[Sleek Picks] Cutia Pick N Dazzle a lunii iunie 2019

Cutia Pick N Dazzle – iunie 2019

Pentru cei care mă citesc de mai mult timp, vă anunț că am revenit la cutiuțele Pick N Dazzle, iar pentru cei care află acum despre ele de la mine am să vă fac un mic intro despre ce reprezintă și mai apoi povestim ce am ales și primit în cutia Pick N Dazzle a lunii iunie 2019.

Pick N Dazzle este un concept de „cutie de frumusețe” care mi-a plăcut foarte mult în 2016 când l-am descoperit și care m-a ținut prinsă până prin 2018. În 2018 am ales să iau o pauză pentru că aveam foarte multe produse cosmetice și de îngrijire adunate și îmi doream să le consum pentru a nu face stocuri fără rost.

Pick N Dazzle este un fel de magazin virtual unde îți faci cont, apoi îți creezi propriul profil de frumusețe (alegi de la tipul la ten, până la nuanțele preferate de ruj, fard și aromele de baza pentru parfum) pentru ca la final să te lași pe mâna specialiștilor să aleagă produsele pentru tine sau să le alegi singură. Te invit să vezi direct pe site-ul celor de la Pick N Dazzle cum sta povestea despre această cutiuță și dacă îți place să alegi programul dorit. Eu am ales varianta cea mai ieftină, cea Sleek, de 89 RON pe lună.

Unboxing cutia Pick N Dazzle a lunii iunie 2019

Înainte de a povesti despre ce e în cutie, am să fac un exercițiu de sinceritate și am să-ți spun că motivul principal pentru care am ales să reiau acest abonament a fost faptul că mi s-a spus recent că am început să „îmbătrânesc”. Evident, am aruncat o privire în oglindă și am început să văd niște schimbări, parcă niște riduri de expresie foarte fine și m-am panicat. Dacă a mai trecut cineva prin faza asta să ridice o mânuță virtuală sus și să lase un comentariu.

Adevărul e că nu am „îmbătrânit” peste noapte, sunt doar foarte obosită și lucrez foarte mult. Dar, cum cine se scuză se și acuză, am acționat după cum am știut mai bine și mi-am refăcut abonamentul la cutia Pick N Dazzle.

Ce treabă are Pick N Dazzle cu ridurile pe care încă nu le am? La ei pe site am găsit mereu produse de la branduri super recunoscute internațional și seruri și tot felul de creme și a fost asocierea instantă în momentul în care am conștientizat că e nevoie să am ceva mai multă grijă de mine.

Povestioara își are rostul pentru că acum o să știți motivul pentru care am ales un anumit produs din cutia Pick N Dazzle a lunii iunie 2019. Așadar, să trecem la unboxing!

Lifting Eye Serum cu Liftonin și venin de șarpe

Am început direct cu elefantul din cameră, exact cu serul pe care l-am ales pentru a avea grijă de zona din jurul ochilor mei. Serul este de la Cougar Beauty, un brand din Marea Britanie și minunea asta de ser promite să facă minuni într-un minut. Sper să nu mă facă și pe mine veninoasă, deși aș avea nevoie un pic :))

Are în componența sa un ser LIFTONIN®- XPRESS care asigură fermitate pielii din jurul ochilor, înlătură pungile de sub ochi și efectul său ține până la 6 ore.Lifting Eye Serum cu Liftonin și venin de șarpe

Promit să revin cu un articol detaliat despre el, cu mențiunea că nu face minuni dacă nu vă odihniți suficient. Asta mi-a zis și cosmeticiana mea când m-am dus disperată la ea să mă scape de cearcăne. M-a întrebat rapid cât dorm pe noapte și răspunsul meu era motivul evident al cearcănelor și al aspectului „îmbătrânit” de care mă tot miorlăi de câteva paragrafe și pe aici.

Serul aceasta minune e undeva la 6 lire pe ebay, fara taxe de transport și altele, adică vreo 31 RON. L-am găsit și pe emag la 90 RON. Asta ca să țin și o evidență a prețului produselor din cutie pentru a vă face o idee de cât am economisit.

Gel pentru sprâncene de la Teeez Cosmetics

Dacă mă citești de mai mult timp, cred că știi că acest gel pentru conturarea sprâncenelor l-am mai ales în cutia Pick N Dazzle pentru că sunt îndrăgostită de el, atât de îndrăgostită încât nu apuc să-i fac recenzia mult meritată.

Până apuc să scriu despre el, am găsit un video mai vechi, din 2017, când am avut și o tentativă de vlogging. De la minul 4:40 povestesc despre el, în cazul în care vrei să aflii mai multe acum.

Prețul acestui produs e de 20 de dolari, chiar pe site-ul celor de la Teeez Cosmetic, asta înseamnă aproximativ 85 RON.Gel pentru sprâncene de la Teeez Cosmetics

Compact Mirror Miss Kay

Produsul adaugat de echipa Pick N Dazzle în cutia lunii iunie este o oglindă compactă, foarte drăgălașă din punct de vedere estetic și evident utilă. Am obiceiul de a rătăci oglinzile de buzunar, așa că a fost mai mult decât binevenită în cutie. O astfel de oglindă cred că e undeva la 15 RON.

Mostre

În fiecare cutie Pick N Dazzle se aduga câteva mostre ale brandurilor care se află pe site și de această dată am primit 3 mostre.

  • Real Barrier – cream cleansing foam
  • Innisfree – apple seed cleansing oil
  • The Black Tea London Classic Seum

Cutia lunii iunie 2019 Pick N Dazzle

Acesta a fost cutia Pick N Dazzle a lunii iunie 2019, aștept păreri, impresii și întrebări în comentarii și promit să revin cu câte un review detaliat al serului pentru zona ochilor, cât și a gelului pentru sprâncene. Tu te-ai abona la o astfel de cutie? Dacă da, te invit să o faci aici! Dacă îți faci un abonament de 6 luni vei primi cadou câte 12 RON la fiecare cutie, bănuți pe care îi poți folosi pentru a adăuga mai multe produse în cutia ta.


Alătură-te și tu celor 4000 de abonați la blog

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Lasă un răspuns