Paul Padurariu fotograf profesionist iasi - fotograf de nunta iasi

Paul Padurariu – fotograf de nunta Iasi

Facebook mi-a amintit că acum un an, pe 20 octombrie 2016 l-am găsit pe Paul Padurariu – fotograf de nunta Iasi. Nu întâmplător azi am ales să vorbesc despre el. Paul este un fotograf drag mie, un om ce prin pasiunea sa nu surprinde doar momente unice din viața oamenilor, ci sufletul lor.

Azi mi-am amintit că nu l-am găsit doar pe Paul Padurariu acum un an, ci m-am regăsit și pe mine. Despre ședința foto ce mi-a redat încrederea și m-a ajutat să fac un pas mare spre mine puteți citi în articolul „Picturi cu lumină și suflet”. Dincolo de superbele potrete, Paul pictează cu lumină și când vine vorba de fotografia de nunta.

Paul Padurariu – fotograf de nunta Iasi

Dacă ar fi să dau timpul înapoi l-aș alege pe Paul pentru momentul nunții mele. Știi de ce? Pentru că fotografiile lui te emoționează de fiecare dată când le privești. Emană dragoste, bucurie, emoție și fără nici o coloană sonoră pe fundal îți fac pielea de găină.

Îmi amintesc și acum de ziua nunții mele, când nu pot spune că nu eram stresată sau crispată. Oricât de frumoasă ar fi acea zi, nu poți să nu ai și astfel de momente. Când privesc pozele făcute de Paul altor cupluri ce au avut norocul să-l aibă alături în ziua nunții, nu pot să mă întreb de unde atâta relaxare la acei oameni?!

Ei bine, Paul Padurariu e motivul acelei relaxări. Sedinta mea foto cu el din studio m-a adus acolo mai mult decât încordată. Rezultatul final mă surprinde pe mine zâmbind, relaxată. Cum a reușit? Acesta e secretul lui și cel mai mare atu pe care îl poate avea un fotograf profesionist.

Fotograf nunta Iasi
Fotograf de nunta Iasi

Cu siguranță aparatura de calitate e și ea pe listă, dar când pe lângă acea aparatură vii cu sufletul în fața clientului tău, transformat în prieten, deja lucrurile prind altfel contur.

Paul Padurariu nu e doar un fotograf, e un om căruia îi pasă. Nu întâmplător Lucian Durbacă i-a dedicat un articol special acestui om frumos al Iașului. Atent la detalii, atent la starea omului cu care lucrează și atent la zâmbetul acestuia. Dacă ți-ai pierdut zâmbetul îți garantez că Paul ți-l va oferi pe al său.

Fotografia de nuntă la Iași cu Paul Padurariu

Știți că sunt oameni pentru care îți găsești greu cuvintele potrivite pentru a-i descrie? Ei bine, Paul este un astfel de om. A schimbat atât de multe lucruri în mine, încât orice aș spune despre el ar părea prea banal sau insufiecient. Și în astfel de momente, tot ce pot face este să vă invit să vă bucurați de fotografiile sale!

Paul Padurariu - Fotograf nunta Iasi
Paul Padurariu – Fotograf de nunta Iasi
Fotograf nunta Iasi - Paul Padurariu
Fotograf de nunta Iasi – Paul Padurariu

Vă amintiți de articolele acelea care surprind fotografi în diverse poziții pentru a face cea mai frumoasă poză mirilor? Ei bine, vă ofer și eu un astfel de exemplu cu Paul Padurariu.

Paul Padurariu - sedinta foto nunta Iasi
Paul Padurariu – sedinta foto nunta Iasi
Fotograf profesionist nunta Iasi - Paul Padurariu
Fotograf profesionist nunta Iasi – Paul Padurariu

Acum cred că aveți suficiente motive să înțelegeți că el e cel mai bun fotograf de nunta din Iași. În încheiere am să vă invit să vă bucurați și de alte fotografii cu suflet pe profilul de Facebook a lui Paul Padurariu Wedding Photographer.


Alătură-te și tu celor 4000 de abonați la blog

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Ultimele postari ale lui Bianca Ionel - Digital Marketing Iasi (vezi toate)

1 thought on “Paul Padurariu – fotograf de nunta Iasi”

  1. Si fotograful meu are acest talent! Ma emotionez mereu cand revad pozele..nu doar ca imi amintesc tot, ci pentru ca simt mai multe decat o simpla imagine surprinsa. Pot vedea emotia din ochii familiei, bucuria noastra, emotiile si trairile noastre. Asta este una din cele mai importante calitati ale unui fotograf profesionist.

Lasă un răspuns