestor momente și să le recitesc din când în când, într-un fel sau altul să le retrăiesc. Consider că timpul ne poate deveni prieten și ne poate face să privim situațiile cu alți ochi și să vedem ceea ce n-am văzut în clipa în care s-au petrecut.

Tot timpul și testele la care ne supune viața ne pot schimba ușor viziunea asupra unui moment fericit, și dacă la o anumită vârstă ne-am bucurat de acel moment, peste 10 sau 20 de ani posibil să privim acel eveniment cu nepăsare.

Totuși, de fiecare dată reușim să învățăm ceva nou și astăzi vă invit să vă amintiți și să scrieți mai jos un moment care doriți să-l retrăiți, fie el un simplu moment din copilările în cară vă dădeați în leagăn, fie ziua în care ați aflat că sunteți părinți, sau de ce nu, ziua în care ați fost triști. Eu am să vă împărtășeșc un mic secret din viața mea de blogger și am să vă spun că cele mai frumoase articole le-am scris în momente de cumpănă din viața mea, în momente când eram tristă sau dezămăgită și cred că acele articole au cel mai mare impact asupra voastră.

 


Alătură-te și tu celor 4000 de abonați la blog

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Ultimele postari ale lui Bianca Ionel - Digital Marketing Iasi (vezi toate)

Lasă un răspuns