Web Analytics
let me build your digital fairytale!
SERVICII
site-prezentare-magazin-online-site-web-iasi-bucuresti-romania-sibiu-brasov-bianca-ionel
realizare Site de prezentare sau magazin online

Știai că un site te promovează așa cum niciun angajat nu o poate face: 24/7?

Indiferent dacă vorbim de un site de prezentare sau un magazin online, acesta este cartea ta vizită în lumea virtuală și scopul lui este a de stimula afacerea și de a îți aduce rezultate constante.

Branding START

Ești la început de drum în antreprenoriat și ai nevoie de logo, domeniu, hosting, site etc? 

Te simți copleșit de tot ce „trebuie” să faci în domeniul digital marketing-ului și ai nevoie de cineva care să te ghideze pas cu păs și să-ți contureze brandul în online? Sunt aici!

SEO

SEO este o strategie de optimizare a site-ului, pagină cu pagină pentru a apărea organic, pe prima pagină în Google.

Dacă vrei să fii găsit la o căutare după brandul tău, produsele sau serviciile oferite, ai nevoie de un audit și de o strategie SEO On Page și Off Page.

GRAFICĂ WEB&PRINT

Când te naști primești un nume și un ceritificat de naștere. Aproximativ la fel se întâmplă și când pregătim „nașterea” unui nou brand, unul care te reprezintă în totalitate.

Dacă ai nevoie de un logo, cărți de vizită sau alte materiale vizuale care să te susțină în a îndeplini misiunea afacerii tale, te invit să mă contactezi.

lansare site prezentare pasul 6 bianca ionel
mentenanță web

Chiar dacă, pe moment, un pachet de mentenanță îl poți considera o cheltuială fără sens, pe termen lung, te poate salva de mai mulți bani cheltuiți în cazul în care site-ul este hackuit sau nefuncțional.

Un site este exact ca o mașină sau ca propriul tău corp.
Dacă nu investești în întreținere, costurile reparațiilor vor fi mult mai mari. Tu ce alegi între prevenție și tratament?

Ești pregătit de o creștere exponențială?

Programează  o ședință de 15 minute, telefonică sau pe Zoom, în care să povestim despre afacerea ta
și despre cum te pot susține pentru a atinge un nivel digital superior.

MENTORAT

Când ești soloprenor îți place să te ocupi doar tu de brand, strategie social media, și de strategiea de creștere a afacerii, nu-i așa?

Uneori, ai anumite blocaje și ai nevoie de un mentor care să te ghideze spre a atinge un nou nivel de dezvoltare.

Sunt aici să-ți ofer o nouă perspectivă și să îți răspund la întrebări legate de digital marketing, mindset și aliniere cu viziunea ta pe termen lung.

mentorat bianca ionel soloprenor antreprenor digital marketing
ABONARE LA NEWSLETTER
resurse gratuite

Îmi place să ofer din ceea ce știu și cred că informațiile de valoare au nevoie să circule pentru a ane susține creșterea. Din acest motiv, am realizat câteva materiale gratuite la care poți avea acces prin simpla abonare la newsletter.