cos trandafiri

Povestea unui buchet de trandafiri

Într-un buchet de trandafiri era o zarvă mare, căci toți aveau mari nedumeriri, spre cine se îndreaptă ei, oare? Aflaseră că sunt aleși, și nu la întâmplare, de domni galanți pentru domnișoare sau soții iubitoare, cu scopul de aduce zâmbete la livrare, în nenumărate forme de ambalare, fie în coșuri, fie în buchete sau în cutioare. În ziua de azi, poți avea flori oriunde îți dorești, pentru că există servicii online de livrare flori în București! Și acum că introducerile le-am făcut, pot să devin un spectator tăcut și am să las buchetul de trandafiri să vorbească, să vedem ce are să ne povestească.

buchet trandafiri
Sursa: http://www.buchetetrandafiri.ro/buchet-din-35-de-trandafiri-multicolori.html

Un trandafir alb: Eu cred că suntem prea colorați, înțeleg că albul merge cu orice și că suntem frați, dar fiecare dintre noi semnifică o stare, o emoție, un gând, o împrejurare și nu putem fi toți într-un singur buchet de flori, pentru că suntem prea mulți, de prea multe culori.

Un trandafir galben: Tu ai ceva personal cu noi, cei galbiori, nu cumva vrei să ne scoți dintre aceste flori? Știm că tu ești alb, semnifici puritatea, și crezi că noi îți luăm din simplitatea mesajului ce vrei să îl transmiți, dar și noi vrem să fim iubiți.

Un trandafir portocaliu: Îmi pare rău că intervin, dar împreună cred că putem transmite un mesaj sublim și n-are rost să ne-nțepăm, când toți putem să ne ajutăm, să ne aranjăm și să ne pregătim pentru momentul divin.

Un trandafir roșu: Eu cred că aici e o confuzie, și nu vreau să las loc de vreo aluzie, dar galbenul nu înseamnă gelozie, ci un motiv în plus de bucurie.

Un trandafir roz: Da, ai dreptate dragul meu coleg, și eu am aflat acest lucru de la cei care ne culeg și dacă stai să ne analizezi suntem un cadou la care poți oricând să visezi.

Trandafirul alb: Off, mereu sunt greu de înțeles și vă grăbiți, bineînțeles, să trageți concluzii pripite când eu cred suntem mereu binevenite. Problema mea e strict legată de aranjament, suntem mulți, frumoși și colorați, chiar plini de rafinament și am avea nevoie să fim puși în ceva mai mult decât un buchet. Mai exact, mă gândeam că am da mai bine într-un coș cu flori și am face mult mai mulți fiori.

Stop! Am să intervin, pentru că urmează momentul divin, trandafirii au ajuns la destinație și în toată această agitație au fost surprinsi chiar ei de ce urma să fie, o neașteptată cerere în căsătorie. Ca și în viața noastră de zi cu zi, ne pierdem în discuții și uităm de momentele unice să ne bucurăm. Erau cu adevărat un buchet plin de lumină și culoare și nu au fost aleși la întâmplare, fiecare culoare avea o valoare, respectul, dragostea, admirația și bucuria galbenă din razele de soare.

Comandă flori online în București, dacă ziua unei persoane dragi vrei să o înveselești sau pur și simplu vrei să îi demonstrezi cât de mult o prețuiești.

Povestea unui buchet de trandafiri nu se încheie aici, ei vor avea în continuare mici polemici, fie când vine vorba de aranjare, fie când au impresia că nu se potrivesc la culoare. Promit să vă țin la curent cu tot ce se mai discută în acel frumos buchet și vă invit și pe voi să vă alegeți fără ezitare, un buchet frumos de trandafiri sau măcar o floare și să ascultați ce multe vă pot zice, dar mai ales să simțiți câte zâmbete vă pot aduce.


Acestă poveste participă la proba 18 din cadrul SuperBlog 2015

logo buchete trandafiri


Alătură-te și tu celor 4000 de abonați la blog

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Ultimele postari ale lui Bianca Ionel - Digital Marketing Iasi (vezi toate)

2 thoughts on “Povestea unui buchet de trandafiri”

  1. Pingback: SuperBlog | Proba 18. Zâmbete la buchet

  2. Pingback: Bilanț SuperBlog 2015 - Bianca Ionel - Acorduri din suflet

Lasă un răspuns