Pick N Dazzle Beauty Box Romania Bianca Ionel blogger iasi

Pick N Dazzle beauty box august

În luna august s-a împlinit un an de când m-am abonat la serviciului celor de la Pick N Dazzle beauty box și țin să vă dezvălui că a fost una dintre cele mai inspirate alegeri pe care le-am făcut. Acest abonament îl consider răsfățul meu lunar, pe lângă alte lucruri pe care le fac pentru mine. Îmi amintesc și acum cu drag de entuziasmul cu care am desfăcut prima cutie Pick N Dazzle și vă dezvălui că nu mi-a dispărut acel entuziasm nici acum, după un an.

Dacă sunteți curioși ce s-a aflat în Pick N Dazzle beauty box vă invit să citiți în continuare. Cutia lunii august mi-a adus patru produse, două alese de mine și două adugate de echipa Pick N Dazzle.

Pick N Dazzle beauty box august

Primul produs ales de mine este de la Kueshi și reprezintă un gel purificator exfoliant la 200 ml. Are în componența sa aloe vera, mușețel, gotu kola. Ajută la îndepărtarea impurităților și a celulelor moarte de pe ten. Cu produsele de la Kueshi mă împac foarte bine. Din acest motiv am decis să adaug câte unul lunar în Pick N Dazzle beauty box.

Kueshi - Scrub Ten Gras - Pick N Dazzle August beauty box
Kueshi – Scrub Ten Gras – Pick N Dazzle August beauty box

Al doilea produs ales de mine este o cremă anticelulitică de la Super Dren cu acizi AHA. Aceasta ce ajută la îmbunătățirea aspectului pielii și la fermitatea acesteia. Știu că vara e pe final, dar din punctul meu de vedere trebuie să avem grijă de pielea noastră tot timpul. Din acest motiv nu mă limitez la produse pentru tratarea celulitei doar în sezonul estival.

Super Dren - Cremă Anticelulitică - Pick N Dazzle Beauty Box August
Super Dren – Cremă Anticelulitică – Pick N Dazzle Beauty Box August

Următoarele două produse au fost adaugate de echipa Pick N Dazzle în cutia lunii august și vin din gama Miss Cop. De la Miss Cop am primit produse și în cutiile lunii iulie și pot să vă spun că le-am introdus treptat în rutina mea zilnică și sunt foarte încântată de ele.

Pudra Translucidă Miss Cop - Pick N Dazzle Beauty Box August
Pudra Translucidă Miss Cop – Pick N Dazzle Beauty Box August

De data această am primit o pudră translucidă și un corector pentru cearcăne.  Corectorul pentru cearcăne a venit la țanc pentru că tot eram în căutarea unor produse care să trateze, dar și să le acopere.

Stick Corector Miss Cop - Pick N Dazzle August
Stick Corector Miss Cop – Pick N Dazzle August

Pe lângă cele patru produse am primit și câteva mostre, așa cum primesc în fiecare cutie de la Pick N Dazzle.

Mostre Pick N Dazzle august - beauty box
Mostre Pick N Dazzle august – beauty box

Aștept părerile voastre despre produsele alese, dar și despre acest Pick N Dazzle beauty box. Keep in touch!


Alătură-te și tu celor 4000 de abonați la blog

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

10 thoughts on “Pick N Dazzle beauty box august”

  1. Gel exfoliant vreau si eu. Mi s-a terminat zilele trecute si trebuie sa comand unul.
    Sa le folosesti cu drag. Sper sa prind curaj sa fac si eu un asemenea abonament la o cutie cu produse personalizate.

  2. Te invidiez pentru crema aceea anticelulitica, eu chiar incerc cam tot ce e in materie de geluri, creme cu efect de reducere a neplacutei „coji de portocala”.
    Frumos si util beauty box!

  3. Desi am auzit numai lucruri bune despre aceasta cutiuta, nu am incercat niciodata, stiu ca au produse bune dar parca faptul ca nu stiu prea multe despre firmele din cutiuta, ma face sa nu o vreau, nu stiu de ce.

  4. Ma bucur sa vad ca ai un an de cand te-ai abonat. Ai primit niste produse interesante. Eu sunt abia la a patra cutie si ma bucur ca un copil atunci cand ajunge coletul, chiar daca stiu cam ce ar trebui sa contina.
    scrubul de fata il am si eu si am si o crema anticelulitica de la aceeasi firma doar ca arata usor diferit! Sa le folosesti cu placere si sa te bucuri de ele

Lasă un răspuns