Web Analytics
IoanaChiriac.com - site de prezentare coach și practicant Theta Healing
IoanaChiriac.com - site de prezentare coach și practicant Theta Healing

IoanaChiriac.com – site de prezentare coach și practicant Theta Healing

Fiecare proiect pe care îl realizez are în spate o poveste pe care aleg să o împărtășesc, aici, cu tine, iar astăzi este vorba despre IoanaChiriac.com – un site de prezentare coach și practicant Theta Healing.

Din 2009, de când am pășit încrezătoare în lumea programării web până în 2019, aproape că am uitat despre cât de important e să ai un portofoliu organizat. Am pierdut de mult numărul site-urile realizate de atunci și a proiectelor ce îmi poartă semnătura. Recunosc, mi-ar fi plăcut acum să răsfoiesc fiecare proiect precum un album cu fotografii, să văd cum am crescut și unde mai am de muncă, dar niciodată nu e prea târziu să încep să fac acest lucru. Din acest motiv, pe lângă pagina de portofoliu, pe care o actualizez – prea rar dar știe toată lumea povestea croitorului care n-are timp de hainele sale, am ales să realizez și o serie de articole pe site în care să povestesc despre proiectele la care lucrez/am lucrat, de la ce am pornit, care au fost cerințele și bineînțeles cum am ajuns rezultatul final.

Până ajung să povestesc despre cele de acum mulți ani, mi-am trecut în agendă să scriu cât mai des despre proiectele din ultimul an și din prezent. Te invit să descoperi povestea din spatele proiectului dezvoltat pentru Ioana, un site de prezentare pentru coach.

Colaborarea cu Ioana a început în august 2020, prin intermediul No Mad KindMarket, o comunitate tare dragă mie, cu antreprenori și freelanceri care colaborează și se susțin într-un mod magic, din care fac parte de mai bine de un an și alături de care am construit și construiesc multe proiecte de suflet, despre care am scris aici. Pentru că Ioana avea deja o identitate vizuală, pentru conturarea site-ului aveam nevoie doar de o strucutură pe care să conturăm în culorile brandului său, mov și galben-auriu.

IoanaChiriac.com – site de prezentare coach și practicant Theta Healing – structură site

Ioana și-a dorit un site de prezentare structurat astfel:

  • prima pagină sau home page cu o zona tip banner unde să-i apară numele, apoi câteva detalii despre ea și serviciile oferite, recenzii,
  • pagina despre,
  • pagina cu serviciile de coaching și subcategoriile aferente,
  • blog,
  • contact.

A ieșit un site de prezentare cu 10 pagini la care se adaugă Politica de cookies și Termeni și Condiții. Provocarea acestui proiect a fost timpul de execuție, destul de scurt, mai exact într-o zi am reușit să ofer un site funcțional, pentru că Ioana a avut o colaborare mai puțin fericită înainte de mine și a fost efectiv lăsată în aer. Probabil toate lucrurile se întâmplă cu un rost, și de data aceasta, noi doua trebuia să colaborăm, pentru că a fost o colaborare de ambele părți. Eu i-am oferit serviciile mele ca programator și dezvoltator de site-uri de prezentare, iar ea mi-a oferit serviciile sale în calitate de coach și practicant Theta Healing.

Înainte de a te invita să vezi câteva imagini din site-ul Ioanei, îți voi spune că este un site de prezentare realizat în WordPress, pe o temă customizată în mare parte după propriile idei în ceea ce privește designul și fontul ales, și adaptată la cerințele clientului, cu 3 pagini principale, pagina de blog și 5 sub-pagini.


Ce spune Ioana despre colaborarea noastră? Te invit să descoperi!

Tipul acesta de site de prezentare face parte din pachetul Medium Business și include și partea de implementare și configurare module de securitate, pe lângă cele legate de SEO și alte optimizări utile oricărui business aflat la început, indiferent de specificul acestuia. Vezi aici 3 motive pentru care ai nevoie de un site de prezentare și contactează-mă acum!

Sunt Bianca Ionel, the digital fairy, și abia aștept să lucrăm împreună pentru a transforma visul tău în realitate! ❤


Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.