Silan Soft&Oils Gold

Astăzi vorbim despre Silan, mai exact despre balsamul de rufe Silan Soft&Oils Gold. L-am primit spre testare de la BuzzStore și după prima utilizare m-a făcut să renunț la vechiul meu balsam de rufe. De felul meu sunt dedicată produselor care îmi plac și greu renunț la ele, dar de această dată am avut suficiente motive pentru a îmi schimba preferatul.

Balsamul de rufe Silan Soft&Oils Gold este compus din uleiuri esențiale care protejează orice tip de țesătură și îi oferă un parfum delic dar intens care persistă suficient de mult timp. Pe lângă parfumul care te cucerește, Silan este delicat și cu textura rufelor și are grijă să le ofere o finețe neîntâlnită de mine până acum la nici un alt produs de acest gen.

silan soft oils review

Dacă ar fi descriu mirosul, acesta este o combinație interesantă de vanilie și note lemnoase și dulci de flori. El este diponibil și în alte două variante Silan Soft&Oils Blue și Silan Soft&Oils Purple. Ca și preț, acesta este de 12 RON dar poate varia în funcție de locul în care decideți să-l achiziționați.

Eu m-am numărat printre norocoșii care l-au testat prin intermediul BuzzStore și dacă vrei și tu să testezi produse, te invit să te înscrii aici.

Dacă doriți o schimbare și sunteți deschiși la provocări vă recomand cu drag acest balsam de rufe și vă garantez că vă va schimba percepția asupra balsamului de rufe.

La final vă las un sfat marca Silan!

! Cum să te asiguri că dulapul tău are mereu un miros plăcut și proaspăt?

Înmoaie un șervețel de hârtie în balsamul Silan Soft&Oils Gold, apoi așează-l într-un borcănel fără a îl acoperi, direct pe rufele din dulap. Rezultatul? Un miros proaspăt și irezistibil.


Alătură-te și tu celor 4000 de abonați la blog

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Ultimele postari ale lui Bianca Ionel - Digital Marketing Iasi (vezi toate)

Lasă un răspuns