Noaptea albă a creatorilor și designerilor de produs

Noaptea albă a creatorilor și designerilor de produs

Proiectul cultural „Noaptea albă a creatorilor și designerilor de produs” se află la a cincea ediție și va avea loc în data de 22 octombrie la Centrul Cultural “Casa Artelor” din București, între orele 19:00 – 04:00.

Evenimentul, Noaptea albă a creatorilor și designerilor de produs, este dedicat creatorilor de produs, designerilor de produs, dar și publicului interesant de interacțiunea cu acestia, intrarea fiind gratuită.

Ediția de anul acesta este finanțată de Ministerul Culturii și își propune crearea unui dialog intercultural între creator și public, dar și între designerii și creatorii de produs consacrați și cei debutanți, fiind o ocazie inedită de networking și inspirație.

Din 2012 prin intermediul acestui proiect se construiește comunitatea designerilor şi creatorilor de produse la nivel naţional, iar selecția participanților este una riguroase, cu standarde înalte de creativitate şi calitate.

afis noaptea alba a creatorilor si designerilor de produs bianca ionel acorduri din suflet blog
Proiectul a fost inclus printre cele finaliste la Gala Societăţii Civile, secţiunile Artă şi cultură şi Impact, Gala Elle Decoration România şi finanţările primite din partea AFCN şi Ministerului Culturii.

Organizatorii evenimentului, Asociația Atelierul de Creație, organizație non-profit implicată în numeroase evenimente dedicate dezvoltării industriei creative și promovării valorilor contemporane ale culturii românești, consideră acest eveniment o oportunitate pentru privitori pentru a-și forma o opinie despre situația curentă a designului de produs, ridicată în prezent la rang de artă.

Acestea fiind spuse, sunteți invitați la Noaptea albă a creatorilor și designerilor de produs, la Centrul Cultural “Casa Artelor” (B-dul Mircea Vodă, nr. 5) din București. Intrarea în cadrul evenimentului este gratuită.

Din punctul meu de vedere acest eveniment este foarte interesant și merită să vă petreceți o noapte prin designeri și creatori de produs, să aflați poveștile din spate, dar și ceea ce îi inspiră. Ar fi frumos să știm traiectoria pe care a avut-o designul unui produs înainte de a ajunge în mâinile noastre. Voi ce părere aveți despre acest eveniment?

Cei care participați la eveniment nu uitați să faceți poze și să le postați pe rețelele de socializare cu hashtagul #blanchenuit. Mai multe detalii despre eveniment găsiți și pe Facebook.


Alătură-te și tu celor 4000 de abonați la blog

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Lasă un răspuns