biscuti dietetici

Povestea unei campanii sănătoase

Într-un supermarket, deloc fițos, la raionul pentru cei care doresc un stil de viață sănătos, era o zarvă atât de mare, de nu puteai să nu te întrebi ce se întâmplă oare. Personajele noastre principale sunt următoarele, după prima numărătoare: Gerlinea Mini Pack Batoane de Ciocolată alias GBC, după prima întâlnire tot mai vrei, Gerble Expert Dietetic Biscuiți alias GDB, toată ziua îi ronțăiți și Cereal Bio Cereale alias BC numai bune de mâncat în diminețile cu mai puțin soare. Acum că prezentările au fost făcute să ascultăm ce are fiecare de spus, pentru că par să fie multe.

GBC: M-am săturat să stau pe raft și să aștept o doritoare să mă adauge în coșul ei, să mă savureze cu încântare!

GDB: Eu visez să ajung un tort de biscuiți de când am fost adus pe aici.

tort de biscuiti

BC: În loc să ne plângem de milă, ar trebui să cautăm o soluție și nu una umilă. Eu aș spune să facem o adunare, cu toți bloggerii pasionați de mâncare și să îi punem la o promovare, despre noi, despre o viață sănătoasă, să le dăm o provocare!

GBC: Eu aș alege-o pe Dana Lalici să mă promoveze, pentru că din ce am văzut, dieta ei pare să funcționeze și nu i-ar lipsi un pic de ajutor în cazul în care o bântuie un gust dulce ispititor.

GDB: Mi-ai dat de gândit acu’ dar eu cred aș alege-o pe Raluca Cincu! Toți care știu a vorbi românește, biscuți fără gluten primește…ăăă primesc, de la prea mult stat pe raft uit să și vorbesc!

BC: Bine, deci ar trebui să îmi aleg și eu un susținător, cineva natural, dar nu întâmplător, hmmm, să mă gândesc, cine ar putea promova Cereale Bio într-un mod simplu și firesc?

GDB: Daniel Botea, el ar avea posibilitatea să te promoveze online, pe Natural, ca aloe vera, mai ceva decât pe Realitatea!

BC: Zici? Eu nu am auzit de el, e vreun star nou, vreun Arșinel?

GDB: Nu, nu, ca și cei aleși de noi, face parte din al bloggerilor parteneri convoi, fost participant și câștigător la SuperBlog, te-ar promova de ai pleca înstant din acest loc.

BC: Aham, deci e blogger partener, bine, o să ne lăsam promovate de el!

GBC: Cred că ar mai trebui să mai alegem pe cineva, eventual un pic de promovare la TVR2 nu ar strica. Ar trebui să fim peste tot, oriunde mergi să apărem noi, când vine vorba de mâncat sănătos noi să fim singurul antidot.

GDB: Și eu zic să mai căutăm locuri pentru promovare, dar să avem și un public țintă și asupra lui să începem această acaparare. Cine ar fi cei care mănâncă cel mai nesănătos, să-i capturăm și să îi luăm la rost.

BC: Din cei știu eu, campioni la ronțăit sunt cei din IT, ei se plâng că nu au timp de nimic sănătos, ei sunt fani fast-food, iar dacă le spui spui de sport parcă nici nu te aud.

GDB: Cred că avem cum să-i rezolvăm, cei de la ArenaIT.net ne-ar ajuta să-i dezvățăm și printr-un program să îi eliberăm de alimentația greșită, de ei atât de mult iubită.

BC: Eu nu cred că va fi ușor, ăia nu-i scoți din calculator, înainte să mănânce ei sănătos posibil să se transforme într-un DOS.

GDB: Atunci o să-i virusăm, dacă altfel nu putem să-i dezvățăm, facem un virus Nutrivita, până nu îți schimbă alimentația le stă crăpată stația!

GBC: Destul de malefică abordarea, dar cine va face visurul, cine va avea răbdarea să ne asculte și să comploteze pentru o viață sănătoasă să militeze.

GDB: Deja am numit câțiva aliați, prin intermediul lor vom fi intens promovați, de toată lumea cumpărați, o să avem aparații la TVR, atricole pe blog și prin asociere peste tot în blogosfere. Toate Blogurile vor scrie despre noi, toată lumea va dori să ne savureze și din acest raft să ne salveze.

BC: Tremură cerealele de încântare, o asemenea campanie ar fi o binecuvântare!

Acum că s-a aflat despre ce s-a complotat vă invit să-i informați pe cei mai sus menționați să își pregătească tastatura pentru a începe dictatura unei vieți sănătoase, fără alimente suspicioase!


Acest articol a fost scris pentru proba 24 din cadrul SuperBlog 2015


Alătură-te și tu celor 4000 de abonați la blog

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

2 thoughts on “Povestea unei campanii sănătoase”

  1. Pingback: SuperBlog | Proba 24. Schimbă vieți și ajută la promovarea unui stil de viață sănătos!

  2. Pingback: Bilanț SuperBlog 2015 - Bianca Ionel - Acorduri din suflet

Lasă un răspuns