Gerovital H3 Derma+ Farmec

Cu Farmec ai grijă de tine?

De multe ori trăim cu impresia că nu avem suficient farmec. Noi femeile suntem permanent nemulțumite de felul în care arătăm. Oricât de multe complimente am primi de la cei din jur, tot va fi ceva ce ne vom dori să schimbăm  Astăzi, am decis să vorbim despre pielea noastră, mai exact despre tenul nostru.

Îngrijește-ți tenul cu Farmec și dragoste!

Sunt genul de persoană care pune dragoste în fiecare acțiune. Cred că înainte de orice trebuie să ne iubim pe noi și să ne apreciem pentru ceea ce suntem. Pielea noastră trebuie tratată cu dragoste. „Am sute de creme și mă dau zilnic cu ele pentru că am un ten sensibil. Mama natură n-a putut să-mi dea și mie un ten de ăla perfect și impecabil!”. O consider o frază ostilă. O frază care arată din start că nu ne iubim. Atitudinea corectă, din punctul meu de vedere ar suna cam așa:

Îmi iubesc tenul sensibil și vreau să îl protejez.  Soluția cea mai bună pentru el este o cremă dermoreparatoare. Și eu sunt o fire sensibilă și eman sensibilitate prin toți porii mei, dar am grijă de mine și știu că toată această sensibilitate este un atu.https://www.biancaionel.com/apa-micelara-cu-orhidee-farmec/

Poate pentru unele fete, tenul sensibil este o povară. Cred că un ten cu probleme e mai iubit decât unul perfect. Atenția și dragostea îl fac să strălucească și să aibă farmec. Cu siguranță, o cremă de la specialiști în cosmetică poate fi utilă mereu, dar contează și felul în care aplicăm crema.

Fiecare mișcare, fiecare gest, masajul pielii până când crema este total absorbită în piele, e modul meu de a arăta tenului meu că îl iubesc, așa problematic și mofturos cum e el. În fiecare dimineața și seară am grijă de el pentru că e tenul meu. Oricât de narcisist ar părea, am grijă de mine și mă iubesc, pentru că dacă nu o fac eu, atunci cine?

Pielea trebuie curățată în profunzime cu apă micelară, hidratată și îngrijită în funcție de cerințele ei. Trebuie să găsești un echilibru în fiecare acțiune a ta. Nu e suficient să folosești produse românești de calitate. E necesară și o alimentație echilibrată! E nevoie săbei apă, dar și să îți lași tenul să respire aer curat.

Cum ar fi dacă tu ai fi pielea, iar pielea ta ți-ar lua locul?

Ce ai spune, cum ai vrea să fii îngrijită și ce ai vrea să ți se spună de fiecare dată când te vezi în oglindă? Toți avem probleme, cele cu tenul cred că ar trebui să le lăsam pe seama produselor Farmec, iar de restul să ne ocupăm noi.

Înainte de toate să începem cu sufletul nostru și să ne oferim atenția și dragostea de care avem nevoie. Azi un pic, mâine un pic mai mult, și tot așa. Nu s-au inventat creme pentru suflet, dar cu siguranță ar fi cele mai cumpărate, dacă ar exista.

Fiecare are propriul ritual de îngrijire, întrebarea mea ar fi câtă cremă și câtă dragoste este în acest ritual?Ar fi frumos dacă ne-am dezvăța de „trebuie” și l-am înlocui cu un verb care să exprime iubire. Mai exact, în loc de „trebuie să mă dau cu cremă” să fie ”mă dau cu cremă pentru că îmi place să îmi îngrijesc tenul”. Nu sună mai frumos? În felul acesta vom înceta să mai facem lucruri din obligație și le vom face din dragoste. Unde pui dragoste în ceea ce faci, totul se schimbă.

Tu cum ai grijă de tine? Aștept metodele voastre de îngrijire în comentarii.


Alătură-te și tu celor 4000 de abonați la blog

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Ultimele postari ale lui Bianca Ionel - Digital Marketing Iasi (vezi toate)

3 thoughts on “Cu Farmec ai grijă de tine?”

  1. Pingback: SuperBlog | Proba 19. Când pielea ta e sănătoasă și frumoasă, ești fericit(ă) și tu!

  2. Pingback: Bilanț SuperBlog 2015 - Bianca Ionel - Acorduri din suflet

  3. Pingback: Bilanț SuperBlog 2015 (partea a II-a) - Bianca Ionel - Acorduri din suflet

Lasă un răspuns