Unboxing Pick N Dazzle aprlie 2018 bianca ionel beauty blogger iasi

Unboxing Pick N Dazzle aprilie 2018

După o pauză destul de lungă pe blog, încet, încet îmi revin cu postările și astăzi am să fac un unboxing la cutia Pick N Dazzle aprilie 2018. Am pierdut de foarte mult timp șirul cutiilor de la Pick N Dazzle, dar de fiecare dată le aștept cu același entuziasm.

Perioada prea aglomerată din viața mea a dus la o cutie total aleasă de echipa Pick N Dazzle, lucru ce nu a putut decât să mă bucure. În general pe 1-2 ale lunii intru în contul meu de client Pick N Dazzle și îmi aleg produsele pe care mi le doresc. La începutul lui aprilie nu am reușit să fac acest lucru, motiv pentru care întreaga cutie a fost o surpriză pentru mine. Să o descoperim împreună!

Unboxing Pick N Dazzle aprilie 2018

Echipa Pick N Dazzle a adaugat în colecția lor o nouă gamă de produse, Cougar Beauty, deja celebră în Marea Britanie. Din această gamă Pick N Dazzle a ales patru produse: unul pentru albirea dinților, două pentru curățarea și îngrijirea tenului și unul pentru mărirea buzelor. Pe cel din urmă, Perfect Pout Lip Plumper l-am primit și eu în cutiuța lunii aprilie.

Am citit despre el foarte multe review-uri pozitive și mă bucur că am ocazia să-l testez și eu. Acest produs este asemănător cu un luciu de buze, dar are în compoziția sa un ingredient activ Volulip ce are același efect cu o injecție cu acid hialuronic. L-am folosit de câteva ori și am observat că hidratează foarte bine buzele, dar în același timp le oferă și un volum pe care nu-l obțineam până acum.

Cougar Beauty pump lip - marire buze - unboxing Pick N Dazzle aprilie 2018
Cougar Beauty pump lip – marire buze – unboxing Pick N Dazzle aprilie 2018

Promit să revin și cu poze mai multe before&after și cu un review detaliat al acestui produs.

Al doilea produs din cutia Pick N Dazzle aprilie 2018 este o mănușă de la Glov ideală pentru demachiere. Am văzut-o de foarte multe ori în cutiile altor fete abonate la programul Pick N Dazzle și mă bucur că a ajuns și în cutia mea pentru a o folosi.

Un alt produs primit în cutie este un iluminator de la Miss Cop, o gamă cu care personal mă înțeleg foarte bine și chiar vă recomand și vouă produsele lor pentru make-up.

Ultimul produs din cutie este o mască pentru ten, Blueberry Juicy Mask Sheet, cu afine ideală pentru tenul predispus la acnee, dar și pentru cel sensibil.

Cam acestea sunt produsele primite în cutia Pick N Dazzle aprilie 2018, alături de câteva mostre nelipsite din fiecare cutie. Aștept cu interes părerile voastre despre cutia acestei luni, dar și despre produsele care vă atrag sau pe care le-ați folosit.

Vrei și tu cutia Pick N Dazzle?

Dacă vrei să îți faci și tu un abonament la o astel de cutie, te invit să accesezi următorul link. Ca și cadou vei primi în fiecare lună 12 RON. La finalul celor 6 luni de abonament vei avea 72 RON pe care îi poți cheltui prin alegerea altor produse. Ce zici? Alegi să te bucuri de o astfel de cutie în care să primești produsele dorite de tine?!


Alătură-te și tu celor 4000 de abonați la blog

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Ultimele postari ale lui Bianca Ionel - Digital Marketing Iasi (vezi toate)

8 thoughts on “Unboxing Pick N Dazzle aprilie 2018”

  1. a fost o perioada in care imi doream sa ma abonez si eu, dar am renuntat, cu toate ca as vrea intr-o cutiuta diferite produse

Lasă un răspuns