Programul Reset luna a II-a slabeste sanatos

Programul Reset – cum devii propriul nutriționist?

Programul Reset a luat naștere acum 6 ani și pe parcursul acestor ani s-a bucurat de peste 5000 de clienți ce și-au dorit o schimbare a stilului de viață. În toată această perioadă, echipa Reset a adaptat și îmbunătățit programul pentru a oferi rezultate nu doar pe termen scurt, ci pe termen lung.

Din experiență, vă pot spune că cea mai mare provocare când vine vorba de schimbarea alimentației și remodelarea corpului este păstrarea rezultatului obținut cât mai mult timp.

Cum poți face asta? Ei bine, eu am aflat în luna a II-a din cadrul programului Reset cum pot să devin propriul nutriționist.

Vă invit să citiți despre prima lună alături de programul Reset, dar și despre motivația din spatele schimbării puteți citi într-un articol care spune destul de multe despre mine și eșecurile în lupta cu adoptarea unui stil de viață sănătos.

Programul Reset luna a II-a

În a doua lună a programului Reset am primit cartea de bucate a programului. Senzația a fost comună cu cea a câștigării la Loto, dar de această dată am câștigat șansa de a îmi alege meniuri sănătoase și sățioase.

Jurnalul alimentar nu a lipist și nici în această lună și oricât de banal pare acest jurnal, el te ajută să conștientizezi foarte bine ce ai mâncat și cât ai mâncat. Dacă într-o zi cântarul nu arată un număr dorit, poți arunca o privire pe ce ai mâncat în zilele trecute și poți înțelege dacă e o creștere din cauza alimentației sau doar o retenție de apă.

În luna aceasta am păstrat formatul de trei mese principale și două gustări, chiar dacă de multe ori nu am simțit foame. Am ales să ronțăi ceva micuț la gustări, un fruct sau 5-7 migdale pentru a evita o foame mult prea mare seara.

Pe lângă cartea de bucate a programului Reset, videourile din cadrul programului au fost la fel de utile. O parte din subiectele abordate în aceste videouri le puteți citi mai jos.

  • Ce este un plan de alimentatie corect, cum sa creezi unul si cum arata farfuria ideala? Combinatii nutritionale corecte si incorecte
  • Cum gătim mese care să ne consume puțin timp și resurse, dar să fie nutrițional corecte și gustoase?
  • Care e alimentația care ne scapă de aspectul de coajă de portocală și ne ajută să avem o piele fermă, cu aspect sănătos. Există scurtături reale care ne pot ajuta să atingem acest obiectiv de remodelare corporală? Cum de oamenii au reuși să ajungă mai rapid pe lună decât să găsească o cură care să ne scape pentru totdeauna de celulită?

Și luna a doua alături de programul Reset a fost una în care am învățat foarte multe. Am reușit să îmi prepar propriile rețete după cartea de bucate Reset și rezultatele nu au întârziat să apară. Videourile au venit exact ca un răspuns pentru toate întrebările ce au apărut pe parcurs și mi-au oferit suportul de care aveam nevoie.

Mai este o singură lună și călătoria mea alături de Reset se va încheia, dar schimbările făcute stilul meu de viață vor rămâne pentru eternitate, sper 🙂


Alătură-te și tu celor 4000 de abonați la blog

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Ultimele postari ale lui Bianca Ionel - Digital Marketing Iasi (vezi toate)

1 thought on “Programul Reset – cum devii propriul nutriționist?”

  1. Interesant program si bine ca exista. Cred ca uneori trecem rapid prin scoala si prin viata, in general, si nu reusim sa invatam lucruri simple si extrem de importante, cum ar fi notiunile elementare de nutritie si alimentatie…

Lasă un răspuns