Review Persil Power-Mix Caps

Acum mai bine de o lună am primit spre testare prin intermediul BuzzStore noile capsule Power-Mix de la Persil. Și înainte foloseam Persil, ce e drept în varianta clasică, detergent la pungă, și deși am fost atrasă să încerc și varianta în formă de capsulă, am avut o reținere. Cred că dorința de control asupra tuturor lucrurilor din viața mea își spune de fiecare dată cuvântul și voiam eu să fiu sigură că pun cantitatea de detergent pe care o consider eu corectă în funcție de rufele pe care urma să le spăl. Eu omul schimbării permanete fugeam de schimbare. Am să dau vina pe zodie! Nah, noi taurii nu suntem deschisi la schimbări când vine vorba de forma detergentului 🙂

pachet persil power-max caps
Pachet Persil primit prin intermediul BuzzStore

Așadar am supus noul Persil la teste. Prima oara, un pic neîncrezătoare în capsulă, iar treptat mi-am permis să fac experimente. Cel final mi-a dat și emoții. De ce ? O să aflați la final!

Am început cu o serie de rufe colorate, am ales să pun o singură capsulă și am așteptat ca un copil nerăbdător să văd rezultatul final. Am ales să nu pun nici balsam pentru a testa totul, de la felul în care curăță petele până la parfum. Rezultatul m-a surprins plăcut! Rufele aveau un miros plăcut, fresh și eram ușurată de faptul că nu miroseau a detergent și atât. Faptul că au ieșit curate, nu este nici o noutate. Așadar primul test Persil Power-Mix Caps l-a trecut cu nota 10!

Timp de o lună am spălat de toate, de la rufe negre și am fost fericită să nu văd urme de detergent pe ele (am pățit-o cu alte mărci), colorate și nu în ultimul rând albituri. Și înainte foloseam Persil pentru rufele albe, mama m-a sfătuit să-l folosesc pe motiv că e mai bun decât detergentul sau concurent. Și-a făcut treaba și atunci și acum în noua formulă sub formă de capsule.

După ce Persil a trecut toate testele mele, mi-am propus să îl supun la ultimul test. Aș putea spune că mi-am permis o aroganță cu un prosop alb, murdărindu-l cum am putut mai frumos cu fond de ten, fard de pleoape, creion dermatograf și ruj. Puteți vedea capodopera mai jos!

prosop supus spre testare
Prosopul ce a fost supus spre testare cu Persil Power-Mix Caps

Cum a făcut față Persil Power-Mix Caps testului? 2 capsule adăugate în cuva mașinii de spălat au reușit să scoată desenul meu abstract cu farduri din prosopul alb!

persil power-max caps
Pentru pete mai dificile adăugați două capsule Persil Power-Max direct în cuva

Am avut emoții, recunosc, dar la final Persil primește nota 10+ cu felicitările de rigoare.

rezultat persil power max caps
Rezultatul final al spălării cu Persil Power-Mix Caps

Vă invit și pe voi să îl folosiți cu încredere și vă garantez că nu vă va dezamăgi. Am să subliniez faptul că pentru rufe mai murdare, ca prosopul meu de mai sus, e de preferat să adăugăm două capsule. Nu o recomand doar eu ci și echipa Persil!


Alătură-te și tu celor 4000 de abonați la blog

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

3 thoughts on “Review Persil Power-Mix Caps”

  1. Posibil să ai dreptate, însă eu nu prea merg pe varianta pastilelor ci prefer ceva lichid. Mi s-a întâmplat să nu mi se topească ceolofanul acela și nu e deloc plăcut pentru mine. Acum tu știi..

    1. Eu încă nu am păţit aşa ceva. Le-am pus direct în cuvă, temperatura a variat în funcţie de ceea ce am splălat şi tind să cred că ambalajul se dizolvă în apă. Depinde mult marca de detergent.

Lasă un răspuns