TechShift 2017 – Conferința Internațională de Inovație și Produs

TechShift 2017 este prima Conferință Internațională de Inovație și Produs din zona Moldovei, ce va avea loc în luna noiembrie 2017 la Iași.

TechShift 2017 este format din două secțiuni importante:

 • Conferința principală, ce va avea loc pe 20 noiembrie 2017, la Congress Hall, Palas Iași, sala Chopin-Vivaldi și care va dura întreaga zi;
 • Workshopuri, care au loc pe 18 și 19 noiembrie 2017, la sediul The Grape și care se vor ține jumătate de zi.

Cui se adresează TechShift 2017?

 • celor interesaţi să proiecteze, să dezvolte sau să gestioneze produse de actualitateș
 • antreprenori, intraprenori, manageri de produs, designer UX/UI, Product Owners, executivi din agenții, Team Leaders, Business Analysts și developeri.

Ce va fi la TechShift 2017?

Ne-am propus să dezvoltăm un eveniment inedit în România, într-un format extrem de dinamic și creativ. TechShift este acel eveniment pe care toată lumea îl aștepta și de care comunitatea are momentan atât de multă nevoie, iar noi ne bucurăm că suntem cei care îl organizează la Iași. Intenția Techshift este aceea de a dezvolta un adevărat festival al inovației în edițiile care urmează și de a direcționa interesul local precum și knowhow-ul către dezvoltarea mai multor produse proprii”, declară Iuliana Anton, co-organizator TechShift 2017.

Toți cei prezenți la TechShift – aproximativ 200 de participanți vor lua parte la discuții avansate despre tot ceea ce înseamnă managementul de produs, strategia de produs, designul de servicii, securitatea informației. Mai pe scurt toate subiectele de interes vor puncta tot ceea ce înseamnă inovație la nivel internațional.

Cine sunt speakerii de la TechShift 2017?

Am lăsat la final ce e mai interesant și anume speakerii aceastei conferințe. Ei sunt nume mari din zona IT și vor oferi participanților informații și le vor răspunde la întrebări. Așadar, cei care vor urca pe scena TechShift sunt:

 • James Hirst, Co-fondator Tyk;
 • Adam Dorfman, MBA, Author, Platform Designer;
 • Yariv Adan, Product Lead on the Google Assistant;
 • Adrian Zumbrunnen, Conversational Design / Motion / Code;
 • Edwin van Andel, Hacker and Security Adviser @Zerocopter;
 • Mirkka Länsisalo, Lean Service Creation Lead @Futurice;
 • Yukari Sugiyama, Change and Transformation Lead @Google;
 • Mauro Rego, Senior UX/ UI/ Service Designer;
 • Alina Catalina Banuleasa – Design Thinking Evangelist;
 • Dan Toma, autor al ‘The Corporate Startup’.

Acum sper că v-am trezit curiozitatea și tot ce vă mai întrebați este de unde puteți achiziționa biletele pentru această conferință. Ei bine, e simplu! Mai multe informații despre eveniment, dar  și bilete găsiți pe www.techshift.ro!

Tot la final am să vă spun că 3 tineri din Iași sunt cei care au pus bazele acestui frumos eveniment, la care voi fi prezentă. Ei sunt Iuliana Anton, Liviu Costea și Tudor Gându, vin din zona IT și merită aplauze, felicitări și multe încurajări pentru inițiativa luată.


Ne vedem la eveniment și în curând am să revin cu un interviu luat unui speaker din cei participanți la TechShift 2017. Cine credeți că va fi acela?


Alătură-te și tu celor 4000 de abonați la blog

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

12 thoughts on “TechShift 2017 – Conferința Internațională de Inovație și Produs”

 1. Felicitari organizatorilor. Ma bucur mult sa aflu ca tot mai multi tineri dovedesc pricepere, profesionalism si abilitati de manageri. Sunt curioasa cui ii vei lua interviul. Astept cu interes urmatorul articol pe acest subiect. Multumim ca ne tii la curent cu astfel de evenimente.

 2. Acesti trei tineri sunt de toata lauda, ma bucur cand aud ca exista si astfel de persoane care fac ceva si demonstreaza ca se poate. Abia asteptam sa aflam mai multe de la intervievat!

Lasă un răspuns