Web Analytics

TEstimoniale

Bianca face, cu adevarat, "Magie Digitala" ✨

Sunt recunoscatoare ca proiectul meu www.agora-mogosoaia.ro a ajuns pe mana ei.
Arata minunat totul si cu siguranta voi mai colabora cu ea pe viitor!
Mihaela Stegerean
Manager proiect
Iti multumesc din suflet Roxana-Bianca Ionel, pentru munca depusa in crearea site-ului, pentru informatiile oferite, de seriozitatea si disponibilitatea ta atunci cand am avut nevoie de un sfat. Mi-a facut placere sa colaborez cu Bianca si cu siguranta vom mai colabora si pe viitor. O recomand cu mare drag.
Paul Liviu Lupu
Paul Liviu Lupu
Manager Energic Band Iași
O recomand din tot sufletul pe Bianca pentru profesionalismul și pasiunea cu care își face treaba. Mi-a creat un site frumos care mă reprezintă perfect! Mersi pentru tot, Bianca!🤗🤗🤗
Cristiana Bacalu
Psiholog, Psihoterapeut, Supervizor
Sunt recunoascătoare pentru colaboarea cu Bianca și o recomand cu mare drag și încredere oricui dorește să își creeze un site, să modifice sau actualizeze unul existent. Bianca simte dorințele și gusturile oamenilor și creează într-un timp scurt "vise la cheie". Mulțumesc pentru creativitate, profesionalism și susținere!
aura-tudor-foto-2
Aura Tudor
Profesor, Educator, Director
Bianca Ionel este un Om talentat și dedicat, care îmbină într-un mod perfect elementele tehnice cu cele artistice, la care adaugă responsabilitate, o bună organizare, promptitudine și seriozitate și mult suflet, iar rezultatul muncii sale este încântător.
Mulțumesc, Bianca, pentru că ai dat viață și aripi proiectului „Secretele Aromaterapiei”.
victoria ungureanu
Victoria Ungureanu
CEO - Secretele Aromaterapiei
Colaborarea cu Bianca este o experienta minunata! Este cel mai bun profesionist pe care il cunosc, atat in partea de tehnic ( site-ul meu este perfect functional, cu toate update-urile la zi) , dar si in partea de grafica, creativitatea ei fiind una nemarginita! O recomand din suflet si cu siguranta nu as alege pe altcineva pentru serviciile de care am nevoie. Nota 10! 🤗❤
Diana Pîrje
Psiholog clinician
⭐O recomand cu drag pe Bianca Ionel! Deși i-am dat doar câteva indicații cu privire la ce îmi doresc, ea a creat un site absolut minunat, funcțional și intuitiv. Mulțumesc, Bianca Ionel! La cât mai multe proiecte în noul an îți doresc! Cu siguranță când voi avea nevoie tot cu tine vreau să colaborez! ⭐🤗🥳⭐
lorena tarus
Lorena Țăruș
Content Writer
O recomand cu mare drag pe Bianca Ionel, mi-a facut site-ul ioanachiriac.com, m-a ajutat cu implementarea diferitelor functii, a fost punctuala, o adevarata profesionista, imi place foarte mult cum a iesit. 🥰 A predat rapid si la timp de fiecare data, orice o rugam sa scoata sau sa adauge, m-a ajutat cu mare drag.😀 Foarte buna colaborare am avut.
ioana chiriac
Ioana Chiriac
Theta Healer
E o placere sa lucrez cu Bianca. Are mereu solutii la indemana si este foarte prompta in ceea ce face. Cel mai mult apreciez in colaborarea cu ea faptul ca simt ca am un partener, ca este proactiva si imi ofera informatii utile pentru afacerea mea.
Habit design Roxana Ichim
Roxana Ichim
CEO - Habit design
De unde să încep...🤔...Bianca Ionel mi-a făcut site-ul exact așa cum mi l-am dorit?! prea puțin spus! Adică a avut răbdarea să mă asculte și să înțeleagă ceea ce vreau, să mă ajute să caut soluții, să facă să pară ușoară până și partea tehnică pentru o persoană care nu e prietenă cu tehnica, și să facă toate lucrurile astea în timpul pe care eu i l-am cerut. O recomand pentru profesionalism, pentru eficiență și pentru că, pe lângă expertul din ea, Bianca este OM! Cald, înțelegător și dornic să ajute! Mulțumesc, Lady!🙏
alina burla
Alina Burla
CEO - Suri Yoga
Am avut placerea sa am un interviul pe blogul Biancai, despre businessul meu, Retreat Camps. Bianca, m-a surprins placut prin intrebarile pe care mi le-a adresat, exact cele potrivite pentru un astfel de interviu. Se vede ca este o profesionista si ca studiaza cu atentie fiecare detaliu al afacerii, inainte sa faca un astfel de interviu. Multumesc Bianca, sunt sigura ca si restul serviciilor oferite de tine sunt la fel de profi.
Retreat Camps
Ramona Burda Sălășan
CEO Retreat Camps
l working with Bianca since a very long time ago, her skills in IT are very larg, her knowledge are very great ! ! ! l am prood to work with you on defferents projects. Thanks a lot for your work.
herve
Hervé Fourcroy
CEO - ton-bijou.com
Bianca este o super tipă, genul de om și de profesionist pe care știi că te poți baza oricând. S-a ocupat rapid și impecabil de implementarea template-ului customizat al newsletter-ului NO.MAD Talks și a răspuns prezent de câte ori a fost nevoie. O recomand cu drag.
lacramioara vidru
Lacramioara Vidru
Copywriter
O recomand cu drag pe Bianca pentru disponibilitate, informatiile clare si usor de implementat si pentru creativitate. M-a ajutat sa-mi compun o strategie si am evitat sa mai bantui in marea de necunoscut a online-ului 😊
Delia Șimon
Fotograf
Vrei să colaborăm??

Programează  o ședință de 15 minute, telefonică sau pe Zoom, în care să povestim despre afacerea ta
și despre cum te pot susține pentru a atinge un nivel digital superior.

Bianca Ionel este o profesionista, imi plac mult articolele ei de pe blog, sunt foarte folositoare, se pricepe foarte bine la programare, m-a ajutat cu blogul meu. Un om de incredere. O recomand 😍
Ioana Maria Alexandra
Blogger&Vlogger la Make-up Swan by Aly
Mi-a placut eficienta cu care a facut lucrurile. A fost foarte usor sa colaborez cu ea si sunt convinsa ca si clientii mei ii vor aprecia munca la fel de mult ca mine. O recomand cu drag!
Ana Maria Toader
Sommelier, inginer & oenolog
Recomand Bianca Ionel pentru profesionismul oferit!! Mulțumesc.
Elena Ene
CEO - La Reine
Iti multumesc Bianca Ionel pentru buna colaborare si pentru modul profesionist de lucru.
Luisa-Nicoleta Mateescu
Luisa-Nicoleta Mateescu
CEO pabllo-logistics.ro
Mulțumesc pentru colaborarea extrem de frumoasa și benefica, pentru publicarea interviului și pentru toate sfaturile primite!
Ana-Maria Gugu
CEO la Studiaz