pauza

Pauza

Zilele acestea câțiva dintre voi mi-ați scris în privat și m-ați întrebat ce se întâmplă cu #AcorduriDinSuflet?

În cei aproape 30 de ani de viață am avut multe momente de „absență” și nici măcar cei apropiați nu le-au sesizat.

Din acest motiv vă sunt recunoscătoare pentru mesaje și grijă – deși recunosc că am fost puțin în disconfort să văd asta de la voi. Puțin mai mult! Foarte mult!

Nah… nu sunt obișnuită să fiu văzută, chiar dacă, aparent, mă expun destul de mult în online. Nu sunt obișnuită să mi se simtă lipsa. Mulțumesc! ?

Pagina a fost inactivă câteva zile. Eu am fost inactivă mai multe zile și voi mai fi.

Am simțit nevoia de a lua o pauză. Am simțit nevoia să mă opresc din tot ce fac și să ies din toate rolurile. Pentru ce? Pentru că așa am simțit.

Am promis că voi împărtăși cu voi experiența mea, după ce articolul despre „Golul din frigiderul sufletului” a ajuns la mii de oameni și am primit multe mesaje și gânduri. Ei bine… cred că și stagnarea, pauza, deconectarea de la online face parte din proces.

Nu mai rezonez cu aproape nimic din ce sunt în prezent, nu mai rezonez nici măcar cu sintagma de „acorduri din suflet” care m-a definit ani buni. O puteți numi „criză de identitate” eu am să o numesc doar acceptare. Acceptarea unei stari ce a fost mereu în mine.

Nu știu dacă după această pauza #AcorduriDinSuflet va mai exista în formatul actual. Ce știu clar e că după această pauză voi fi EU, mai mult decât sunt acum, mai mult decât am fost vreodată.

Vă mulțumesc! ❤️


Alătură-te și tu celor 4000 de abonați la blog

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Ultimele postari ale lui Bianca Ionel - Digital Marketing Iasi (vezi toate)

Lasă un răspuns