Redu-ți timpul de învățare și reține mai mult, mai bine, mai repede!

Multiplică-ți viteza de citire, crește-ți eficiența eforturilor și concentrează-te strategic!

invatare eficienta

Înscrie-te acum și beneficiază de oferta limitată pentru
seminarul din 6-7 februarie 2021!

Despre cele 3 module:

Citirea rapidă este poarta către orice fel de dezvoltare: personală, profesională, organizaţională. De ce? Pentru că mare parte din ce învățăm, înainte de a pune în practică sau a preda altora, învăţăm prin lectură. Majoritatea oamenilor citesc cu o viteză de maxim 150-250 de cuvinte/minut şi reţin mai puţin de jumătate. Ce-ar fi să citeşti de 4 ori mai repede? Dar de 10 ori mai repede? Şi ce-ar fi să reţii de 2-3 ori mai mult? Află tehnicile şi practica din spatele citirii accelerate!

Vrei să reţii într-o manieră structurată texte ample şi diverse, cu precizie maximă? Atunci învaţă să stăpâneşti tehnici de memorare! Participă la un seminar aplicativ în care vei înţelege prin propria ta experienţă cum mecanismele care stau la baza creativităţii te vor ajuta să faci legături între ceea ce înveţi şi ceea ce ştii!

Te simţi provocat/ă în ceea ce te priveşte factorii distrurbatori şi toate întreruperile care îţi distrag atenţia? Vrei să înveţi şi nu reuşeşti să-ţi aduni forţele? Antrenează-ţi abilităţile de concentrare!

Înscrie-te acum la seminarul de ÎNVĂȚARE EFICIENTĂ!

Cine este Marcus Victor Grant?

  • Trainer autorizat;
  • Specialist în învăţarea eficientă prin citire accelerată, memorare şi concentrare;
  • A lucrat cu sute de cursanţi în învăţare eficientă, din 2005;
  • Autor al unui audiobook pentru antrenamentul citirii rapide;
  • A lucrat cercetare în domeniul memoriei şi a învăţat de la specialişti internaţionali;
  • Master în comunicare managerială şi resurse umane;
  • NLP practitioner (IANLP, 2005), cu dublă specializare (2006, 2007).

Vino la un seminar online COMPLET de ÎNVĂȚARE EFICIENTĂ:
citire rapidă, tehnici de memorare, concentrare

Beneficii:

Comandă acum modulul potrivit pentru tine sau
TOT seminarul de învățare eficientă!

OFERTĂ SPECIALĂ!
Tot seminarul de învățare eficientă doar 800 RON

seminar invatare eficienta complet
modul 1 - citire rapida - seminar invatare eficienta

