Web Analytics
Obiective pentru 2022 și momente de recunoștință - Bianca Ionel - Digital Fairy Iasi - Site prezentare - magazin online - marketing - SEO
Obiective pentru 2022 și momente de recunoștință bianca ionel ianuarie 2022 blog

Obiective pentru 2022 și momente de recunoștință

Ianuarie vine cu presiunea de a îți stabili un set de obiective, nu-i așa? Ideal ar fi ca ele să fie aliniate misiunii și valorilor tale.

Iar misiune și valori? Da, știu. Primul blocaj apare când ești în cautarea unui răspuns la aceste întrebări.

✨ Știai că propria intuiție îți spune clar direcția, dacă alegi să o asculți?

👩🏻‍💻 Eu sunt recunoscătoare pentru că mi-am găsit misiunea la 7 ani – programarea. Între timp, acestei misiuni s-au alăturat și altele. Dacă îți știi misiunea și valorile, următorul hop apare când îți reamintești că planul de la început de ianuarie nu s-a potrivit cu realizările de la final de decembrie.

Din perspectiva mea, și acest lucru poate fi echilibrat. Cum? Printr-o simplă revizuire a anului trecut, cu scopul de a găsi motivele pentru care nu ai bifat tot ce era pe listă.


Poate…

📌 ți-ai schimbat direcția pe parcursul anului,
📌 ți-ai schimbat viziunea,
📌 acel obiectiv nu era despre tine,
📌 unele obiective nu se mai potriveau cu cine erai la acel moment – doar suntem într-o continuă transformare și evoluție, nu-i așa?

🔍 Te-ai gândit că neîndeplinirea unor obiective ce nu mai erau aliniate cu tine, e chiar un motiv de bucurie, nu de tristețe. Cum ar fi să ai ceva ce nu-ți dorești?!

🗂 Și eu am trecut prin momente în care am planificat multe și am realizat puține. Ani la rând am dat vina pe autosabotare, pe așteptări nerealiste și într-un final am înțeles că obiectivele mele au nevoie să fie relevante, iar eu flexibilă și atentă la cine sunt în prezent. Din acest motiv, constant, verific relevanța obiectivelor prin 2 întrebări.

▶️ Prima îi aparține lui Steve Jobs: „Dacă astăzi ar fi ultima zi din viața mea, aș vrea să fac ceea ce am plănuit?”

▶️ Iar a doua întrebare: Va conta acest obiectiv, îndeplinit, pentru mine peste 1 zi, 1 săptămână, 1 lună, 1 an, 10 ani?
Aceste soluții funcționează pentru mine. E posibil ca tu să ai nevoie de mai puține întrebări sau să ai o claritate extraordinară în a îți seta obiectivele.

Dacă ai reușit asta, te invit să împărtășești în comentarii sfaturi și aha-uri. Fii o inspirație pentru mine și cei din jur!

Momente de recunoștință

Pe lângă presiunea obiectivelor, inceputul de an vine și cu întâlnirile trimestriale, cu emoția de a fi alături de colegi într-un mediu nou, care inspiră și te energizează să își stabilești rezultatele strategice pentru următoarele 3 luni. Așa a fost și pentru mine, începutul lui ianuarie 2022, când timp de 5 zile am fost alături de echipa Inspired Life la Voroneț.

Am simțit fericire și recunoștință profundă să o întâlnesc în persoană, pe Monica Ion – Brain Remodeling Expert și să fiu parte din echipa sa, Inspired Life. ❤️

Ea mi-a schimbat la propriu viața în 2020. Acum simt că acela a fost doar începutul. Datorită abordării sale din perspectiva Legilor Universale, am trecut prin pandemie de parcă nici n-a fost. Apoi, mi-a adus o claritate extraordinară prin testul său de valori, pe care l-am făcut prima dată în iunie 2020. De atunci, din 6 în 6 luni, îl refac pentru că îmi aduce echilibru în personal și profesional.

De la ea am învățat să văd partea pozitivă și negativă a evenimentelor, de la traume din copilărie până la întâmplări din viața de zi cu zi. Pe lângă tot impactul ce ține de dezvoltarea mea personală, un citat al Monicăi, cu care am rezonat extraordinar de mult, a devenit filtru pentru profilul meu de client.

Nu poți să creezi în lumea unui client ceea ce nu este el, cu tot marketingul din lume”.

În fiecare zi, citeam ceea ce scria pe a sa pagină dar și în comunitățile sale Legi Universale în Business și Putere pe Tocuri. Uneori eram un comentator activ, alteori lăsam ca fiecare lecție oferită de ea să se așeze în mine și mai apoi să se reflecte în acțiunile mele zilnice. Am scris o parte din această poveste aici, când am vorbit despre realizările și lecțiile lui 2021.

Într-o zi de octombrie, în 2021, au fost 3 postări prin care anunța că e în căutare de oameni noi pentru a sa echipă. Am simțit să aplic pentru poziția de designer (grafica web și print) și din acel moment s-a produs magia.

Am auzit multe povești, pe unele chiar le-am scris, în interviurile cu antreprenori și fotografi, despre oameni care au ajuns să colaboreze cu cei pe care îi considerau mentori sau îi admirau foarte mult. Nu mi-a trecut niciodată prin cap că voi avea și eu o astfel de poveste. Acum, cu recunoștință în suflet și degete tremurânde de emoție, după 4 zile în care am lucrat alături de întreaga echipă la obiective și rezultate cheie pentru primul trimestru, mă bucur să scriu începutul pentru a mea poveste magică și să-l imortalizez. 🙏🏻

Pentru mine primele zile din ianuarie 2022 vin deja cu răsplata pentru munca din 2021 dar și pentru toți anii din spate. Sunt recunoscătoare pentru toate momentele de challenge şi creştere și entuziasmată pentru tot ceea ce va urma. Am să închei acest articol cu un cadru de la Voroneț, pentru că dincolo de rolul de programator sau desiger, fotografia rămâne parte din viața mea și în 2022 și mă susține în drumul meu profesional.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.