Te-ai săturat de clasic? Alege o florărie online!

În cele cinci luni în care am mers în fiecare weekend la Bucureşti pentru a urma cursurile de canto, am ajuns şi în momentul în care aveam nevoie de un buchet de trandafiri pentru o ocazie specială. Oraşul era aproape străin pentru mine şi nu îmi doream orice buchet de flori, ci unul frumos aranjat şi împachetat care să reprezinte tot ceea ce eu îmi doream eu să transmit persoanei ce urma să îl primească.
Cum sunt tot timpul legată de internet, prin jobul meu zilnic, şi aproape toate cumpăraturile le fac online, am decis să caut o florărie online şi sper norocul meu am găsit una care livra gratuit flori, oriunde în Bucureşti.

Accesând site-ul Florăria cu Poveşti am simţit că l-am prins pe Dumnezeu de un picior. Am găsit acolo buchete de flori elegante, aranjamente florale, flori de sezon şi chiar şi o secţiune cu idei de cadouri. Pe lângă toate acestea, cei de la Florăria cu Poveşti au grijă ca florile să ajungă în stare perfectă la destinaţie şi îţi pun la dispoziţie opţiunea de livrare flori în cutii.

Nu mă aşteptam să găsesc pe un site cu flori online cu atât de multe posibilităţi, aş putea spune chiar mai multe decât într-o florărie reală.

După ce mi-am bucurat câteva minute bune ochii cu tot ce înseamnă buchete flori, am decis să aleg un buchet trandafiri şi pe lângă acestia am avut posibilitatea de a scrie şi un mesaj din inimă persoanei care urma să primească buchetul.

Trandafirii mei au ajuns la destinaţie foarte frumos ambalaţi, pentru că am ales opţiunea de livrare flori în cutii speciale şi pe lângă toate acestea, persoana pentru care au fost achiziţionaţi a fost plăcut surprinsă şi de cel care a livrat trandafii, un tip îmbracat în costum care i-a spus că reprezintă un serviciu personalizat de livrat trandafiri pentru persoane speciale.

Sunt genul de persoană care alege mereu să facă lucrurile diferit, iar cei de la Florăria cu Poveşti au reuşit să livreze emoţiile mele într-o manieră care îmbină tradiţia cu invoţia şi gestul meu nu va fi uitat prea curând.

Mi-ar plăcea să fiu şi eu o dată cea surprinsă cu un aranjament floral şi cine ştie, poate cel care va livra buchetul să fie chiar persoana iubită. Sunt singură că cei de la Florăria cu Poveşti caută zilnic noi metode de a-şi surprinde clienţii plăcut şi pe lângă posibilitatea de consultanţă pentru mesaje, în cazul în care eşti lipsit de inspiraţie, vor apărea şi alte opţiuni pentru a ne face viaţa de poveste.


Alătură-te și tu celor 4000 de abonați la blog

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Ultimele postari ale lui Bianca Ionel - Digital Marketing Iasi (vezi toate)

Lasă un răspuns