Web Analytics
Strategie Social Media pentru 33 de zile - Bianca Ionel - Digital Fairy Iasi - Site prezentare - magazin online - marketing - SEO
Strategie Social Media pentru 33 de zile

Strategie Social Media pentru 33 de zile

Îți vine să urli de fiecare dată când nu știi ce să postezi în online pentru că nu ai o strategie social media? Am pentru tine un 𝗰𝗼𝗻𝘁𝗲𝗻𝘁 𝗰𝗮𝗹𝗲𝗻𝗱𝗮𝗿 pentru 33 de zile care îți va readuce zâmbetul pe buze. Ce spui, îl vrei?

Sunt Bianca Ionel și din 2009 realizez site-uri de prezentare și comerț online. Aproape 10 ore din zi le dedic domeniului IT. Iubesc ceea ce fac indiferent dacă e digital marketing, blogging, fotografie, muzică sau voluntariat în cadrul ONG-ului Junior Chamber International Iași.

Întrebarea la care răspund cel mai des, când vine vorba de social media, este ce postez azi, motiv pentru care am ales să-ți ofer gratuit 33 de idei de postări, într-un content calendar pe care îl poți folosi pentru contul tău de Instagram sau Facebook.

Înainte de a trece la content calendar și cum poți să-l ai, hai să povestim un pic despre coerența în comunicarea online. Uite ce cred eu!

Lipsa unei coerențe în comunicarea online e strict legată de lipsa unei coerențe privind elementele de bază care construiesc afacerea ta.

Tu ce părere ai despre acest lucru?

Marketingul online este doar un instrument de care tu te folosești pentru a îți îndeplini obiectivele de business. Când nu știi ce să postezi în online, când azi postezi mâncare și mâine avioane, aruncă o privire peste ceea ce îți dorești tu ca business și atunci vei obține claritatea dorită. Dacă tot ești dezorientat, contactează-mă și hai să avem o ședință de consultanță online privind obiectivele business-ului tău.

Vrei o strategie Social Media pentru 33 de zile?

Dacă vrei materialul, te invit să te abonezi la newsletter și îl vei primi pe email în maxim 24 de ore. Ce spui? Vrei să zâmbești când te gândești la online?

Cu siguranță acest material ce oferă o strategie social media pentru 33 de zile îți va fi util, așa că adaptează-l afacerii tale! De asemenea, am să-ți ofer și un citat, a Monicăi Ion, cu care rezonez foarte mult și spune așa „nu poți să creezi în lumea unui client ceea ce nu este el, cu tot marketingul din lume”.

Procesez…
Felicitări! Te-am adăugat în listă! În 24 de ore vei primi materialul promis.

Amintește-ți în fiecare zi cine ești, ce oferi și încotro vrei să ajungi, cu suflet, cu o gândire clara, cu alegeri asumate și cu autenticitatea ce te caracterizează!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.