seminar de parenting pedepsele si recompensele cu ce le inlocuim bianca ionel blog

Pedepsele și recompensele – cu ce le înlocuim?

Pe 17 septembrie, la Iași, are loc seminarul de parenting „Pedepsele și recompensele – cu ce le înlocuim?”,  începând cu ora 10:00, la Optymyze Iași, UBC 3, etajul 5.

Încă nu sunt în măsură să țin teorii despre educația copiilor, dar vă pot spune că acest seminar este dedicat viitorilor sau actualilor părinți, educatorilor, bunicilor și persoanelor care lucrează cu copii.

De ce să participi la seminar?

  • Vei afla de la Mihaela Berechet, certificată ca instructor al Aware Parenting Institute,  California, USA, fondat de Dr. Aletha Solter și trainer de Parenting Adlerian în formare, care sunt efectele pedepselor și recompenselor și cum pot fi combătute efectele negative cauzate de acestea;
  • Vezi primi alternative la educația tradițională, bazată pe recompense și pedepse;
  • Vei afla cum să reacționezi în momentele în care copilul tău nu te ascultă și cum poți face față emoțiilor sale puternice precum frica, furia, tristețea și bucuria;
  • Vei primi recomandări și vei înțelege ce se află în spatele crizelor de furie și plâns ale copiilor;
  • Vei participa la un curs de prim ajutor, ținut de doamna doctor Adina Chirica, medic primar de medicina muncii de 15 ani și are 25 de ani de practică medicală;
  • Îl vei cunoaște pe Dragos Iulian Matei, coautorul cărții Miracol în lumea emoțiilor, ce va ține un spectacol de inteligență emoțională;
  • Vei întâlnii și alți părinți, vei putea socializa și te vei putea bucura de premiile și suprizele oferite în cadrul seminarului.

***

În spatele acestui seminar de parenting, se află un proiect, Fondul de Burse, susținut de Departamentul de Responsabilitate Socială, din cadrul JCI Iași. Acest proiect a fost creat cu scopul de a oferi o șansă elevilor cu potențial din mediul rural, ce nu au resurse financiare suficiente pentru a-și continua studiile.  Beneficiarii programului de burse sunt două eleve, în clasa a XI-a cu rezultate deosebite la învățătură. Acum în clasa a XI-a, Olivia Damian (media 9,02, sat Hărpești, comuna Popești) și Aurelia Țurcă (media 9,76, sat Păușești, comuna Dumești).

Suma colectată în cadrul seminarului „Pedepsele și recompensele – cu ce le înlocuim?” va fi oferită celor două eleve, lunar, pe toată perioada anului școlar, în tranșe de 150 lei/lună.

Dacă te-am convins, te poți înscrie aici, iar taxa de participare este una mai mult decât modică, de 50 lei.


Alătură-te și tu celor 4000 de abonați la blog

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Ultimele postari ale lui Bianca Ionel - Digital Marketing Iasi (vezi toate)

1 thought on “Pedepsele și recompensele – cu ce le înlocuim?”

  1. Pingback: Sfaturi pentru un blogger începător (V)

Lasă un răspuns