Shareuim globuri cu Suflet Kooperativa Iasi

Share-uim globuri cu suflet

Mai sunt doar două săptămâni până la Crăciun și foarte mulți au început să colinde magazinele în cautarea de globuri și brazi sau cadouri pentru cei dragi. Uneori suntem atât de prinși de magia acestor sărbători încăt uităm de esența lor și de bucuria în sine de a dărui.
Astăzi am făcut și eu bradul pentru că nu mai aveam răbdare până pe 24 decembrie. Anul trecut m-am mutat în perioada sărbătorilor și nu m-am putut bucura decât în ultima zi din an de un brăduț micuț și împodobit pe fugă cu 3 globuri și 5 fundințe roșii fără de care simțeam că nu pot trece în 2016. Unii vor spune că am o vârstă și ar trebui să las mofturile de acest gen, alții vor râde și alții clar mă vor cataloga cu ceva globuri lipsă.

***

În fiecare dintre noi se află un copil dornic să împodobească bradul, să asculte colinde și să se uite până lăcrimează la jocurile de beculețe. Din păcate, nu toți ne putem bucura de magia unor astfel de momente. Sunt familii care fac parte din proiectul Casa Share coordonat de Bogdan Tanasă, ce acum câteva luni nu aveau nici o casă decentă; de brad nici nu are rost să pomenim. Sunt copii care nu au împodobit niciodată un brad și singura lor bucurie în preajma sărbătorilor rămâne zăpada sau decorațiunile ce pot fi admirate prin magazine sau pe străzile orașului sau satului în care locuiesc.
Totuși, anul acesta, 11 astfel de familii vor primi din partea bloggerilor Kooperativa 2.0 Iași cu sprijinul Carrefour Felicia Iași globuri cu suflet și vor simți și emoția sărbătorilor de iarnă din jurul bradului de Crăciun.

Share-uim globuri cu suflet este primul proiect social marca Kooperativa 2.0 Iași inspirat din Globuri cu suflet lansat de bloggerii ieșeni și Lavinia Biberi în 2009. Din 2009 până în prezent proiectul a fost păstrat de o parte din bloggerii ieșeni, dar anul acesta prins din nou viață datorită echipei formate din Anda Pintilie, Ionuț Durbaca, Gabriela Mereuță și Alexandra Ignat.

Anul acesta 30 de bloggeri vor aduce emoția sărbătorilor de iarnă în casele unor oamenii care nu au încetat să creadă într-un mâine mai bun și mai frumos.

Campania a început pe 5 decembrie și se va încheia pe 18 decembrie. Te invit și pe tine să te implici în acest proiect și să dăruiești din suflet de sărbători. Orice ajutor oricât de mic înseamnă foarte mult. Gândește-te cât de fericit ești când găsești un glob drag ce credeai că l-ai pierdut sau spart și îl adaugi în brad. Pe tot parcursul sărbătorilor acel glob va străluci și va fi cel mai frumos. La fel se va întâmpla și cu fapta ta! Alege să strălucești de bunătate de sărbători și implică-te și tu în Share-uim globuri cu suflet.


Au mai scris despre acest eveniment și Ionut DurbacaAndreea IgnatGabriela Mereuță, Florina PascariuIoanaDianaConstantin CiobanuCostin ChiricaAdelina BohanAlex TaradaciucIsabela NiticaAdelina BohanDiana CatanoaiaDana Burlacu Visternicu,Roxana IchimMihai-Alex Oltean, Viorica PincincuSimona PatrasAndaNistor AndreiMarian Matei Andreea Cretu, DragosSorina Chirila, Andrei Chisanovici.

Foto: Oana Blaga


Alătură-te și tu celor 4000 de abonați la blog

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Lasă un răspuns