Doar modulul de citire rapidă

6.02.2021, orele 8.15-13.20

300 lei

modul 2 MEMORARE - seminar invatare eficienta

Doar modulul de memorare

6.02.2021, orele 14.20-19.45

300 lei

modul 3 concentrare - seminar invatare eficienta

Doar modulul de concentrare

7.02.2020, orele 15-20

300 lei

Testimoniale

„În privinta citirii rapide, pot spune ca Marcus este performer la nivel national, cred ca citeste cel mai rapid, dar, e drept, mai oscileaza, înca destul de puternic, având deodata o crestere de 61 de ori a vitezei.”
Conf. ing. Radu Budei,
Inventator, profesor de creativitate, citire rapida si tehnici de memorare, Facultatea de Mecanica, Universitatea Tehnica „Gheorghe Asachi” Iasi
„Curs excelent, foarte bine structurat, dinamic, cu foarte multe exerciții practice (utile pentru fixarea cunoștințelor predate); volum important de noțiuni parcurse într-un timp scurt. Am avut în sală un copil de clasa a IV-a care a fost atent, a participat la discuții și l-a exerciții și, culmea!, nu s-a plictisit în cele aproximativ 5-6 ore de seminar. Îmi pare rău că nu am aflat mai devreme aceste infromații! (și nu am decât 28 de ani) M-am chinuit fără rost în școală-liceu-facultate de medicină. L-aș preda obligatoriu la școală, cât mai repede. Abordare holistică – exerciții pentru musculatura globilor oculari, tehnici citire rapidă, unelte ajutătoare, muzică, atmosferă, tehnici de concentrare….incredibil pentru doar câteva ore! Felicitări! Mai ales că prețul este foarte decent. Eu o să-l recomand!!!”
Dan
medic rezident oncologie
„Am fost plăcut impresionată încă de la început de atmosfera caldă, primitoare și prietenoasă și de prezența unor tineri de vârstă apropiată cu a mea (inclusiv organizatorul workshop-ului). Am trăit un sentiment de echipă datorită faptului că i-am simțit pe toți din jur interesați să-și îmbunătățească performanțele și să deprindă tehnici de autoperfecționare. Stilul în care a fost prezentat cursul a fost unul foarte limpede, accesibil, concis, vivace. Mi-ar plăcea ca eu însămi să pot învăța pe viitor cu aceeași concentrare și elan pe care le-am simțit la curs și să le pot prezenta și altora informații utile cu aceeași pasiune și tenacitate.”
Dumitru Luana
medic pediatru
„Vocea lui Marcus, caldă, calmă, constantă și blândă, ideile și conceptele prezentate structurat și bine organizat, dar și exercițiile practice m-au făcut să conștientizez importanța practicării cu conștiinciozitate și într-un mod constatn a exercițiilor de gimnastică oculară. Felicitări, Ștefan, pentru cât de mult ai reușit să acumulezi ca bagaj de cunoștințe într-un timp atât de scurt. Mi-a plăcut mult coerența ta, fluiditatea legării conceptelor și transmiterea cunoștințelor prin exerciții practice și exemple personale.”
Elena
„Vreți să acumulați informații noi și să vă perfecționați în diferite domenii prin lectură? Vreți să obțineți noi perspective asupra domeniilor deja cunoscute? Vreți să faceți aceste lucruri și să vă mai și rămână timp să întreprindeți 100 de alte activități în aceeași zi? Dacă răspunsul la cele de mai sus este afirmativ, dar se pare că în cele 24 de ore ale unei zile nu vă găsiți timp pentru tot ce vă propuneți, o idee grozavă este să învățați să citiți rapid. Pare incredibil dar astfel puteți ajunge să citiți sute de pagini în numai câteva minute. Încercați și sigur nu veți regreta!”
Monica
traducător
„De-a lungul anilor de studiu am citit și participat la destul de multe evenimente legate de învățare rapidă, memorare, concentrare, dar după acest nou workshop de citire rapidă tind să cred că va fi cel care mă va ajuta cu adevărat să-mi îmbunătățesc calitatea învățării pentru că îmi oferă niște exerciții și soluții concrete pentru a o face. Recomand mai des studenților și persoanelor care au o cantitate foarte mare de citit/memorat. Mi-ar fi ușurat cu siguranță viața de student dacă aș fi știut de această tehnică.”
Delia Mihaela Radovan
practicant domeniu legal
In mod normal, omul poate citi cu o viteza de aproximativ 150 – 200 de cuvinte/minut. Prin citire rapida se poate ajunge la 10.000 de cuvinte/minut, care inseamna citire fotografica si chiar la 35.000 de cuvinte/minut, care inseamna memorie fotografica (se considera ca acesta este maximul ce poate fi atins de om). Ei cum va suna ? Adica sa ajungi sa citesti o carte intr-o ora ? (in functie de complexitatea subiectului tratat). Mie mi se pare o economie enorma de timp si cred ca merita sa investesc timp in a invata chestia asta, care ma poate ajuta in toate aspectele vietii, nu numai in sfera profesionala. Insa la o asemenea performanta nu se ajunge de azi pe maine. Disciplina este cheia. Tin sa va dezamagesc daca credeati ca pocniti din degete si se intampla minunea. Aveti de muncit ! E vorba de un set de exercitii oculare care trebuie facute zilnic, de preferat dupa trezire, dar se pot face in oricare alt moment al zilei daca nu se poate dimineata. Important e sa le faci si sa te tii de chestia asta, cam toata viata. Muschii oculari trebuie antrenati cu regularitate ca orice alt muschi din corp. Citirea rapida este o chestiune cat se poate de pragmatica si masurabila. A mea era 180 de cuvinte pe minut. [...] Iar rezultatul cat se poate de palpabil a fost ca la sfarsitul workshopului citeam cu 247 de cuvinte pe minut, nefacand altceva decat sa urmez indicatiile trainerului. Dupa workshop, vreo 2 saptamani marturisesc ca nu am facut nici unul din exercitiile invatate, insa de vreo luna le fac aproape in fiecare zi. Si rezultatul este ca simt din ce in ce mai des sa imi scot ochelari de la ochi si sa imi odihnesc ochii cat de mult pot, fara sa mai stau cu orele cu nasul in calculator. Oricum datorita exercitiilor de masaj pentru tonifiere invatate, acum, ori de care ori imi obosesc ochii stiu cum sa ii revigorez.
Mădălina Maria Iancu