Ti-am simtit lipsa azi si asta mi-a confirmat ca sunt vie

Nu m-am simtit niciodata atat de vie si poate asta e motivul pentru care mi-e atat de greu sa ma adun, sa scriu.

In general ma arunc usor in cuvinte, la fel de usor cum te-ai aruncat tu in sufletul meu. Nu stiu cand au inceput sa-mi placa, dar m-am trezit muscand din ele si savurand fiecare litera.
Asa simt, asa scriu! A trecut prea mult timp de cand nu mi-am mai dat voie sa simt ceva.

Azi e fara vin, cafea sau dulciuri. Azi e cu un pahar de apa rece pentru ca nu mai vreau sa fug in vicii si alte delicii. Mint! As fugi undeva! Stii unde? In bratele tale! Ar urma un „dar”… e mai bine fara el.

Stiu, e o nevoie prea mare de afectiune in mine. Ma sperie si pe mine! I-am lasat o fereastra deschisa si a ales sa iasa toata, fara sa ma intrebe daca are voie. Mi-am pus prea multe lanturi, lacate si m-am ingropat in prea multe.

Acum sunt vie si asta ma sperie! Am mii de stari ce imi inunda sufletul si mintea.
Printre ele isi face loc si frica. Sunt plina de frici. Ele sunt singurele ce ma faceau sa simt. Acum as vrea sa le alung din mintea mea, dar stiu sa se ascunda si in suflet. De acolo le scot cel mai greu. Am goluri in mine si fricile reusesc sa le umple. Adorm imbratisata in frici si ma trezesc tot in bratele lor.

Cu frica in suflet scriu si cu frica accept ca mi-e dor si poate nu ar trebui sa imi fie. Da, mi-e dor si am sa ma bucur de el pentru ca nu l-am mai simtit de mult.

E un vant puternic afara si mi-e frica si de el. Se izbesc geamuri si copacul din fata se indoaie infiorator spre geam. Sunt un copil ce cauta doua brate in care sa-si gaseasca linistea si sa adoarma.

As putea sa inchid ochii si sa-mi imaginez altceva. As putea sa fac abstractie de zgomotul produs de vant si sa ma las in bratele unui vis. Ti-am simtit lipsa azi si asta mi-a confirmat ca sunt vie.


Alătură-te și tu celor 4000 de abonați la blog

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Ultimele postari ale lui Bianca Ionel - Digital Marketing Iasi (vezi toate)

Lasă un răspuns