epilare definitiva

Ultimul epilator de vrăjitoare

În mijlocul munților și în inima pădurilor, își ducea veacul protejată de umbra Apusenilor, Regina Vrăjitoare, de o cruzime zbroitoare și cu o apariție înfricoșătoare. Blestemul părului o ținea aproape legată de copaci și de o viață ciudată, iar în adâncul inimii ei negre spera că cineva va veni și o va salva. Dar cine să îndrăznească să se lupte cu ea, când blestemul neînvingerii sale o mare de păr pe corpul războinicului aducea?

Legenda spune că cel care va reuși să o epileze total pe regina vrăjitoare va scăpa umanitatea de sub a iei blestem de pilozitate chinuitoare, și dacă în luptă acesta va eșua întreaga omenire cu părul inestetic pe veci se va lupta. Mulți războinici au îndrăznit să găsească soluția pentru o epilare definitivă, dar au căzut pradă vrăjitoarei și nimeni n-a mai avut curaj de o asemenea tentativă.

Așa cum suntem obișnuiți, un super erou mereu apare, preia controlul și salvează poporul, lăsând în urma s-a câteva stricăciuni, eventual în flăcări decorul. Avem și aici un super erou, ce-i drept micuț, drăguț, roz și nou, dar în ciuda aparențelor, el spune că poate face față tuturor cotoroanțelor.

epilator laser

După ani de frică și teroare, Silk’n Glide – eroul nostru, a decis că e momentul să pună capat acestei povești cu o epilare. Arma s-a secretă, un epilator cu laser era și credeți-mă că și Vin Diesel în fața lui tremura! Pe cât de mic, pe atât de puternic și hotărât era să elimine orice fir de păr inestetic și să salveze omenirea. Și-a pregătit armele pentru luptă și a plecat, spre munți și păduri fermecate, spre vrăjitoarea cea rea. Pe măsură ce tot ce apropia de ea, pe corpul său tot mai mult păr inestetic apărea, dar acum nu era momentul pentru înfrumusețare, ci pentru lupta cea mai mare.

Ajuns în fața Reginei Vrăjitoare, nu a stat prea mult pe gânduri și a pornit la epilare, cu arma sa inovatoare, cu 150.000 de impulsuri HPL, cine îl putea învinge pe el? Nu vă imaginați că a fost o luptă ușoară, printre vrăji și mult păr nu a fost loc de nici o vorbușoară, dar vrăjitoarea a tot încercat cu câteva vrăji malefice să îi vină de hac. Din fericire pentru omenire, Silk’n Glide avea un aparat de epilat și în fața lui fiecare vrajă și fir de păr a capitulat.

Nu vă imaginați că totul în 3 minute s-a terminat, Regina Vrăjitoare a fost capturată și pusă la păstrat și asupra ei s-au efectuat câteva ședințe intense de epilare, pentru că era plină de păr, pe mâini, pe față, dar mai ales pe picioare. Cu siguranță imaginea nu vă este prea plăcută, dar după ce epilarea a fost făcută, întrega omenire a scăpat de blestemul aruncat de nălucă și în cazul în care părul inestetic ar fi insistat, Silk’n Glide l-ar fi eliminat instant.

Dragii mei, povestea nu e chiar lungă, nu are nevoie de efecte speciale sau de săbii care ar putea să străpungă. Cu toții știm că și noi putem fi oricând mici vrăjitoare, dacă nu avem epilatoare cu laser ca și ajutoare. Și nu mă mai întind ca ceara la epilare, voi încăleca pe o șa și voi pleca la plimbare și ne vedem și data viitoare, poate poate mai epilăm câteva vrăjitoare!


Ultimul epilator de vrăjitoare a fost scris pentru proba 22 din cadrul SuperBlog 2015


Alătură-te și tu celor 4000 de abonați la blog

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Ultimele postari ale lui Bianca Ionel - Digital Marketing Iasi (vezi toate)

1 thought on “Ultimul epilator de vrăjitoare”

  1. Pingback: SuperBlog | Proba 22. Epilarea definitivă – de la Hollywood, în casele noastre

Lasă un răspuns